Netīšam sanāca penteris, droši varat nelasīt.
TalisQualis, Rūū, it kā maziņa neesmu, 1,70m, agrāk biju 75/76kg, tagad jau gandrīz ar lepnumu 64kg, jo no 61kg atkal esmu uzresnējusi :/
Diētas nespēju izturēt un nemoku sevi. Asinsanalīzēs esmu uz lēnas vielmaiņas normas robežas, bet norma. Smejos, ka esmu energo-efektīva :D
Ok, par tām 2000kcal un 0,5kg pārspīlēju, nāk tikai pa pāris simtiem gramu klāt vai nekas nenotiek, ja noveicas, bet, piem., normālā dienā apēdu 1,5-2 filejas + gandrīz litra piena. Jūtos paēdusi. Citas dienas nedaudz vairāk, citas mazāk un nelīdz arī tas, ka pāris reizes nedēļā pa kādiem 20-30km katrreiz ar velosipēdu nominos (līdz Rīgai un atpakaļ) :D Ēdu kā parasti, braucu kopš pavasara ar velo (šosezon būs kādi ~2500km nobraukti), izskatā nekas nav mainījies, nekaitot muskuļus kājām zem taukiem. Pati nesaprotu kā un bail, kas notiks, kad uzsnigs sniegs un veloprieki beigsies :D
Šodien apēdu, piem., 1 vistas fileja + zupas bļodiņa + 0,7l piens. Vakar 2 filejas + hurma + 1/2 tumšās šokolādes tāfelītes + 0,5l piena, šodien jau 0,6kg plusā :D
Ūdeni pēdejā laikā dzeru mazāk, ~1,5l dienā. Tad, kad eju no mājas ārā sanāk daudz mazāk piena, bet kā minimums 3l ūdens.
Tievēt sāku tad, kad visas porcijas samazinu vismaz uz pusi, piem., ēdienreize Anneles graudainā biepiena 180g paciņa. Kad vēlos sevi palutināt, nopērku 4 "Rubeņu" kūpinātos spārninus, pusi dienu pēc tam var neēst.
Starpcitu, ar ēdienreizēm ļoti palīdz kafija. Vismaz man. Bez kafijas šīs ēdienreizes neizturētu, gribetos ēst vēl un vēl :/ Sanāk 1-2 parastās krūzītes dienā. No malas izklausās traki, dzīvojot pat nepamanīju līdz nesāku pirms pāris dienām skaitīt.. :D