Ja sit, tad mīl?

Reitings 64
Reģ: 04.10.2014
Izlasīju šo te rakstu:
http://www.viestursrudzitis.lv/vai-ir-izgudrots-kas-labaks-par-vardarbibu/
Kā jums šķiet, vai tiešām viņam ir taisnība un visas problēmas mājās ir sievietes dēļ?
Vai es vienīgā neredzu, ko šajā situācijā vīrietis spēj dot sievietei? Sevietei ir vīrietim jāgatavo vakariņas, jāuztur kārtībā māja, jāaudzina bērni, kā vecos laikos, un kā jau mūsdienu sievietei, vēl arī jāstrādā. Ko šādās attiecībās ienes vīrietis? Nu, ja neskaita sievas pamācīšanu ar dūri? Un kas ir tas iemesls, kāpēc sievietei tas būtu jāpacieš?
Es vienīgā neredzu atbildes uz šiem jautājumiem?
03.12.2014 14:36 |

Reitings 662
Reģ: 15.11.2014
Vīrieši parasti nesit mazākiem un vājākiem par sevi. Man dažreiz uz sievietēm paskatoties paliek žēl, tāpat kā uz kucēniem - nu kā viņām var sist, žēl tak radībiņas.
04.12.2014 00:54 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Fiziski iespaidojot padzīvojušas kundzītes jūties ļoti varena, vai ne? Nu ko - apsveicu, vari uzsist sev par plecu un izdrukāt sev kādu diplomu par drošsirdību!

Oho, mazgā rokas nevainībā. Pirms pāris postiem vēl dalījās pieredzē, ka savai bijušā mātei organizējusi pļauku. Tev atkal vajadzētu dot diplomu liekulībā. :) Neaizdomājies, ka vecāki var audzināt, cik grib to savu atvasi, bet viņš pieaugs un pieņems lēmumus, kas tikai viņam šķitīs pieņemami? Ak nē, neaizdomājies, jo pirms liekulības diploma tu esi dabūjusi diplomu par stulbumu. Apsveicu!
04.12.2014 00:58 |

Reitings 662
Slēdzu vakarā kanālus, trāpīju uz PBK un tur gāja seriāls, kur vienā epizodē džips brauc, iekšā sieviete un vīrietis + šoferis. Sieviete kliedz palīgā , bet blakus esošais vīrietis sāka viņu ar kulakiem dauzīt līdz viņa apklusa.

Man palika slikti.
04.12.2014 00:58 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
pārdomām piemērs iz dzīves - kad bijušais draugs pacēla roku pret mani, mani brāļi un labākais draugs netikai viņu "atspārdīja" līdz slimnīcas līmenim, bet arī viņa māte dabūja publisku un ļoti apkaunojošu pļauku par to, ka ir draņķīga māte, kura ir izaudzinājusi idiotu!

Lai vīrietim iebilstu esi par vāju, bet fiziski iespaidojot padzīvojušas kundzītes jūties ļoti varena, vai ne? Nu ko - apsveicu, vari uzsist sev par plecu un izdrukāt sev kādu diplomu par drošsirdību! Varone

Koa? :D Es laikam neticu savām acīm.
Tieši tu esi fiziski par vāju, lai sistu vīrietim, tāpēc uzsūtīji brāļus un uzklupi vecākai sievietei ar tukšiem attaisnojumiem. Izdrukā gan to diplomu un pieliec savā guļamistabā pie sienas, lai nākamais čalis zina, ka no viņa rīcības ir atkarīga viņa mammas drošība.

