Sveiki.
Sākumā mazliet paskaidrošu, kā viss sākās.
Nezinu, vai nosaukums kādai jau ko izteica, bet ar manu ķermeni ir noticis kaut kas dīvains, īpaši kopš sāku lietot Yasminelle tabletes.
Palasīju dažas diskusijas. Pārsvarā ir ļoti labas atsauksmes, bet man lietojot šīs tabletes, mēneša laikā parādījas laikam visas iespējamas blakus parādības.
Viss sākās ar to, ka palielinājās krūtis, diezgan pamanāmi palielinājās, bet nu, protams, tā jau nebija nekāda problēma. Pēc kādām 2+ nedēļām ievēroju, ka uz muguras ir ļoti daudz pumpu. Un vēl vairākas garīgās blakusparādības.
Bet tad notika pats ļaunākais par ko arī meklēju palīdzību.
Pēc nepilna mēneša, kopš lietoju tabletes man parādījās lielāks puncis un arī kaut kas līdzīgs celulītam. Bet kas tas par celulītu 17 gados? Mana āda uz vēdera, kājām un pēcpuses kļuva līdzīga apelsīna mizai. Tāda grumbuļaina. Mana ēdienkarte nebija ne mainījusies, nekā. Tāpēc uzskatu, ka vainīgas tabletes.
Šobrīd pārtraucu lietot viņas. Bet, protams, galvenā problēma: ko darīt ar ķermeni? Jo, ja iešu uz sporta zāli, trenējoties nodzīšu savus pārējos labumus. Man piestāstīja pilnu galvu, ka, ja es taisīšu presi, vai ko tādu, tad tāpat nekas nemainīsies un paliks tāda āda, un par diētām, lai vispār aizmirstu. Varbūt šeit ir kāda sieviete/meitene, kura var ieteikt, ko darīt? Jo vīrietī klausīties laikam ir bezjēdzīgi.