Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meklēju jaunu BFF

Reitings 3
Reģ: 08.12.2014
Manā dzīvē ir 4 burvīgi vīrieši, mani labākie draugi un viens no tiem ir arī mans mīļotais, tomēr arvien vairāk sāku ilgoties pēc vienas īstās un lieliskās draudzenes, tādas, kurai var teikt visu, kas vien ienāk prātā, dalīties make-up padomos, kopā pasapņot un vnk būt sieviete sievietei.
Nu tad īsumā par mani. Ja jau šo rakstu, tad laikam esmu izaugusi no sava pašpuikas posma 22 gadu garumā. Nekad auto, tehnika, gadžeti man nekļūs pilnīgi sveši, tomēr interešu sarakstā sāk nozīmīgu vietu ieņemt pucēšanās, rotu gatavošana, nūjošana un garas pastaigas, veselības uzlabošana, u.t.t. Sākumā esmu nedaudz noslēgta, bet kad atveros cilvēkam, tad ir ieradusies trakā un ir laiks jautrībai. Nekad netēlošu interesi, bet nebūšu nepieklājīga, uz godīgu jautājumu sniegšu godīgu atbildi. Meklēju dāmu ar sirdi īstajā vietā un tad jau viss būs.
Nu jau gandrīz gadu dzīvoju Jaunbērzē, tāpat Dobele, Tukums, Jelgava ir vien akmens sviediena attālumā.
08.12.2014 15:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits