Čau!
Kāda no Jums nevar man palīdzēt un pateikt kā, lai uztaisa grafiku?
Es protu rīkoties ar excel, bet sen nav izmantots un neatceros kā grafikus taisīt, jo vajag, lai vieni skaitļi ir kā piem. gads un otri ir tie, kas nepieciešami diagrammā ar vērtībām.
Visādi mēģinu, nekas neizdodas :/
Microsoft Office ir tāda lieliska lieta, kā ļoti detalizēti pamācību apraksti. Ar tiem var izdarīt pilnīgi jebko, kas nepieciešams Excel programmā, pat ja esi totāla "0" šajā programmā.
57 Days ar līnijām, man nav noteikts kādām jābūt :)
Pamēģināju Tevis ielikto youtube, es tā mēģināju, bet man, laikam, par cik tur ir skaitļi, tad ņem kā skaitļus, nevis kā gadu :)
Man izdevās veikt izmaiņas, kad es jau gatavam grafikam ar labo peles pogu uzspiedu un pie "select data" izvēlējos, ko vēlos kur. Tur var ar "edit" vienkārši iezīmēt. Pēctam visus tos virsrakstus var pamainīt, divreiz uzkliksķinot un tad ierakstot vieta, ko gribi.
Kaut kā šitā? Tur ar labo pogu tiek pie "select data", kreisaja pusē rāda gan "Novirze" gan "Gads". Izdzēs "gads", labaja pusē spied "Edit" un ar peli iezīmē visu gada kolonnu (cik tev tur to datu ir).
Tas ir peiņēmot, ka tev vajag sitāda tipa grafiku :)
Vēl pēdējais jaut. :D kā uz tiem punktiem dabūt, lai parādās skaitliskā vērtība? Atceros, ka agrāk tas bija viegli, tagad arī mēģināju, bet nav nekur tāda iespēja.
Es agrāk arī mācījos to visu ļoti pastiprināti, bet gadiem nebija jāpielieto un viss aizmirsies, tiesa, tad arī uz kaut kādu Office7 mācījos, tur arī bija savādāk :D
Bet, tiešām, paldies :))