Kaķi ņemt līdzi ejot pie kāda ciemos

Reitings 147
Reģ: 21.09.2014
Ko jūs sakāt par to, ka kaķis tiek dažkārt ņemt līdzi braucot ciemos?
Ko jūs domājat, ja kaķis tiek atstāts nedēļas nogalēs pie citiem cilvēkiem?

Mana kaķene ir bailīga un dzīvo tikai dzīvoklī. Līdz ko izejam ārā, tā uzreiz stress.
Vieni radinieki vēlas, lai kaķis padzīvo pie viņiem, piemēram, nedēļas nogalēs un lai ņemam līdzi, kad braucam ciemos. Ko jūs par to sakāt?
Parasti nepazīstu cilvēkus, kuri kaķi vienmēr ņemtu visur līdzi.
09.12.2014 22:23 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Kaķi guļ vairāk nekā lielākā daļa zīdītāju. Tātad, tieši cik ilgi kaķiem ir paredzēts gulēt? Kaķi pavada aptuveni divas trešdaļas savas dzīves snaužot.
10.12.2014 14:07 |

Reitings 147
ColloSal

Šodien tieši aizdomājos par egoismu. Zini, man pašai arī gribas izdabāt citiem, bet tas paņem tik daudz enerģijas un nervu. Bet jēga? Nekāda, jo daru viena visu un pārējie arī tagad to vien no manis gaida - netīra māju, netaisa ēst lieku reizi. Jo es taču izdarīšu, kamēr paši izklaidējas un ķiķinās. Un vienmēr tik laipna, kaut iekšēji gribas uzķērkt virsū un pateikt, ko domāju.

Esmu tieši tāda pati. Izdaru visu, gribas pret visiem būt labai, taču dažkārt domāju... tā gribas lai kāds priekš manis kaut ko izdara, kamēr es sēžu uz dīvāna un atpūšos. Un par tēmu, nav viegli pateikt vecākiem stingru "nē". Vislabāk mēģinu nereāģēt uz šiem jautājumiem.
10.12.2014 14:07 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
kaki var uz divam dienam vienu turet man pasai nav, bet mammai ir, lai gan kaki ir divi un tad laikam vieglaak.

maasa ar uz nedelas nogali aizbruaca pagasvasaraa un tad gaju apraudzit vai kakim viss kartiibaa. viss normaali. masai kakis drusku mazaak tikai eeda..
10.12.2014 17:37 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
kakim tomer lielaaka trauma muzigi pa masiinam butu ja taada ciemosanas ir regulara

par klubiem sasmeejos :D
10.12.2014 17:38 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Jēziņ, ko es nupat izlasīju. Te tiešām jāsaka vien: "Galīgi darīt nav ko? "
Autore, ja Tavs kaķis jau tā ir bailīgs, kādēļ vēlies viņam vēl papildus stresu un pārdzīvojumus? Tavi radinieki Rokfelleri ir vai, ka jāklausa viņu iegribām? Es savu kaķi noteikti šādam stresam nepakļautu. Labāk ielikšu šo bildi:

10.12.2014 18:14 |

Reitings 147
Cheryl

Kur var tik stulbi runāt. Neizlasa diskusiju un jau bļauj kaut ko.
Galvenais es savu kaķi nekur nevedu, jo es zinu, ka viņa baidās, tā ir tikai citu cilvēku vēlme un viss.

Un vispār šajā diskusijā bija cits jautājums. Viedokļu izpausme.
10.12.2014 20:25 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Lai nu ko,bet ka kaķi turēt dzīvoklī ir neželība,es lasu pirmo reizi.Pirmo reizi,kad mūsu vecie(nu jau mirušie)dzīvokļu kaķi tika izlaisti laukā tajā privātmājas brīvībā viņi aizgāja paciemoties pie kaimiņu vilkiem.Sekas?Nu dzīvi palika.Viens tāds brīvībā gājējs pirms pāris gadiem tika nobraukts,kāds novilka ceļmalā pie koka,kur tas arī sapuva,vēl šovasar viņa kauli tur mētājās.Nezinu gan,kaķis ir istabas dzīvniek,viņi nepazinās teritoriju,tos var nobraukt mašīnas,sakost/nokost suņi,laukos tos aiznes un apēd lapsas(tēvam bija 9,nu jau ir tikai 3).Tas nav suns,kuru var palaist pagalmā,lai sānus pasauļo,kaķis tam zōgam pārleks pāri un aizies,kur deguns rāda.Man kaķa nav un visticamāk nekad nebūs,taču,ja būtu,es pat neapsrpeistu domu viņu laist kaut kur ārā.
Un vispār nesaprotu kāda vaina sunim dzīvoklī.Sunim to pagalmu nevajag,viņš tur viens neko nedara un nedarīs.Bet pagulēt var arī dzīvoklī,staigāt jāved šā vai tā un jāspēlējas un jānodarbina viņu ir gan mājā,gan dzīvoklī.
10.12.2014 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits