Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bail uzsākt attiecības

Reitings 29
Reģ: 21.09.2014
Sveikas! Man ir problēma!
Man(19) patīk puisis(19) un es viņam. Viņš visu laiku rada mājienus, kas liek man saprast, ka viņš vēlās kaut ko vairāk. Bet ir tāda lieta, ka es baidos uzsākt attiecības. Man tādas nav bijušas, jo es parasti esmu centusies izvairīties. Bet šis puisis tik ļoti pievelk (tik labi sen neesmu jutusies kāda klātbūtnē), ka es arī labprāt gribētu ko vairāk, bet, kad es par to sāku domāt detalizētāk, tad es nonāku pie secinājuma, ka man atkal ir bail un viss paliek tajā pašā sākumpunktā.
Domāju, ka iespējams kādai ir bijusi līdzīga situācija, tāpēc vēlējos uzzināt, kā lai aidzen tās sasodītās bailes prom?
Ja nu kāda vēlās teikt kādu ļaunu vārdu, tad varu pateikt, ka nevajag tērēt laiku komentāra rakstīšanai, tā vietā novēlu jums jauku vakaru!
06.12.2014 22:42 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Kāpēc tev ir bail? Un kāpēc tu izvairījies agrāk?
06.12.2014 22:43 |

Reitings 414
Reģ: 07.06.2013
No kā tieši Tev attiecībās ir bail?
06.12.2014 22:44 |

Reitings 173
Reģ: 20.02.2014
nedomā un neuztraucies,plūsti pa straumi,un izbaudi,ja labi jūties ar viņu,kā saki.
būs attiecības-labi, nebūs-arī labi,sagaidīsi citu !
06.12.2014 22:45 |

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Je tev tik ļoti bail, diezgan iespējams, ka tieši tas puisis nav nemaz tik sirdij tīkams. Man bija līdzīga situācija, kad biju apm. tavā vecumā. Un notika tas, ka pēc laika iepazinos ar citu, kura dēļ aizmirsās visas bailes un es vnk "ielecu" tajā visā, daudz nedomādama kā un kas būs, jo tajā brīdī dziļi zemapziņā laikam jutu, ka viņš ir īstais. Varbūt ir vērts vienkārši pagaidīt. Vai arī parunā ar puisi par savām bailēm un ja viņš centīsies tevi saprast un cienīs tavas domas var gadīties, ka jutīsi arī savas bailes lēnām pazūdam.
06.12.2014 22:50 |

Reitings 29
Patiesībā man nav ne jausmas kādēļ man ir bail. Vienkārši, kad gribās kaut vai mīļi pieskarties cilvēkam, es sajūtos tā, it kā man rokas būtu sasietas un galvā ir tāds - labāk nevajag. Es nemāku izskaidrot šo stulbo sajūtu! :( it kā lasīju kaut kur, ka šāda veida bailēm pie vainas var būt bērnībā ne tās labākās attiecības ar tēvu un tā, bet man vecāki ir lieliski, nevaru sūdzēties, tādēļ es nezinu, kas, kā un kapēc!
06.12.2014 22:50 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Piekrītu Blondie teiktajam pa visiem 100% nevajaga sevi lauzt un spiest uz kauut ko!
06.12.2014 22:52 |

Reitings 29
Blondie - arī par šo domāju bieži, bet es nespēju noticēt sev, ka mani tik ļoti velk pie viņa un, ka viņš tai pat laikā nevar būt mans īstais!
BesS - eh, es domāju, ka vaina ir manī. Laikam nav īstais laiks vēl man priekš īstās lielās mīlestības! :)

Paldies jums meitenes! :)
06.12.2014 22:57 |

10 gadi
Reitings 531
Reģ: 29.01.2009
Neklausies par īstajiem, nav tā, ka satiksi īsto, pēkšņi dabiski pazudīs bailes. Ja Tev ir bail, tad no īstā baidīsies vēl vairāk, jo bail, ka pametīs, bail, ka kko notizlosies viņa priekšā utt. Ar tām bailēm ir jāstrādā, nekas nemainīsies kamēr neatrisināsi tās bailes. Man ir tāpat un zini, jo vairāk patīk, jo vairāk bail, jo tāpēc, ka svarīgs cilvēks līdz ar to lielāks stress. Nezinu, ko darīt un ar gadiem nekas nemainās. Vēl arī kauns runāt ar džeku, ka zini man bail, neērti runāt par tām sajūtām, tipa ko padomās, tad labāk ar "godu" atšuju nekā saku ka bail. Sviests, bet ko darīt nezinu, nevienam nav tā bijis? A tie kuri man neinteresē, tiem visu varu pateikt, jo vienalga ko padomās, tāpēc saku, jo vairāk patīk, jo vairāk bail.
06.12.2014 23:06 |

Reitings 427
caramelly nedomā tik daudz par to vai ir īstais vai nav, bet vnk dzīvo un laiks rādīs. Manā gadījumā puisis ar kuru "ielecu" attiecībās arī bija īstais tikai uz apm 1,5 gadiem. Tāka nav jau nemaz arī tā, ka tas, kuru pirmo satiksi un ar ko veidosi pirmās attiecības, būs tas īstais uz mūžu, bet vnk tam vecumam un kādam noteiktam laikam viņš būs īstais, lai gūtu pieredzi un skaistas atmiņas. Un tad atkal iespējams satiksi citu, veidosi nākamās attiecības un tā tās lietas aizies. Reizēm man šķiet cilvēki pārāk sarežģī sev dzīves ar to, ka pārlieku visu "apgremo" savā prātā, nevis rīkojas atbilstoši savām spēcīgākajām iekšējām sajūtām.
06.12.2014 23:07 |

Reitings 427
Nellij, nav jau runa par to, ka 100% bailes pazudīs un iesi uz priekšu kā varone, vnk satiekot īsto cilvēku var arī atrast sevī spēku pārkāpt savas bailes un mēģināt. Šādi laikam manas domas tiktu precīzāk formulētas.
06.12.2014 23:10 |

10 gadi
Reitings 531
Reģ: 29.01.2009
Tāpēc arī ir piem. šitās mūžīgi brīvās, visi skatās, tāda smuka, gudra, izglītota, laba, kāpēc viena? Laikam raksturs debīli, nē vnk visus atšuj jo IR BAIL NO NOPIETNĀM ATTIECĪBĀM. Nav tā, ka nevar dabūt, vnk bail. Tie kam tā nav, nesapratīs, bet kā ar to cīnīties? Pie tam interesanti, ka tas tieši uz attiecībām ir, tā var būt labs amats, izglītība, kompānijas dvēsele, modeles augums, māk aizstāvēt savu viedokli, runāt vairākās valodās, bet kad jāveido attiecības, tad vnk bremzes ieslēdzas.
06.12.2014 23:12 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Ja Tev ir bail, tad no īstā baidīsies vēl vairāk, jo bail, ka pametīs, bail, ka kko notizlosies viņa priekšā utt. Vēl arī kauns runāt ar džeku, ka zini man bail, neērti runāt par tām sajūtām, tipa ko padomās,

Hmm, es gan šim nepiekrītu, nekad neesmu jutusies neērti vai baidījusies būt tāda, kāda esmu ar sev tuvu cilvēku. Ja baidies, ka atklājoties kāda esi, viņš Tevi pametīs, tas vien jau norāda, ka nav viņš Tev īstais!

tam vecumam un kādam noteiktam laikam viņš būs īstais, lai gūtu pieredzi un skaistas atmiņas.

To vai kāds ir mums īstais vai nav, sapratīsim tikai dzīves beigās :)
06.12.2014 23:16 |

Reitings 29
Es piekrītu gan vienai, gan otrai pusei, lai gan skaidri nevaru dalīties savā pieredzē, jo kā jau minēju, attiecībās neesmu bijusi. Vienmēr puiša klātbūtnē domāju par to, ko drīkst teikt, ko nedrīkst, jo bail nostādīt sevi muļķes lomā. Laikam vienkārāi jāgaida, jāskatās, ja kaut kas notiks, tad tā tas būs lemts. Man šķiet, ka es arvien vairāk saprotu, ka mana sirds saka jā, bet prāts saka nē. Tāpat man sanāk pakļauties prātam, jo klāt tāpat nekad nevienam nepieiešu un nevarēšu pirmā pateikt ko jūtu.
Prieks, ka šeit ir tādas atsaucīgas meitenes!
07.12.2014 00:18 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Beidz baidīties un ļauj visam iet pašplūsmā. Ja būs lemts, tad arī viss izdosies. ;) Vismaz man bija tāds brīdis, kad sapratu, ka no tā nav jābaidās un viss notiks tā, kā tam jānotiek. ;)
07.12.2014 00:29 |

Reitings 60
Reģ: 22.05.2013
Piekrītu tām, kas saka, lai pārvari bailes. Patiešām - tev nav ko zaudēt, tikai iegūt! Ļauj puisim uzņemties vairāk iniciatīvu un atceries, ka arī viņam ir uztraukums. Vēl ņem vērā to, ka tu pati sevi kritizē daudz vairāk nekā viņš. Neanalizē katru savu kustību, rīkojies pēc sajūtām, jo, ja puisis ir īstais tev, tad viņu pievilkts tieši tava dabiskā uzvedība. Tev ir jājūtas brīvi ;)
07.12.2014 00:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits