Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Noturīgas "maigās" smaržas

Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Man ikdienā patīk tādas vieglas, mazliet saldas smaržas, piemēram, Lanvin Eclat D'Arpege, Lanvin Jeanne, Boss Femme, Donna Karan rozā ābols u.c. Bet problēma ir ar noturību. Boss vēl tā normāli, bet tie Lanvini, man šķiet, 3x dienā jāpūš, ja gribu arī vakarā joprojām pēc viņa smaržot. Jeanne vispār kā veikalā uz rokas uzpūtu, tā pēc 15min jau bija pilnībā izgaisis.

Varat ieteikt kādus aromātus līdzīgus šiem, kas turas ilgi? Vai arī šādas "maigās" smaržas vienkārši pēc būtības neturas tik ilgi kā "smagās" vakara smaržas ar austumnieciskām notīm?

Lanvin Me vismaz, izmēģinot uz rokas, likās noturīgs - jutu vēl vairākas dienas uz piedurknes, bet tam atkal aromāts tomēr nav vairs tik ļoti manā gaumē.
07.12.2014 22:06 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man uz drēbēm Lanvin Eclat D'Arpege un Jeanne pavisam noteikti turas vairākas dienas. Ja dienas laikā uz sevis baigi jūtu smaržas, tad sāk sāpēt galva. Tāpēc es par šo neiespringstu, it īpaši tāpēc, ka turpinu saņemt komplimentus par smaržām arī tad, kad pati tās vairs nejutu. Toties slikti paliek, ja kāds ir pārlieku sasmaržojoes, lai cik arī smaržas vieglas nebūtu.
08.12.2014 09:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits