Uzacis permanent, iesakiet?!

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Sveikas, gan jau tēma izķidāta pa nez cik reizēm, bet ceru, ka kāda ietieks.Tātad esmu nolēmusi veikt permanent uzacīm atkartoti.Pirms 5.gadiem bija pildītajā tehnika, bet tagad ir cita opcija matiņtehnikā.Ko jūs ieteiktu no savas pieredzes??Jo šeit kaut kad cosmo lasiju,ka matiņtehnika atri iziet ārā? Jeb tas tāds virspusējs viedoklis?? Gribetos tomēr, lai dabīgāk izskatās.
09.12.2014 23:33 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Rūū,

nemulsini meitenes :)

tu arī taisi uzacis sev? :D
10.12.2014 23:54 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Lioness♥ Nē, pazīstu viņas vīru.
10.12.2014 23:59 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Es arī pie Jutas neietu, tomēr pieredze nav gandrīz nemaz, bet priekš iesācējas viņa salīdzinoši normāli taisa.
11.12.2014 00:02 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Ā,nu labi. Citādi jau sabijos :D
11.12.2014 00:02 |

Reitings 625
Reģ: 17.05.2011
Diskusijā par permanento makeup lietot vārdus dabīgi un nedabīgi manuprār ir lieki - jo jebkurā gadījumā "dabiski" tas izskatīties nevar, bet esošo situāciju uzlabot, ja piemēram nav paveicies ar uzacīm vai arī uzacīs ir rētas, kurās nedz krāsa, nedz zīmuļi un ēnas neturās, kāpēc gan ne....

Arī vairākas ievietotās bildes piemēram tai Deimonei - okey tā varbūt ir viņas gaume - viņa tādas gribēja un dabūja...

Iepriekš veiksmīgi permanento veicu pie Lauras Kropas, tagad pēc 2 gadiem pienāca laiks atjaunot un izvēlējos to darīt pie Jutas, jo ļoti patika kā viņa uztaisīja uzacis manai draudzenei!

Lai vai kā tā ir katras pašas izvēle :)
11.12.2014 02:13 |

Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
Meitenes- gribu meno acu līniju, bet baidos. Kā ir? NAv tā, ka 2 nedēļas no mājām nevar rādīties ārā, jo sapampis viss un izskatās, ka esi kāvuses? Mulsina arī tas, ka tuvu acīm....
11.12.2014 10:28 |

Reitings 40
Reģ: 20.11.2014
Es tieši pirms nedēļas uzacis uztaisīju - pati biju plānojusi matiņu tehnikā, bet meistare pārliecināja, ka vajag tomēr pildītās. Būšot daudz smukāk. Pagaidām gan nevar saprast kas man tur būs - viss vēl krevelēs un saķepis, bet izskatās tiešām,ka pildītās dabīgāk izskatās - tas, protams, ja meistare laba un tonis īstais.
Jasmins_ - man paziņa nesen taisīja - nav tā ka 2 ned, bet pirmās dienas esot ne visai skaisti :D ieplāno taisīt 5dienā, lai priekšā vismaz 2 brīvdienas - vismaz es tā ar uzacīm un lūpām darīju. Man lūpām ādas krāsas līnija, lai bišķiņ biezākas izskatītos - pirmās dienas tiešām neiesaku rādīties ārā no mājām :D
11.12.2014 10:39 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man personīgi reāli besij krāsot uzacis. Un man krāsa uzacīs neturas tās 2-3 nedēļas. pēc nedēļas uzacis ir dabiskajā tonī. Un pie tumšajiem matiem izskatās stulbi.
Un dabiski..nu jā...dabiski permanentais neizskatās, bet godīgi sakot - tagad pa ielu staigā tik "dabiskas" uzacis,ka smiekls nāk- tās sazīmētās un sakrāsotās.
https://www.youtube.com/watch?v=9y9G0Hg9sU4
Nu tik DABISKAS uzacis,ka smiekls nāk :D un jā, tāda tagad esot tā mode un tā staigā lielākā daļa.:D
11.12.2014 10:43 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Garsiigs_persiks, tici man, tajaa bildee taas ir permanentaas uzacis! Man tikai taads rezultaats shkiet pievilciigs. Nevienam vsp neienaak praataa, ka man ir uztaisiitas uzacis! Protams, taads dabiigs rezultaats var sanaakt, ja cilveekam saakotneeji ir pietiekami izteiktos savas uzacis/matini. Tad vieniigais efekts, ko dod permanents, ir tikai kraasojums, kas saglabaajas ilgstoshi.
Tiem, kam savas uzacis ir neizteiktas, kaa jau te mineeja, permanents var paliidzeet izveidot formu utt.,protams, tas buus pamanaamaak, bet, ja nav izteiktu savu uzachu, arii kraasojot ar iislaiciigiem liidzekliem tas ir pamanaami!
11.12.2014 10:54 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Es gan neredzu jēgu, kāpēc sevi uztaisīt par tādu, kāda Tu patiesībā neizskaties? Tāpēc jau pēc tam vīrieši ir vīlušies, kad piedzimst mazuļi, kas vispār nav līdzīgi sievām (jo viņas ir sakrāsojušas gan uzacis, gan lūpu formu un vēl nezin ko pārveidojušas)

Neuzskatu, ka tas ir skaisti. Visas Jūs izskatieties vienādas un ļoti labi var redzēt, ir krāsotas uzacis vai dabiskās. Man dabiski ir biezas uzacis, un pat ja nebūtu, es sevi nepārtaisītu par to, kas neesmu.
Veiksmi visām tēlot bārbijas.
11.12.2014 11:17 |

Reitings 6263
Man dabiski ir biezas uzacis, un pat ja nebūtu, es sevi nepārtaisītu par to, kas neesmu.

Paēdušais neēdušo nesapratīs.
Ja man būtu biezas, kuplas, tumšas uzacis, es noteikti arī teiktu,ka citām tas nafig nav vajadzīgs un sūdīgi izskatītos. :D ko tad citu teikt?
tā jau parasti šādās diskusijās - tās,kas saka-ka nesmuki, nevajag, fuj - pašām uzacis ir normālas.
11.12.2014 11:20 |

Reitings 1073
ai nu beidz, čupakabra, man tepat pazīstama meitene, kurai ir gaišas, plānas uzacis, un plānas lūpas, meitene ir dabiski skaista, ar visām savām gaišajām uzacīm!
11.12.2014 11:22 |

Reitings 4617
Tiiik uzjautrinoshi no malas shkiet shiis sievieshu lietinas-iedzelshana, sava "paaraakuma" papuceeshana utt.
Dazhreiz tieshaam saproti taas ne visai glaimojoshaas viirieshu domas par sievieteem:D
Enija, priecaajies par savu dabisko pievilciibu! Zhultij gan ar to nav pa celam;)
11.12.2014 11:24 |

Reitings 1073
Vienkārši es neredzu jēgu sevi pārtaisīt par to, kas Tu neesi! Priekš kam Tu to dari, Tev tiešām riebjas, kā Tu izskaties? Kamēr Tu neiemīlēsi sevi, kāda esi, kāpēc lai Tu patiktu arī citiem?
Pēc kā Tu gribi izskatīties, pēc kaut kādas misis perfektās beibes, ar perfektām krāsotām uzacīm? Būtu labāk sevi attīstījušas iekšēji, vīrietim vienalga, biezas vai plānas uzacis, tas pats ar lūpām. Visas skrien un dara vienu un to pašu, nu nejau es sapisīšu savu seju, bet Jūs. Tā krāsa iesūcas ādā, izbalē, visādas blakusparādības var rasties.

Un bieži vien, kad esmu neuzkrāsojusies, ar vējā izpūrušiem matiem, tieši tad ar mani iepazīstas vīrieši, skatās, pievērš nenormālāko uzmanību! A kad esmu perfekti uzkrāsojusies, ar manikīru, uz mani pat aci neuzmet!
11.12.2014 11:26 |

Reitings 6263
Nu sitiem mani nost, neviens man nepateiks,ka "pirms" bija daudz labāk un viss ir tik skaisti bijis un tik brīnišķīgi utt.:D

Un galu galā, ja cilvēki paši iet unmaksā naudu par to un taisa, tātad viņiem tā gribas un pašiem nepatīk savs - dabiskusms un bezuzacainība.:D domāju,ka tiem,kas taisa ir dziļi vnk,ko domā cilvēki ar dabiski biežām un tumšām uzacīm,kam permanentais nekad nebūs aktuāls.:D
11.12.2014 11:27 |

Reitings 1073
Jackie, tā nav žults. Vienkārši es gribu, lai te dažas skrējējas modei līdzi saprot, ka nejau tas, ka viņas sevi izkrāsos kā krāsojamā grāmatā padarīs viņas par skaistām sievietēm. :) Jo Jūs tiešām esat dabiski skaistas, svarīgākais ir nepīpēt un nedzert, svaiga, tīra seja jau piedod to skaistumu un prāts. :)
11.12.2014 11:28 |

Reitings 6263
Un bieži vien, kad esmu neuzkrāsojusies, ar vējā izpūrušiem matiem, tieši tad ar mani iepazīstas vīrieši, skatās, pievērš nenormālāko uzmanību! A kad esmu perfekti uzkrāsojusies, ar manikīru, uz mani pat aci neuzmet!

Kāpēc tad tu krāsojies vispār? kāpēc gribi izskatīties labāk nekā ir?
Iemīli sevi un tad veču uzmanība nebūs tas būtiskākais pēc kā vērtēt sevi un citas.
11.12.2014 11:29 |

Reitings 6263
enija- te tu reāli centies pārdot to,ko pati nelieto :D
Esat dabiskas, iemīliet sevi utt...pati gan nagus krāso, gan make up lieto, gan noteikti matus kraso utt.:D tak iemīli sevi un esi dabīga! :D galvenais, tak,ka veči skatās :D
11.12.2014 11:30 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man pašai arī nav nekādas biezās un tumšās uzacis. Mazliet piekrāsoju ar zīmuli un ir ok. :D

Un man patiesi ir vienalga vai meitenes izvēlas taisīt permanento vai, nē. Tā ir viņu nauda, izvēle un laiks.
Vai tām,kam ir skaistas, dabīgas uzacis nav vienalga, ko ar sevi dara citas?
11.12.2014 11:31 |

Reitings 4617
Kkaa pat garlaiciigi atbildeet, bet man par viirieshiem shajaa sakaraa dzili uzsplaut! Nu,esmu iekraasojusi savas uzacis un gadu par to nedomaaju, gulu piecas min ilgaak un nepeerku uzacu kraasu. So what?:D
Citas var recycled maisos ietiities un ar spalvaam noaugt( lai dabiigaak un viirietim nebuutu paarsteigums!), man tieshaam ir vienaldziigi!
Bet tas ir labi, ka kaadai ir veelme citas sievietes uz pareizaa cela nostaadiit!
11.12.2014 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits