Piedāvāju iegādāties pilnīgi jaunu un orģinālu, īstās ādas Prada somiņu, orģinālo Louis Vuitton. Somas tika iegādātas Itālijā!
Pradas soma: 1000 euro
Louis Vuitton: 1800 euro
Bildes ir iespējams apskatīt zemāk atrodamā failā!
Droši zvaniet, varam tikties un somas apskatīt klātienē un mazliet parunāt par atlaidi!
P. S Kungi, ļoti laba dāvana sievietei ziemassvētkos.
Somas jau ļoti skaistas, diemžēl apšaubu patieso izcelsmi (bez iemesla, vienkārši aiz riebīga rakstura), kā arī cena par to ir neadekvāta. Ok, vēl 300 EUR varētu samaksāt, pieņemot, ka ir īsta āda.
Arieta, jā tiešām bildes nav manas bet tas tāpēc, ka bija liels slinkums fotogrāfēt jo bildes tāpat neiznāktu tik labas kā var atrast mātē googlē!
Bet varu nofotogrāfēt un ielikt īstās tā nav problēma + varu nofotogrāfēt arī sertifikātus!
Man nav ko slēpt! Zinu, ka somas ir orģinālās! Neesmu nekāda tirgotāja, vienkārši bija iespēja Itālijā par iepazīšanās cenām iegādāties šādas somas, tāpēc nolēmu iegādāties uz mazliet piepelnīties!
Zīle, tiešām! Ļoti nožēloju ka bildes ņēmu no mātes googles bet tas bija tāpēc, ka tur bija labas bildes! Tagad saprotu, ka tā bija mana vaina.
Vakarā noteikti pievienošu savas bildes! Jo tiešām somas ir orģinālas ar visiem papīriem, tāpēc nevēlos ka dēļ feika bildēm nebūs iespēja pārdod viņas.
Prieks, ka neesmu ''kritusi'' uz somām un vēl pie tam tik dārgām. Ja būtu, kas zina - varbūt arī iegādātos, bet pēc tam gan ''kabatās svilpotu vējš'' :D
Kā jauteicu Deskeleta, bildes tika ņemtas no google.lv attēliem.
Bet man jau nav te jātaisnojas, tām kurām interesēs, tās piezvanīs vai uzrakstīt privātā vēstulē un nosūtīšu pilnus somas sertifikātus + nofotogrāfēšu pati tās somas
Nee nu piepelniities gribi,bet ne jau taads cenu uzskruuverjums. Ja pirceejs gribes pirkt,vins pats aizlidos uz Itaaliju pa taadu cenu ko piedaavaa. Nu kur taads naivums?