Vispār tik dīvaini, ka man tev tas priekšā jāizburto. Tev ir personības dalīšanās vai kā?
Acīmredzami tu dzīvo pēc citiem noteikumiem. Ja kāds cits izdara ko sliktu, tad viņam (un ne pa tēmu viņa mātei) jāsaņem pēc nopelniem (arī izdarot ko sliktu pretī), bet, ja to pašu loģiku izmanto pret taviem pārkāpumiem, tad tu sāc sprauslāt par netaisnību pasaulē.
04.12.2014 01:03 |

Reitings 974
Kr4 ja kādam te ir problēmas ar Darlu, ejam sist viņas mammu. :)
04.12.2014 01:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
pārdomām piemērs iz dzīves - kad bijušais draugs pacēla roku pret mani, mani brāļi un labākais draugs netikai viņu "atspārdīja" līdz slimnīcas līmenim, bet arī viņa māte dabūja publisku un ļoti apkaunojošu pļauku par to, ka ir draņķīga māte, kura ir izaudzinājusi idiotu!

Wow.. tas jau ir šausmenes cienīgs sižets!
04.12.2014 01:07 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Tā vien liekas, ka tiks ierobežots Rudzīša kunga karjeras kāpums
http://www.satori.lv/raksts/8349#
04.12.2014 01:09 |

Reitings 662
kad bijušais draugs pacēla roku pret mani

Vaina ir tevī. Lai arī esmu mierīgs kā jērs, bet lasot tavus debilos un provocējošos komentus man arī radās doma, ja mēs satiktos dzīvē es tev drošvien iedotu pa muti.

Nevajag aizmirst sievietes, kas to ir pelnījušas, bet viņas ir mazākums
04.12.2014 01:14 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Riot, tev skolā mācīja tikai daļu no teksta lasīt, nekad nelika visu tekstu kopumā izlasīt?
Paskaidrošu īpaši neaptēstajiem tev - bijušā māte pati bija dēlam teikusi, ka sist sievietes ir normāli, līdz ar to visā notikušajā vainoja mani nevis savu dēlu (praktiski viss tas bija rakstīts tajās daļās, kuras neizlasīji!), un tieši šajā brīdī viņa zaudēja jebkādas privilēģijas (t.i. nedarīt pāri vājākiem, vecākiem cilvēkiem, grūtniecēm, bērniem, invalīdiem u.tml.)!
Vari droši un lepni sev arī uz pleca uzsist, diplomu gan tev nepiešķirsim, jo tā pat nespēsi izlasīt visu, kas uz tā būs rakstīts! :D
04.12.2014 01:19 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Arlabunakti, Darla! :)
04.12.2014 01:25 |

Reitings 974
Vienīgā neaptēstā te esi tu. Tu nekur iepriekš nebiji rakstījusi, ka
bijušā māte pati bija dēlam teikusi, ka sist sievietes ir normāli, līdz ar to visā notikušajā vainoja mani nevis savu dēlu (praktiski viss tas bija rakstīts tajās daļās, kuras neizlasīji!), un tieši šajā brīdī viņa zaudēja jebkādas privilēģijas (t.i. nedarīt pāri vājākiem, vecākiem cilvēkiem, grūtniecēm, bērniem, invalīdiem u.tml.)!

Pārlasi vēlreiz katru savu komentāru.

Redzot tavu personību šajā diskusijā es pilnīgi pieļauju ka jaunā informācija, ar kuru tikko izdomāji padalīties, ir tikai nepatiess attaisnojums tavai barbariskajai rīcībai, es tev vienkārši neticu. Tu pati esi vardarbīga persona, tavā pasaulē ir normāli sist citus cilvēkus. Nemaz nevajag to noliegt, tu to apstiprināji vairākos komentāros.
Kāpēc esi sev piešķīrusi privilēģiju, kas paredz, ka tevi sist nevar, bet pati vari sist, kad kāds sanikno?
Kompliments tavai mammai par to, ka uzaudzināja vairākus vardarbīgus bērnus. Jo vainīga noteikti ir tikai viņas audzināšana, viņas bērniem nav ne smadzeņu, ne brīvas gribas. Wink wink.
04.12.2014 01:35 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Tieši tu esi fiziski par vāju, lai sistu vīrietim

Nu jau no "nožēlojam" tu kļūsti "smieklīga"! Jā, ar savu 1.77m es tiešām fiziski neko nevaru izdarīt 2m vīrietim, tomēr morāli esmu pietiekoši spēcīga, lai nebēgtu no problēmām un tās risinātu (pat ja tas nozīmē piesaistīt palīdzību no malas)!
un ne pa tēmu viņa mātei

Vainojot mani notikušajā, viņa pati "ielīda tēmā", es tikai uzskatāmāk demonstrēju viņas pašas audzināšanas sekas!
ja to pašu loģiku izmanto pret taviem pārkāpumiem

Nu nu nosauc manu pārkāpumu tieši pret tevi, kurš izmantojot tevis pieminēto loģiku tev dotu tiesības sist manai mammai!

Lai nu kā - labu veiksmi tev izbaudīt kā kāds vīrietis paceļ roku pret tevi, ceru, ka tad būsi tik pat priecīga kā tagad! Varbūt pat mazbērniem varēsi atstāstīt šo brīniškīgo mirkli! :D
P.S. Iemācies pati tikt galā ar savām problēmām, nevis iepīt mātes tajās!
04.12.2014 01:40 |

Reitings 974
...

I don't even...

...

:D :D
04.12.2014 01:48 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Vīriņam ir pilnīga taisnība. Malacis, drosminieks ka uzdrošinājās pateikt skaidri un gaiši par to kas notiek visapkārt. Nav brīnums ka geju vidū valda seksa kults - tā tāda iespēja acīmredzot dabūt to ko nevar saņemt no dumjām un šolaiku stulbuma mītu uzsūkušām sievietēm. Tik tiešām ir tā ka veči meklē izeju - es esmu atradis un iespējams ka manas sievietes ir zaudētājas, bet mani tas neinteresē. Tāpat kā Rudzīša rakstā ieinteresētība sava vīrieša vajadzībās tiek nosaukta par ķipa ekstru - sievietes gudrību. Savu vaču vajadzības te neinteresē 90% "dāmu" tad kāda mārrutka pēc man būtu jāinteresējas par viņu vajadzībām. Mani interesē sekss un es to saņemu. Pārējais ir sekundāri.
Džekam ņems nost sertifikātu? Nez kāpēc neizbrīna. Pie mums demokrātija esot un katram - tiesības uz savu viedokli :-D :-D :-D. Smejos par tādu demokrātiju - valdošās reliģijas diktatūra tā ir nevis demokrātija ja cilvēku sāk presēt par viņa uzskatiem. Hitlera Vācija atpūšās :-D :-D :-D. Ja vecis būs vecis - viņam tas s*da papīrelis nebūs vajadzīgs un ja latviešu vidū būtu īsti vīrieši tad tagada viņu uzrokām nestu.
Jā šodienas sievietēm ir vieglāk būt vienām nekā nākt pie prāta. tas nu ir fakts. Tur vīriņam ir pilnīga taisnība.
04.12.2014 03:58 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
cormeum un Artūr, var saprast jūsu nevēlēšanos ticēt, ka mūsdienās kāds var tieši tik tiešā veidā sludināt diskrimināciju un vardarbību, taču šajā spriedelējumā (neka savadāk es to nevaru nosaukt), ir vairāki punkti, kas tieši uz to norāda:
1) Vardarbība - neatkarīgi no tā, vai tā ir fiziska, vai emocionāla, tiek piesaukta atkārtoti.
2) Tiek minēti analogi gadījumi vēsturē un citās kultūrās, kas mūsdienu sabiedrībā savu aktualitāti ir zaudējuši, taču tie tiek atainoti kā pareizs risinājums.
3) Tiek uzdots jautājums, kas ir absurds pēc savas būtibas, bet norāda uz vardarbību, kā vienīgo iespējamo risinājumu.
Kā lai vēl tās sievietes ierāmē, ja viņām pašām liekas, ka nevajag? Kādas vēl bez sievas sišanas izejas?

Tāpat es labprāt uzklausītu jūsu abu viedokli par to, kā, jūsuprāt, mūsdienu sabiedrībā, kurā sievetei ir jāstrādā ne mazāk, kā vīrietim, ir iespējama klasiskā sievas/mātes/sievietes loma. Kāpēc joprojām tieši sievietei ir jābūt tai, kas sagaida ar vakariņām un pienes čības? Jo nu tā absurdi sanāk - sievetei jāiztop vīrietim visās viņa vēlmēs (Ja pieņemam, ka sievietei arī mūsdienās jāatbilst vēstriksajam priekšstatam par sievu un māti, kas mūsdienās ir zaudējis savu aktualitāti un ko jūs saucat par zaudētu identitāti), bet, kad jāmaksā komunālo rēķins, tad uz pusēm?
Manuprāt, vīrietim kaut kādas tiesības no sievietes pieprasīt vakariņas vai ko citu, parādās tikai tajā brīdī, kad viņš spēj šai sievietei radīt visus apstākļus, lai viņai ne par ko citu nebūtu jāuztraucās. Pie kam, ir jāpārliecinās, vai pati sieviete to vēlas, nevis jāatrod sieviete, jāiespiež viņa apstākļos, kuros viņa nejūtas ērti un tad jāmēģina izmācīt no viņas mājsaimnieci.
Mūsdienās cilvēks savu otru pusi izvēlas pats, nav vairs tie laiki, kad vecāki noteica, kas ar ko precēsies un tad nu jāpielāgojas, kā var. Nav arī tie laiki, kad laulība bija nešķirama. Pie kam, nav nekāds noslēpums, ka jebkuru jautājumu var izrunāt. Ja nevar sadzīvot ar vienu partneri, var meklēt citu. Var jau pirms kopdzīves izrunāt, ko katrs sagaida no otra. Kāpēc vispār kāds būtu jāpārtaisa?
04.12.2014 07:27 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Tiešām kāds vēl meklē zemtekstus un metaforas tajā murgojumā?

Bijušais, kas pret mani pacēla roku, nokļuva psihoneiroloģiskajā slimnīcā vairākas reizes, un varbūt viņam pretī bija arī šāds pats ārsts ar līdzīgiem uzskatiem. Bail iedomāties, ka tāda varētu būt realitāte.
04.12.2014 08:25 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
http://bnn.lv/?p=145843 - re kādam sekas Rudzītim no paša izteikumiem. Vispār viņa grāmatas un raksti bez polša un skaidrā nav lasāmas un uztveramas, ļoti šīzīgas domas un uzskati :D
04.12.2014 09:03 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
*kādas sekas
04.12.2014 09:04 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Strīdi gadās visiem.
Kā abi prot atrisināt problēmas kopdzīvē ? Aizskriet prom aizcērtot durvis, ārdīties vai sākt kauties. Tas tikai parāda nemācēšanu atrisināt konfliktu.

Var jau teikt, mani izprovocēja uz kaušanos, bet tieši tā ir pārbaude psiholoģiskai un garīgai noturībai. Vicināt dūres var jebkurš muļķis, bet parādīt psiholoģisko mugurkaulu un neiekrist provokācijās - tur vajag īstu garīgo noturību.
Un izrādās ka pat psihoterapeitam tāda var nebūt.

Un tieši šādas dūru vicināšanas dēļ daudzi valstu vadītāji neprot atrisināt problēmas diplomātiski, bet iesaistās karos. Parāda savu varonību, neskatoties cik cilvēku iet bojā.
04.12.2014 09:59 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Neesmu mūsdienīgi domājoša un joprojām uzskatu, ka sievietei tomēr nevajadzētu būt darba zirgam, kas raujas tikpat daudz cik vīrietis..vai vēl vairāk :)
Manuprāt, arī veselīgās attiecībās indivīds neuzdos jautājumu - kāpēc čības jāpienes man?

Garā stiprs vīrietis nepacels roku pret sievieti..ar vai bez Rudzīša raksta :D
04.12.2014 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits