Ko iesākt? Kaimiņu stāsts

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Var palasīt manu iepriekšējo tēmu saistībā ar kaimiņu būšanām/nebūšanām.
Īsumā - draudi par to, ka īrniekiem miera nebūs, laikam sāk apstiprināties. Konflikts ir ar apakšējo dzīvokļa saimnieci, kurai pretējā mājā dzīvo labākās draudzenes bezdarbnieces ar brīvu vaļu visu diennakti. Šobrīd tiek filmētas īrnieku gaitas - cik ieiet dzīvoklī, cik iznāk (to dara no pretējās mājas, logi tieši pretī), pieraksta auto numurus, pāris vakarus lika dārdēt mūsu dzīvokļa grīdai uzliekot mūzikai pastriprinātājus (bet sapratusi, ka tas neko nedod, laikam atmeta šo ideju). Rīt iesim uz policiju interesēties, ko darīt, bet cik saprotu, neko jau nevar pasākt, kamēr nav nekas tiešām nodarīts. Iespējams, vāc pierādījumus, lai kaut kur sniegtu sūdzību (to šī sieviete dara jau gadiem arī par citiem mājas iedzīvotājiem, bet nu viņiem ir miers pēdējos gadus, jo tagad ir apsēdusi mūsu dzīvokli, viņi nekur nejauksies, jo negrib izsaukt uguni uz sevi).
Varbūt ir kādas likumu pārzinātājas, vai pieredze ar šādām nebūšanām? Jo gaidīt kamēr sāks kaitēt fiziski vai vel kādus brīnumus uzsāks.. Pierādīts nav, bet kaimiņu suņa noindēšanā visi vainu lika tieši uz šo kaimiņieni.. Īrniekiem arī ir suns, droši nejūtas.
08.12.2014 12:41 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
https://www.youtube.com/watch?v=RnbQkyskDM4 ka sī bļauj uzliec šito uz pilnu klapi:D
15.02.2015 16:09 |

10 gadi
Reitings 7234
Reģ: 05.08.2013
Jā..krch tad kad viņas atkal lūr - nopērc spēļu pistoles un izliecies,ka tēmē..un tai pat laikā, lai kāds arr lāzerīti spīdina acīs viņām :D būs policija un vēlviens iesniegums par crazy vecenēm.

2) Latvijā nav tādi netuvošanās orderi?

3) Es droši vien piekautu viņu tumšā stūrī.

Mums arī kādreiz bija crazy kaimiņiene, kura sita pa trubām, jo vakarā gāja tv (nu blin cik tad skali iet tv)...un veel vina topiijaas,ka manam viram paraak skala balss. :D Regulaari par mums sudzeejaas, liidz mees vnk paarvaacaamies. Aa regulaari caur balkonu spļāvu viņas balkona puķēs.
15.02.2015 18:47 |

Reitings 727
Jā..krch tad kad viņas atkal lūr - nopērc spēļu pistoles un izliecies,ka tēmē..un tai pat laikā, lai kāds arr lāzerīti spīdina acīs viņām

No vienas puses - to tik vajag, lai ir iemesls strīdēties. Piekaut noteikti nē, es saprotu, ka viņa noteikti izspēlē šādas ainas savā galva ar mani, bet es tomēr esmu kaut cik normāla.
Šodien santehniķis atnāca, izstāstīju, kas un kā, aizgāja lejā pie viņas, nezinu, ko sazvanīja vai kā, bet princese divas nedēļas nebūš mājās un tagad jāgaida, atslēgu nevienam citam neesot (plika d**šana, viņas druška katru dienu skrien pārbaudīt dzīvokli, kamēr pašas uz vietas nav, nez vai ir burves spējas, lai atslēgtu).
16.02.2015 12:50 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Jā..krch tad kad viņas atkal lūr - nopērc spēļu pistoles un izliecies,ka tēmē..un tai pat laikā, lai kāds arr lāzerīti spīdina acīs viņām

Jā, kā tad :D un ja nu tā vecā marazmātiķe tomēr tajā brīdī filmēs? neatkausieties pavisam no viņas!
16.02.2015 12:55 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es lasīju visu šo garo penteri un īsti nesaprotu par ko jūs baidaties? Ka policija jūs pēc viņas iesniegumiem izliks no dzīvokļa, jo neesat īpašnieki, bet tikai dzīvojat tur?

Nevaru iebraukt proble'mā, es vēl saprastu, ja apakšējā īrniece būtu jūsu dzīvokļa saimniece, tad būtu cits stāsts... bet nu tagad absolūti vienalga, ko sveši cilvēki vēro un dara... Drošības pēc uzrakstītu kaut kādu iesniegumu policijā, lai stāv ja nu viņa rīkojas kaut kā debīli!

Par ūdeni, uzrakstītu iesniegumu, ka kaimiņiene iespējams ļaunprātīgi aizgriezusi (ar vārdu iespējams, lai pati nebūtu apmelotāja) un tad nu ir tā, ka ja apsaimniekotājus laist iekšā nevar tad policuiju, pārbaudīt faktus, gan būs jālaiž (vismaz man tā šķiet, kāds juristsvarētu palabot, kā tur īsti ir ar tām policistu tiešibām pārbaudīt kaut ko privātīpašumos)
16.02.2015 13:05 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu man būtu vienalga, ka mani filmē un vēl ko dara , man ir viena kaimiņiene , kura ar filmēšanu mēģina aģitēt mājas iedzīvotājus vākt kakas aiz saviem suņiem :D :D
bet nu pa lielam , ko tad viņai menti izdarīs , neviens nevar aizliegt filmēt ... , bet Tu vari viņai durvis aizpūst ar macroflex :-D
16.02.2015 13:09 |

Reitings 6676
Bet vispār ja situācija nonāk lidz tam, ka kaimiņiene vienkāŗsi traucē dzīvot tā, ka nu vairs nav iespējams izturēt, es sāktu ķerties pie pretreakcijas, protams, pati neko nedarītu, lai filmē un skatās, ka es smaidu kamerā.. vienkāŗsi samaksātu kādam, kas viņai piemēram kā wee rakstīja durvis ar makrofleksu aipūš vai kko tādu... nu tā lai galīgi skaidri viņas kamerās un draudzeņu novērojumos redzasm, ka neviens no jums kas dzīvoklī dzīvo tas nav.. :D
16.02.2015 13:14 |

Reitings 1114
Kad bija suns aiz vina vacu, regulari poteju un maksaju 3 ls. gada maksu, ari friziere sava sunitim bija. bez tiesibam nebraucu, majas netrokšņoju jo cienu kaiminus un vini ciena mani, papirus uz ielas nemetu, bet muiskaste, bez tiesibam nebraucu. Pavisam vienkarsi, jo nedzivoju mezā un esmu pieaudzis cilveks. Uz šo visu man bija pofig 14 it gados.
16.02.2015 13:15 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu tā lai galīgi skaidri viņas kamerās un draudzeņu novērojumos redzasm, ka neviens no jums kas dzīvoklī dzīvo tas nav..

nu protams , es arī tā biju domājusi :D
16.02.2015 13:18 |

Reitings 727
Es lasīju visu šo garo penteri un īsti nesaprotu par ko jūs baidaties? Ka policija jūs pēc viņas iesniegumiem izliks no dzīvokļa, jo neesat īpašnieki, bet tikai dzīvojat tur?

Nē, par izlikšanu nav ne runas, es būtībā pārstāvu dzīvokļa saimnieci, jo viņai nervi čupā no viņas terora. Viņa ir man tuvs cilvēks un pat, ja nedzīvotu mēs te un viņa ielaistu citus, turpinātos tas pats, kā jau teicu, viņa vislabāk dabūtu šo dzīvokli sev (uzstājīgi ir vēlējusies pirkt, tagad teica, ka var arī nemaksāt par appludināšanu, bet norēķināties pārrakstot dzīvokli).
Mani uztrauc tas, ka cilvēks atļaujas šādi izturēties un paliek nesodīts. Tas, ka normāli nevar iziet laukā suni izvest, ka visu laiku no viņas jāgaida nākamie draudi un apvainojumi, kas nu būs izdomāts jauns par, ko kasīties.
Ja viņa būtu pavisam veca krabene, es saprastu, ka tur zaļie cilvēciņi apciemo, bet viņai ir visādas zināšanas, kur tik kā kādu pasūdzēt, kam uzrakstīt.. Arī visus savus izgājienus viņa ir izskaitļojusi uz priekšu - tā, kā policijā man teica - visam vajag pierādījumus un pat tad nav teikts, ka viņai kaut kas par to būs.
Par ūdeni, jā, skatīšos, kāds skandāls izvērtīsies, ja būs nepieciešams, būs arī iesniegums policijā.

Es arī saprotu, ka ar manu taisnīguma izjūtu, tālu netikšu. Jo sen kāds cits ar savādaku domāšanu tiešam to makroflexu būtu pielietojis.
16.02.2015 13:21 |

Reitings 1114
(uzstājīgi ir vēlējusies pirkt, tagad teica, ka var arī nemaksāt par appludināšanu, bet norēķināties pārrakstot dzīvokli).
ierakstin ši diktafona un uz bez tabu, kriminal inform vai ka tas raidijums tv5 saucas, uz policiju raksti iesniegumu.
16.02.2015 13:26 |

Reitings 1114
Jo sen kāds cits ar savādaku domāšanu tiešam to makroflexu būtu pielietojis.
ar īsu smadzeni, jā! Un tantuks panāktu ko grib. Tu tak cerams nebūsi tāda ar prātu apdalīta?
16.02.2015 13:27 |

Reitings 1114
Nākamo reizi kad tantuks runā ar tevi, saki ka dzivokla pārdosans līgums jau sagatavots, daudz trakos pardosiet čigānu baram jau esat atradusi riktigus :D Kaut pa kameikam bet par spiti vinai tiem dzerajiem un narkomaniem atdosiet:D
16.02.2015 13:33 |

Reitings 6676
Nākamo reizi kad tantuks runā ar tevi, saki ka dzivokla pārdosans līgums jau sagatavots, daudz trakos pardosiet čigānu baram jau esat atradusi riktigus Kaut pa kameikam bet par spiti vinai tiem dzerajiem un narkomaniem atdosiet

Šis ja ne nostrādātu, tad tantei vismaz liktu padomāt :D
16.02.2015 13:37 |

Reitings 727
ar īsu smadzeni, jā! Un tantuks panāktu ko grib. Tu tak cerams nebūsi tāda ar prātu apdalīta?

Nē, es tā nedarīšu, jo zinu, ka pretī viņa izdarītu ko daudz slimāku.

ierakstin ši diktafona un uz bez tabu, kriminal inform vai ka tas raidijums tv5 saucas, uz policiju raksti iesniegumu.

Šos tekstu viņa teica, kad ar mūsu dzīvokļa īpašnieci runāja skaipā, kad bija pie tās kaimiņienes draudzenes dzīvoklī, kura pieskata dzīvokli. Un es to uzzināju pēc tam, esmu teikusi, ka, ja vel kas tāds, lai ieraksta, teiksim, kad zvana sarunās, bet viņa no tā neko nesaprot.. Kā jau teicu - kaimiņiene padomā visu uz priekšu 10 soļus.
16.02.2015 13:37 |

Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
Atgādina Hičkoka sižetu.

Rear Window - Trailer - (1954)
https://www.youtube.com/watch?v=6kCcZCMYw38
16.02.2015 14:02 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu es rakstítu iesniegumu policijá un prasítu aizliegumu tuvoties man un manam dzívoklim,... pirmajá reizé neviens lietu neizskatítu, bet es ietu un rakstít katru dienu, kamér vinjiem pieriebtos un sáktu kaut ko darít. nav normáli caur logiem fotografét, ko káds dara...
16.02.2015 15:07 |

Reitings 727
Mans stāsts nav beidzies :D
Cik saprotu, visa fotogrāfēšana utt., bija pierādījumu vākšanai. Jo ir saņemta vēstule no VID par to,ka jāreģistrējas un jāmaksā nodokļi par dzīvokļa izīrēšanu. Tiks iets uz pie jurista un VID gan jau arī.. Bet varbūt ir kas, ko variet ieteikt?
No kā maksāt nodokļus, ja īre netiek izmaksāta? :D
Jo lēmums atnāca, ka tiek izīrēts dzīvoklis un viss. Maksājiet nodokļus.
11.06.2015 18:25 |

Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
VID ar šādām vēstulēm ķer uz muļķi. Jāuzraksta korekta atbilde un būs ok. Jo nu kā tieši tā kaimiņiene var pierādīt, ka tu saņem naudu?
11.06.2015 18:29 |

Reitings 727
carrrie, vienīgā vaina ir tajā, ka, lai ietaupītu laiku, dzīvokļi iemītnieki maksā no savas ibankas rēķinus, tas, cik saprotu, ir nopietns pieradījums (cik parakos netā). Tiek šādi maksāts, jo īpašniece nemāk apieties ar internetbanku un, ko likt tur braukāt uz priekšu atpakaļ, lai paņemtu rēķinu un samaksātu. Naudu pēc tam atdod.
Uz muļķa ķer samēra labi, jo tur uzrakstīts datums līdz kuram jāreģistrējas un, ja tas nenotiks, būšot soda sankcijas.
Un gan jau kaimiņienes arī turēs roku uz pulsa :D turpinās vākt pierādījumus un zvanīt VIDam :D
11.06.2015 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits