Bet zini man tomēr tas nav saprotams, kapēc tad tomēr bija jāpakļaujas bērna ieņemšanai, ja nu tik ļoooti negribēja bērnu? Nav jau tā, ka viņa pret viņa gribu leca viņam virsū un viņs tikai nu nē, es vēl neesmu gatavs. Un šeit kkā neder tie argumenti, ka viņs viņu mīlēja un negribēja zaudēt, ja tā būtu, tad būtu palicis kopā, jo es nesaprotu kapēc tad viņs bija tik nelaimīgs, ka sieviete kuru viņš mīl ir palikusi stāvoklī (ne bez viņa ziņas tomēr!) Vispār diezgan dīvaina situācija, nenosodu un nesaku, ka tavs vīrietis tikai šajā situācijā ir vainīgs, tomēr man nepatīk tas aspekts, ka tomēr uztaisīja savai draudzenei bērnu, lai gan zināja ka nu ļoti negrib un bija pat acīmredzami nelaimīgs grūtniecības laikā. Tieši šis aspekts man liek domāt slikti par tavu vīrieti, pārējais jau nav tas trakākais, jo cilvēki škiras esot bērniem, sievietes patiešām ir lielas manipulētājas bieži vien un nevienam nav jāpaliek kopā tikai dēļ bērniem. BET bērns nav lieta, ja negrib, tad nevar tā darīt, ka viņs izdarīja. Vēlreiz atkārtošu es nenosodu, es tikai būtu uzmanība tavā situācijā par šo vīrieti, tas arī viss.