Bijusii grib izjaukt muusu attieciibas.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labriit!! Virsraksts , iespejams, ir mazliet parspileets.. Bet saaksu visu no saakuma..

Nesen uzsaaku jaunas attieciibas, viss ir skaisti un gribam buut kopaa, bet ir viens bet...Bijusii, ar kuru manu viirieti saista beerns, kura dziivee vins veelas buut un man tas pilniigi netraucee. Berninam nav pat gads veel, vini abi uz mainaam par to rupeejas. Bet tagad sii bijusii uzzinaaja par jaunajaam attieciibaam, iisaak sakot, vins vinai to pazinoja un vina, protams, neveelas, lai es satiktu mazo, kaa arii pateica, ka neveelas runaat vinu, kaa arii sonedeel vins mazo neredzeesot. Es, protams, redzu so situaaciju un redzu, ka vins paardziivo un dusmojas par vinas reakciju..
bet tagad es taa seezu un domaaju, kur esmu iepinusies. Veelos buut ar so cilveeku kopaa, bet pienemt treso personu uz visiem laikiem muusu staastaa ir kaut kaa saapiigi..
10.12.2014 10:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tu jau neesi atradusi labaku, tikai meli ar lielakam problemam!!!!! :D
10.12.2014 22:33 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
es pārlasīju komentārus...viena meitene teica,ka viņas bērns esot viens no 3 vai 2 bērniem,katrs no savas mātes...es saviem bērniem nenovēlētu tik daudz radu:D es pati nevarētu savai mātei piedot,ka man tāds tēvs,ka man pusklase rados....jāsaka,ka man vispār ir tabu vīrieši ar bērniem...pietiek brīvu vīriešu,kam tavs bērns būs pirmais...tu vienmēr būtu otrā bērna māte...izbaudi rozā brilles,tas ir jauki...tikai necel gaisa pilis un vismaz kādus pāris gadiņus nepaliec stāvoklī....viss,virāk nav ko piebilst:)
10.12.2014 22:35 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Kubiete
Tu senāk sludināji, ka ģimene ir precēts pāris līdz tam sieviete var droši jaukties iekšā, jo neprecēts ir neaizņemts. Melone_1 vīrietis ar bērna māti nekad nav bijis precēts.
10.12.2014 22:35 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ja vīrietim līdz 38 gadiem tas ir pirmais bērns,kuru viņš nav gribējis...kad viņš vispār gribēs bērnus?

+++
turklāt vīrietis 38 gados jau veiksmīgi māk karināt makaronus un spraust batonus ausīs, ja grib svaigu gaļu gultā un jaunu čiksi "nolikt slīpi". Un, kā izskatās, autore jau pamatīgi uzķērusies. Bijušās noniecināšana pieder pie šīs "shēmas". Apbrīnojams naivums 27 gados.
10.12.2014 22:37 |

Reitings 281
nelasīju visu diskusiju, bet no savas puses varu teikt, ka laiks saliks visu pa savām vietām. Nav jau teikts ka kādam no viņiem ir kautkādas jūtas vienam pret otru, vnk sievietē parādījās greizsirdība uz to ka tu viņas dārgāko (ar to es domāju bērnu) tagd ucināsi utt.
Pati saki, jums jaunas attiecības, lai paiet laiks, un puisis lai arī dod laiku, jo bebuks vēl pavisam maziņš, tad kad viņa apradīs ar domu un sapratīs, ka necenties būt otra mamma bērnam viss būs ok.
Dod laiku.
10.12.2014 22:42 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kubiete
Tu senāk sludināji, ka ģimene ir precēts pāris līdz tam sieviete var droši jaukties iekšā, jo neprecēts ir neaizņemts. Melone_1 vīrietis ar bērna māti nekad nav bijis precēts.
bet ta ari tagad domaju, tikai jamak dabūt to veci, nevis knapi kopā un jau ņaud forumā:D
10.12.2014 22:47 |

Reitings 883
Apbriinojams naivums buutu gan.. ja vien daudz kas nenoradiitu par preteejo :) Vins ne briidi nav pagriezis muguru,jo arii man sobrid ir daudz dziivi mainosas probleemas, kur ir vajadziigs atbalsts.
10.12.2014 23:12 |

Reitings 227
Reģ: 22.03.2012
Vins ne briidi nav pagriezis muguru

Bet tak jūs tiekaties tikai 2 mēnešus, būtu dīvaini, ja jau šajā īsajā periodā viņš būtu izrādījis to, ka viņam neinteresē tavas problemas! Teikšu tā, tev vēl ir rozā briļļu periods. Situācija kopumā ir pārak sarežģīta un tu nespēj vēl spriest par visu ainu kopumā. Tu visu zini tikai no vienas puses - to kā tev to visu ir izstāstījis tavs draugs un ņemot vērā, ka attiecības nav vēl jums tik ilgas, tad par viņa raksturu ilgākā laika posmā ir pāragri spriest. Ieteiktu nogaidīt, no malas lasot tavus textus izklausās pārak idealizēts tas vīrietis un rodas iespaids, ka tev nākotnē šajās attiecībās nāksies daudz ciest un pārdzīvot. Ceru, ka tā nebūs un tu saglabāsi vēsu prātu pagaidām.
10.12.2014 23:21 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Neizlasiiju visu penteri, tiku liidz kaadai 8. lapai.

1. Viirietis, zinot, ka neveelas beernus, turpinaaja miileeties ar savu draudzeni un nelietoja prezervatiivus??? Kaut kaa naivi izklausaas ...
2. Aizgaaja no gruutnieces... Nabadzins, striidi bij un taa ... Laikam shii ar nazi skreeja virsuu, ja jau bij jaamuuk ... Kaa jau te jaunkundzes mineeja, ka hormonu iespaidaa var visaadas nelietiibas sarunaat, puisiitis laikam to nezinaaja, taads padumjsh vins ... Protams, ko tur iedziljinaaties, labaak pacelt asti un aizskriet.
Neesmu arii iipashi dzirdeejusi, ka miileeta, lolota un apruupeeta gruutniece riikotu 24/7 neadekvaatas histeerijas. Lai vainu pameklee sevii tas tavs lupata.

Vinju attieciibas nav atrisinaatas un veel ilgi nebuus. Kaa arii nesaac sevi uzskatiit par iisto un vieniigo pirms laika un neaizmirsti izsargaaties, lai nevajadzeetu skriet uz abortu vai audzinaat vienai, ja nu kas.

Ieteikumi? Nav ieteikumu. Es nekaadaa gadiijumaa nebuutu kopaa ar taadu lupatu vispaar, kursh skaidri nav speejis nodefineet - vai nu tas beerns tiek vai netiek taisiits un peecaak pilnai laimei aiztesis prom (pasuutiija vinju nabadzinju...)
Vispaar nebuutu kopaa ar viirieti, kuram savus beerni izmeetaati pa pasauli.

P.S. Kaa arii nav zinaams jaunaas maaminjas staasts, tikai shitaa "viiriesha parodijas" versija.
11.12.2014 00:09 |

Reitings 1469
Koaaaaaaaaaa? Tam vecim 38 gadi??? Es domaaju, ka kaads 20 gadiigs puikjeliitis. Ak, dievs. Nomet savas rozaa brilles, manipulators un 100% lupata vins ir.
11.12.2014 00:13 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Patinu biki atpakaļ, skatos, ka autore ļoti aizstāv savu vīrieti. 2 mēneši ir konkrēti par maz, lai vispār uztverto to par lielo mīlu. Tāpat iesaku izsargāties, lai pašai nav jāpaliek ar punci vienai.
Nu nē, es nebūtu kopā ar tādu veci, kas neciena sava bērna māti un pat bērnu nemīl. Nu sviests!
11.12.2014 00:21 |

Reitings 1469
Nu tach, lai aizstaav, peec kaada laika varees gaudot forumaa pati :D

P.S. Cerams, ka tam lupatai vismaz ir zelta kraans un liels cipars kontaa :D
11.12.2014 00:27 |

Reitings 270
2. Aizgaaja no gruutnieces... Nabadzins, striidi bij un taa ... Laikam shii ar nazi skreeja virsuu, ja jau bij jaamuuk ... Kaa jau te jaunkundzes mineeja, ka hormonu iespaidaa var visaadas nelietiibas sarunaat, puisiitis laikam to nezinaaja, taads padumjsh vins ... Protams, ko tur iedziljinaaties, labaak pacelt asti un aizskriet.

Sanāk tā-kad jūs nolēmāt izšķirties ar jūsu draugiem, jūsu draugi tomēr palika dzīvot kopā ar jums, nekur negāja un jūs viņus izdabūjāt ārā no savas dzīves tikai ar policijas un tiesas spriedumu par netuvošanos palīdzību?
Citādi es nesaprotu, par ko pārmetumi - ka vīrietis aizgāja prom, jo sieviete tā gribēja/pati nolēma šķirties?

Bet ja tā lose jokojās par pamešanu, nu tad pati vainīga, histēriķe!
11.12.2014 00:44 |

Reitings 270
Nu nē, es nebūtu kopā ar tādu veci, kas neciena sava bērna māti un pat bērnu nemīl. Nu sviests!

Vīrietis tieši ciena bērna māti un bērnu.. Vienīgā, kas neciena visus šai situācijā- ne vīrieti, ne bērnu, ir tā māte, kas pasūta vīreti, bet tad bojā viņam dzīvi/vai arī jokojas ar pasūtīšanu & neļauj bērnam satikties ar savu tēvu.
11.12.2014 00:46 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Jautra diskusija :D
Tas, ka vīrieti pamet grūtniece neko nenozīmē. Te forumā regulāri parādās kāda grūsna muļķe un raudulīgiem stātiem par to kā vīrietis viņu nesaprot, nepriecājas tā kā viņa ir iedomājusies, visu dienu neglāsta puncīti & mīlas pilnām acīm nav gatavs pakalpot katram untumam, bet strādā maita tāds... :D Foruma bābiņas vairākumā brēc - Pamet viņu !

Nepatiku pret jauno draudzeni var vēl tik svaigas tās attiecības, mazums, kas un pēc mēneša melones vietā būs aprikoze. Kaut gan atceros kādu histērijas taisīja mana māte, kad uzzināja par tēva jauno laulību un tajā dzimušajiem bērniem. Ne jau veci viņai atpakaļ vajadzēja- histērijas bija pa godu tēmai „tagad mums tiks mazāk naudas, mazāk rūpes” :D Ir jau stervas kas uzskata, ka ja tev ir vīrieša bērns tad diktēsi savus noteikumus un slauksi, slauksi, slauksi un izkalpināsi, bet pati būsi kā brīva meitene....
11.12.2014 09:43 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
bieži vien sievietes "uzvelkas", uzzinot, ka vīrietim cita, kaut vai tikai aiz patmīlas un aizvainojuma, ka vīrietis tik ātri viņai atradis aizstājēju.
11.12.2014 09:47 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Njā, vīrietis atradis svaigu gaļiņu. :D :D Kā nu nerūpēsies, kā neteiksi, ka mīli pēc 2 mēnešiem, kā var ļaut ieturēt pauzi un apdomāties, mazums zivtiņa norausies no āķīša. Un nabagam uz pusmūža krīzi nepaliks neviena puņķu slaucēja. Pie bijušās, kur tik daudz problēmu un mazs bērns pa vidu, iet bail. Saprotu, saprotu..
11.12.2014 09:48 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ká tu zini, ka nemíl bérnu? tavs vírs nekad nearvienu sievieti nav skjíries???

Sanāk tā-kad jūs nolēmāt izšķirties ar jūsu draugiem, jūsu draugi tomēr palika dzīvot kopā ar jums, nekur negāja un jūs viņus izdabūjāt ārā no savas dzīves tikai ar policijas un tiesas spriedumu par netuvošanos palīdzību?
Citādi es nesaprotu, par ko pārmetumi - ka vīrietis aizgāja prom, jo sieviete tā gribēja/pati nolēma šķirties?

Bet ja tā lose jokojās par pamešanu, nu tad pati vainīga, histēriķe!
++++ pilnígi piekriitu komentáram - sieviete dzen veci prom, bet vinjsh neiet - jádzívo tachu viss atlikushais múzhs ar bérna máti, kura katru nedéljas nogali pa logu lidinás vinja mantas lauká.

labi, ka jums visám vírieshi nekad nevienu pirms jums nav pametushi un vinjus neviena nav pametusi! nu notiek tá dzívé! un bérns nav límlenta beigushás attiecíbas nesalímés!
11.12.2014 10:00 |

Reitings 1469
Te ir tikai 38 gadiigaa vecha versija. Un vecha aizstaaves, paskaidrojiet luudzu - 38 gadus vecs viirietis, zina, ka draudzene veelas beernu, bet vins neveelas - paljaujas uz to, ka vinja lieto kontracepciju??? Vai, kaads naivs muljkjiitis. Nesmiidiniet. Bet gan jau shii, maita, pirkstu pameerceeja prezervatiivaa un pati sev ietaisiija, vai ne???

Un nevajag saliidzinaat te to, ka 20 plus gadiigas meiteniites pashkjiras ar savu kaarteejo draugu ar pieklaajiiga vecuma veci, kursh ir bijis tik debiils, ka nav speejis konkreeti nostaadiit to - tiks vai netiks radiits tas beerns, peec tam, nabadzins, nav speejis sadziivot ar gruutnieci.

Un, ak vai, neticu, ka taa daama mantas pa logu lidinaaja un nabaga veci zili melnu dauziija, varen njipra gruutniece buus bijusi.

Beerna maati esot miileejis, bet beernu nez kaapeec negribeeja. Logjika? Ja autorei nav nekaadas veelmes peec normaalas gjimenes klasiskajaa izpratnee, tad jau nu lai turas savam bikshainim bikshu staraa. Un nebaazies par beerna pieskatiitaaju, nav tava dariishana, maate pati izveelas, kam dot, kam nedot savu beernu.
11.12.2014 13:59 |

Reitings 270
Un vecha aizstaaves, paskaidrojiet luudzu - 38 gadus vecs viirietis, zina, ka draudzene veelas beernu, bet vins neveelas - paljaujas uz to, ka vinja lieto kontracepciju??? Vai, kaads naivs muljkjiitis. Nesmiidiniet.

Ko lūdzu?? :D :D Tātad pa kluso neizsargāties ir vīrieša cienīšana? Tas, ka vīrietis ticēja savai sievietei, ir stulbums? :D
Lai gan te vispār bija cita situācija, bet stulba tā vai sā sanāk tā sieviete - uzspieda bēbi tam, kurš godīgi teica, ka ir par agru.

tiks vai netiks radiits tas beerns, peec tam, nabadzins, nav speejis sadziivot ar gruutnieci.

Tu esi analfabēte? :D grūtniece nav spējusi sadzīvot, ne vīrietis.
11.12.2014 16:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits