Ko Jūs, meitenes, darat brīžos, kad gribat no visa un visiem aizmukt un mazliet atpūsties? Man ir darbs, skola, draugs mājās, viss itkā super, bet tomēr ir brīži, kad gribas vienkārši no tā visa mazliet atvilkt elpu.. Pēdējā laikā esmu pasākusi no darba uz mājām nebraukt ar sabiedrisko, bet iet ar kājām, klausoties mūziku un iegrimstot pārdomās... Kā Jūs atpūšaties no savas ikdienas?
Visvienkāršākais veids kā es atrodu laiku sev ir vienkārši atliekot visas darīšanas malā uz kādu brīdi, nedomājot par to, ka atkal augstskolā kaut kādi darbi jātaisa, jāmācās utt.
Ja ir iespēja, aizbraucu kaut kur atpūsties, izslēdzu telefonu, lai neviens netraucē. :)
Tā arī daru - eju kaut kur viena. Citreiz labprāt parunāju ar kādu cilvēku, kuram varu uzticēties, bet tomer ir neitrāls. Citreiz palīdz grāmata, šopings, vanna utt.
esmu pasākusi no darba uz mājām nebraukt ar sabiedrisko, bet iet ar kājām, klausoties mūziku un iegrimstot pārdomās...
man šis arī ļoti palīdz! cenšos pēc iespējas mazāk izmantot transportu. Visas domas var salikt pa plauktiem. Parasti gan staigāju bez mūzikas, tas labāk palīdz.
Es regulāri iebarikādējos istabā un pasaku, lai mani netraucē. Mierīgi pabakstos kompī, palasu grāmatu, pameditēju. Pēc tam jau atkal varu viegli komunicēt un cilvēki netraucē. Citreiz gan prasās uz pāris dienām kaut kur vienai aizbraukt, bet parasti, ja dabūju vientulību mazās devās, tad šī vajadzība nav tik izteikta.
Mūzika austiņās un pastaiga.
Šo gan es nedaru tikai tāpēc, ka gribās pabūt vienai, ļoti bieži šis ir veids, kā saņemties kaut ko darīt.. ar izvēdinātu galvu vieglāk pieslēgties lietām! :)
Es noteikti piederu pie tiem cilveekiem,kuriem patiik buut vieniem loti daudz.Varbuut tas saistiits ar to,ka darbs vienmeer ir bijis ar cilveekiem.Es juutos loti labi daarzaa-liekas daru divas lietas-straadaaju un mediteeju vienaa un taja pasa laikaa.Loti patiik arii gleznot,izsuut,adiit...taada lielaa .
esmu pasākusi no darba uz mājām nebraukt ar sabiedrisko, bet iet ar kājām, klausoties mūziku un iegrimstot pārdomās...
Daru tieši tāpat. Tas man palīdz ''atiet'' no darba lietām un padomāt. Turklāt - izdodas ietaupīt, jo iešana neko nemaksā :D
Citādi - es mēdzu iet uz teātri. Bieži viena - tas ir kā laiks man, kā mazi svētki sev, kad nedomāju par citām lietām. Man ļoti palīdz braukšana uz mājām, prom no Rīgas. Tad es jau kā izkāpju no autobusa, jūtos tik labi. Tur es varu veltīt laiku sev, satikt savus mīļos, staigāt pa ielām, sēdēt parkā un vienkārši...būt mierā. Man tas ļoti palīdz.
Rīgā mēdzu ieplānot sev lasīšanas laiku, kad vienkārši esmu es, grāmata, karsts dzēriens un viss. Visa pārējā pasaule var stāties rindā, lai es varētu tai pievērsties pēc tam. Kā teikt, kad esmu ieplānojusi šos lasīšanas brīžus sev, tad:
Man patīk vienai nolīst istabā un darīt lietas, kas attiecas tikai uz mani. Kā arī visur, iespēju robežās, staigāju ar kājām, ieslēdzu mūziku un aizmirstu par ikdienas lietām. Ļoti palīdz. :)