Bijusii grib izjaukt muusu attieciibas.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labriit!! Virsraksts , iespejams, ir mazliet parspileets.. Bet saaksu visu no saakuma..

Nesen uzsaaku jaunas attieciibas, viss ir skaisti un gribam buut kopaa, bet ir viens bet...Bijusii, ar kuru manu viirieti saista beerns, kura dziivee vins veelas buut un man tas pilniigi netraucee. Berninam nav pat gads veel, vini abi uz mainaam par to rupeejas. Bet tagad sii bijusii uzzinaaja par jaunajaam attieciibaam, iisaak sakot, vins vinai to pazinoja un vina, protams, neveelas, lai es satiktu mazo, kaa arii pateica, ka neveelas runaat vinu, kaa arii sonedeel vins mazo neredzeesot. Es, protams, redzu so situaaciju un redzu, ka vins paardziivo un dusmojas par vinas reakciju..
bet tagad es taa seezu un domaaju, kur esmu iepinusies. Veelos buut ar so cilveeku kopaa, bet pienemt treso personu uz visiem laikiem muusu staastaa ir kaut kaa saapiigi..
10.12.2014 10:05 |

Reitings 369
Notikušais neko nemaina! Bērniņš ir, atbildība jāuzņemas un punkts. Varbūt tiešām tavam čomam pirms tevis ir bijušas n-tās meičas un bērna mātei jau tas zb, tāpēc tāda reakcija. Ja jums tur viss nopietni, lai viņš to viņai izstāsta.
10.12.2014 14:30 |

Reitings 883
bet vispaar - te dazas mineeja, ja mii, tad vienalga, vai beerns naak gaidiits vai ne..Tikai biezi tie teevini, lielaas miilas upuri, ir tie kas sataisa siikos visaas malaas.. padomaajiet, katram kokam divi gali..
10.12.2014 14:32 |

Reitings 883
Andrita. Ir izstaastijis. Esmu iepazinusies ar vina vecaakiem, draugiem utt. Esmu pirmaa meitene kops vinu skirsanaas.
10.12.2014 14:32 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ja kāda no pusēm pamet kādu, tad ko nu tur vairs.
Par saviem vārdiem ir jāatbild, varbūt, ka šī situācija liek cilvēkam saprast mācību, domā ko SAKI. Reizēm vārdi ir tik spēcīgi, ka tos labot nav iespējams, tie vienmēr sēž un paliek.
Jādomā ko Tu runā neatkarīgi no saviem hormoniem.
10.12.2014 14:33 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Ir kārtīgi diskusijas autorei jāpārdomā, vai viņa ir gatava sadzīvot ar dažādām problēmām, ko nes šķirta ģimene.. Jārēķinās, ka bērns augs lielāks, māte var bērnu kūdīt..

Ja tomēr izlemj attiecībām par labu ,tad sākumā ar iepazīstināšanu nevajadzētu steigties. Tēvam ar māti ir jāatrunā arī dažādas nianses..
Ja bērna māte ir sakarīga sieviete, tad prātīgi būtu iepazīties jums, izrunāt kā palīdzēt audzināšanā .. utt.. bet, no citas puses kopā neesat visai ilgi, un arī bērna mātei uz to jābūt gatavai..

Piekrītu katram vārdam! Mani gan mulsina fakts, ka vīrietis nevēlas, lai autore ietur nelielu pauzi - laiku apdomāt. Vai nu esam, vai neesam kopā. Bērns vīrietim būs uz visu mūžu un kā jau te minēja - būs arī pēkšņi zvani brīvdienās, naktīs. Es arī nāku no šķirtas ģimenes un zinu, cik grūti tam trešajam, šajā gadījumā autorei, būs izturēt bērna māti un visas lietas, ko divi vecāki var kārtot saistībā ar bērnu. Pat, ja bērna māte ir tīrākais eņģelis un attiecībām nekaitē, sieviete taču vienmēr grib būt pirmajā vietā, nevis rēķināties ar svešu bērnu, kurš ne tikai izjauc brīvdienu plānus, bet vēl saslimst nakts laikā ar augstu temperatūru, piemēram.
10.12.2014 14:52 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Autore, katrā ziņā, viedokļi šeit būs atšķirīgi un rīkojies, kā pati uzskatīsi par pareizāko, varbūt distancīti pagaidām ieturi, pasaki draugam kā jūties gan pret viņu kā puisi, gan pret šo situāciju... Komentētājas jau katra spriedīs pēc sevis ;) Un tas ir tikai saprotami. Jāsaprot vienkārši arī Tev tas :)
10.12.2014 14:59 |

10 gadi
Reitings 385
Reģ: 27.03.2014
Es domaju tam virietim viss nav vel beidzies ar bijuso. Reizem mes jau pasi manam sevi, tadejadi sapinot citus.
Bet varbut ta ari nav, vienkarsi vinai bus svariga nozime vina dzive, jo vina ir vina berna mate. Un ta sieviete to var izmantot manipulejot ar virieti.
10.12.2014 15:18 |

Reitings 883
Kerija_ Taa arii ir, ka lasu visu un apdomaaju, negribu tagad celt veetru, bet mieriigi parunaat ar vinu. Katras attieciibas savaa zinaa ir tests. Es neuzkatu, ka ir jaapaliek gimenee, ja tur vairs nav milesetibas un paaris pat nav bijis preceejies. Tatad kaut kas nebija lidz galam. Bet ja es domaasu, ka ar mani buus taapat, tad taa arii buus. Turklaat, ne jau bez iemesla cilveki skiras un vienu sievieti virietis nebildina nekad, bet naakamo apprec uzreiz. Tas pats attiecas uz sievieteem, manupraat. Ja vina uzskata, ka virietis buutu slikts teevs vinas beerniem, kaa sajaa gadijumaa, tad varbut nevajag no taada palikt staavoklii vai censties mainiit. ja nav, tad nav.
10.12.2014 15:22 |

10 gadi
Reitings 385
Ta ka man ir berns, tad man buti gruti pienemt, ka kada cita sieviete var klut tadu ka otro mammu manam bernam. Es sajustos apdraudeta ka mate.
10.12.2014 15:26 |

10 gadi
Reitings 385
Vispar cik ilgi jus esiet kopa, lai spriestu par to kads vins ir cilveks? Tev septembri vel boja diskusijas par tevu bijuso, no kura skiries. Ir tadi viriesi, kuri dara un tad doma tikai. Turklat mums visiem patik iztaisities baltiem un pukainiem.
10.12.2014 15:35 |

Reitings 883
Nu taa, es meeginaju ar vinu runaat, bet vins to uztevera kaa centienu skirties. Pastaastiiju, kaa juutos un tad jau redzeesim. Tas jau lielaakoties, ir mana probleema, vai vareesu pienemt visu so.
10.12.2014 17:20 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Ja vinjiem viss ir beidzies, tad jau tā nav vairs jaukšana. Vinji paši ir izjaukuši savu gjimeni, pašiem zināmu iemeslu dēlj.

ja pati paartrauca attiecibas vel zinot ka kopeejais berns tad taa ir pasas vaian. Never taa vnk aprtraukt atticeiba sun ceret ka panems virieti atpakal..tomer nav prieksmets ko ieliek plauktinaa un zinem kad velme.

par beernu runaajot ja milli so virieti tad centies ari iemilet mazo ja ir taada iespeeja kad mazais paliek pie jums.
10.12.2014 17:27 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nemācēšu teikt, ko darīt, lai atrisinātu situāciju ar bijušo. Taču iesaku neticēt uz vārda visam, ko vīrietis saka, lai arī cik iemīlējusies nebūtu. Jo (vismaz manā pieredzē) ar bijušo "trakošanu un manipulācijām" bieži vien tomēr mēdz piesegt savas kļūdas un sliktās īpašības. No bijušās draudzenes šis stāsts noteikti izklausītos pavisam citādāks, un patiesība būtu kaut kur pa vidu.
10.12.2014 17:33 |

Reitings 883
Elizabete! Mees nenoliekam bijuso kopaa, tas nav kaa hobijs. bet dazi no iemesliem , kapeec attieciibas izjuka tiek mineeti. Vins arii nemeklee iipasai savas vainas, jo vinam taas attieciibas ir beigusaas. Un vins man saka, ka pat, ja es tagad vinu pametu, vins atpakl pie bijusaas neies. Es neesmu mulke, bet ja es saaksu vinu veel nostaadiit pret sevi tapat kaa bijusii, varu teikt ardievas siim attieciibaam.
10.12.2014 17:41 |

Reitings 883
Pavisam arii nav taa, ka vina man butu piestaastijis pilnas ausis. Ar ko piemeram? Sodien vins pateica veel, ka mans bijusaas atteiciibas neaanalizee un mani nenosoda, tad varbuut arii man to labaak nedariit? Siis attiecibas jau no pasa sakuma tiek balstiitas uz cienu, nemot veeraa, ka mums ir lidziga pieredze. Tas nav staasts par princi baltaa zirgaa. tas ir staasts par realitaati kaada taa ir bez iluzijaam un man vinu nav.
10.12.2014 17:44 |

Reitings 2295
Skumji, ka bērni tiek taisīti tik bezatbildīgi. Bet ko nu vairs... Lai nu kā, vīrietis nedrīkstēja uzsākt jaunas attiecības, pirms nav pabeigtas iepriekšējās un nav iestājies miers abās pusēs. Kamēr kāds tiek sāpināts, tikmēr sūtīs jums negatīvu enerģiju un nebūs jums laimīgas attiecības.
10.12.2014 17:54 |

Reitings 883
Chanely, taada gadijumaa, kaa vins taas varetu pabeigt? Loti daudzus paarus saista berns un vinua ttieciibas ir taalu no ideala! ideja buutu kaut visu dziivi upureet, kamer nav atrisinaatas taas attieciibas? pec kaut kaada murga izklausas, ja godiigi..
10.12.2014 17:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nelasiju komentaarus,bet varu teikt vienu-saadas attieciibas vienmeer buus mazliet nervozas,jo tie bijusie cilveeki,ja ir kopeeji beerni ,"uzpeldees" reaalaa dziivee visu laiku.Man liekas,ka vislabaakais variants ir uztureet neitraalas attieciibas ar savu viiriesu bijusaam(ja arii taadas ir bijusas vairaakas),nekritizeet taas utt.
Viirietis ir tomeer miileejis so sievieti kaadreiz,viniem ir kopeejs beernins-ir bijusas juutas.Ja tu loti saaksi kritizeet so sievieti utt,tas nekur taalu neies.
Ir tikai viena versija sajaa gadijumaa-sadziivot ar situaaciju,ka vini kaadreiz runaas,varbuut pat satiksies,jo ir kopeejs beerns.Ja nevar sadziivot-"jaastaajas aaraa no speeles "jau tagad...
10.12.2014 18:01 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Nepamet savas attiecības, prieku, iespējamo laimi tikai kaut kādas satrakojušās mātītes dēļ, kas paliek stāvoklī tikai tādēļ, lai glābtu attiecības, turklāt vīrietim aiz muguras, tad pamet viņu un tad pati trako, kad viņam jauna sieviete. Vienkārši histēriķe! Dzīvojat laimīgi tālāk un vismaz tu vari uzlikt histēriķei ignore, vīrietim gan problēmas jārisina.
10.12.2014 18:04 |

Reitings 883
Emmanuelle, tiesi otraadi, es vinam censos pastaastiit, lai nedusmojas uz vinu, jo vins loti paardziivo, ka deel siis situaacijas nevar satikt mazo. Vins ir tas, kas vinu sauc par manipulatiivu kuci un es censos pateikt, lai cenas saprast un dod vinai laiku. Ko vins arii dara, protams. Fakts, ka vienkarsi gruuti noskatiities! Un vins saka, ja tagad skirsimies deel saa, tad vina buus panaakusi, ko gribeeja...
10.12.2014 18:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!