Nē, nu! Jo tālāk mežā, jo vairāk koku! Ar katru dienu, ienākot cosmo, te paliek tiešām arvien trakāk! Absolūtais jaunums - KAĶI NEVAR TURĒT DZĪVOKLĪ :D tās, kuras, tā uzskata, es atvainojos ir pilnīgi STULBAS!!! Salīdzina te dzīvokli ar zoo dārzu. Jā, labāk lai kaķi staigā tikai pa lauku, vairojas, dzīvo TIKAI uz ielas, slimo ar visām iespējamām slimībām utt, nekā dzīvo siltā dzīvoklī, tiek pabarots, mīlēts un visādi citādi lutināts. Jūs vispār domājat ko rakstat aprobežotās personas??? Esmu izglābusi vairākus kaķus no ielas, ienesot mājās/dzīvoklī siltumā, kāāāā tas lopiņš pasakas ar savām acīm, ar savu mīļo ķermenīti, ka jūs esat viņu izglābis, ka viņam nav jāsēž uz ielas. Pamēģini nolikt viņu ārpus dzīvokļa durvīm, redzēsim, ko viņš darīs, vai ies skriet un dzīvot pa lauku, vai uzticīgi gaidīs pie jūsu durvīm, kamēr tiks ielaists tai dzīvoklī. Šeit ie runa par kaķiem, kas ir cilvēka ,,sabiedrotie'', nevis par zoo iemītniekiem - tīģeriem, lauvām uc kaķveidīgajiem, kam tiešām ir jādzīvo savvaļā.
Es ceru, ka pēc dažu labu ,,gudrinieču'' komentāriem, kāda no cosmo lietotājām savu kaķi neizliks aiz durvīm, jo redz tak jādzīvo brīvībā, tādā veidā tikai pavairos, milzīgo kaķu koloniju, kas ir jau Latvijā + nabaga dzīvnieka patversmēm uzliks milzu slogu, kas jau tā plīst pušu!
Domājiet, ko rakstat!!!