Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meitene ir aizņemta

Reitings 1
Reģ: 08.12.2014
Sveiki, dāmas!

Esmu dzirdējis visus šos entos teicienus "nebūvē laimi uz citu nelaimes" utt. Uzskatu sevi par diezgan viedu, tomēr arī man ir situācijas, kad nevaru tās atrisināt..

Esmu līdz ausīm "ieķēries" kādā dāmā, kura gan ir attiecībās dažus gadus ar draugu.

Tā nu sanāca, ka kopā apmeklējam vienus kursus, viņu ievēroju jau pirmajās reizēs, tomēr vienu dienu mums nejauši sanāca gaidīt kopā un parunājām vairākas stundas. Sen nebiju saskāties ar meiteni, kura tik ļoti interesētos, sekoja jautājums pēc jautājuma, atradām kopīgu valodu, kopīgas intereses, gaisotne bija tik brīva. Parasti kā čalis - mednieks, vienmēr esmu mācējis komunicēt un izrādīt interesi, bet šoreiz tas nāca arī no viņas. Vēlāk turpinājām sarakstīties arī sociālajos medijos. Tas ilga vairākas dienas, šķiet, uzzināju visu par viņu. Bijām arī pasēdēt vienā restorānā, kas gan daļēji bija saistīts ar kādu pienākumu kursiem, tomēr jūtu un jutu interesi arī no viņas. Vienīgi biedē, vai mēdz būt šādi cilvēki, kuri varbūt ir tik atklāti, kas rada mānīgu iespaidu, ka tie izrāda interesi.. Pieļāvu domu, ka varbūt kaut kas nav attiecībās kārtībā, taču draugu piemin salīdzinoši bieži.

Skatieni bieži saskaras, turklāt tuvumā tā enerģija ir tik uzlādēta.. ehh.

P.s uzskatu sevi par pietiekami izskatīgu un interesantu, lai atrastu meiteni jebkurā laikā, tikai šoreiz nezinu, ko, lai daru..

Varbūt kāds veselīgs ieteikums bez "tipiskajām" latviešu īpašībām kaut ko noraidīt, pārmest utt ? :)
08.12.2014 02:01 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Visticamāk, ka meitene domā, ka tu ar viņu viedo attiecības "tikai draugi".
08.12.2014 02:03 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Varbūt mēģini palikt būt vienkāršs draugs un skatīties kā meitene uzvedas tālāk? Protams, var jau sākt raidīt tiešus mājienus, bet tā visdrīzāk viņu atbaidīsi, gadījumā, ja nekādu simpātiju viņai pret tevi nav. Ja arī ir pret tevi kā pret vīrieti, ne kā vienkāršu draugu, tas nenozīmē, ka viņa uzreiz leks jaunās attiecībās. Varbūt rutīna, varbūt kādas problēmas, varbūt nesaņem uzmanību no savējā.
08.12.2014 02:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Esi blakus, uzklausi un uzturi kontaktu, un gan laiks rādīs.
08.12.2014 02:53 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Es arī sliecos domāt, ka viņai no sava puiša trūkst uzmanības un šādā veidā baro savu pašapziņu, jūtas labāk, zinot, ka vismaz cits vīrietis viņu novērtē kaut kādā veidā.
08.12.2014 07:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
"nebūvē laimi uz citu nelaimes"
l
Es kaut kā no visas sirds ticu šim teicienam..

Vai neesi iedomājies, ka kādreiz esot attiecībās ar šo meiteni, viņa varētu rīkoties līdzīgi?
Tas nav pārmetums..
08.12.2014 08:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits