Visu cieņu Ingai par drosmi!

Reitings 662
Reģ: 15.11.2014
03.12.2014 00:03 |

Reitings 662
nē, tupa esi tu weee, kas neprot lasīt komentārus

psihiski slimi cilvēki nedrīkst savā starpā nodarboties ar seksu un tas attiecas ne tikai uz homīšiem, bet arī hetero
03.12.2014 12:44 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
jo psihiski slimi cilvēki cilvēkiem nevar pieņemt paši lēmumus, lēmumus psiho vietā pieņem to aizbildņi, vecāki utt. pēc likuma tas tā ir.

Nu cik var murmulēt vienu un to pašu? DSM klasifikators (psihisko traucējumu un saslimšanu klasifikators) jau sen vairs nesatur info, ka homoseksuālisms ir slimība, tāpēc tavs ''arguments'' ir vienkārši tukši vārdi. Jā vecajos DSM klasifikatoros tā bija ierakstīta kā novirze no normas, bet kādreiz arī sievietes dedzināja, jo viņhas ''bija raganas''. Jādzīvo šeit un tagad, bet šeit un tagad zinātne saka, ka tā nav slimība :)
bet viņi taču ir pieauguši cilvēki un var pieņemt lēmumu ar ko un kur.

Nu un? Ja no vienas puses akts nav gribēts vai apzināts, tas ir piespiedu. Tas ka viens iesaistītais indivīds ir pieaudzis un ''saprot ko dara'', nenozīmē, ka līķis vai dzīvnieks vēlas, lai ar viņu tiktu veiktas seksuālas darbības. Savukārt homoseksuāli cilvēki veido attiecības, vai, ja neveido, seksuālās darbībās iesaistās ar abu pušu piekrišanu (un, protams, ka šeit nav runa par gadījumiem, kad notiek izvarošana, jo izvaro homoseksuāli, heteroseksuāli un šādas situācijas ir izņēmuma gadījumi). Tava argumentācija ir stipri švaka, novecojusi, tāpēc tavi komentāri izskatās diezgan smieklīgi. Bet nu, veiksmi cīņā :D
03.12.2014 12:46 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
:D kāpēc ? Tāpēc ,ka tev tas ir pretīgi ? Būt gejam vai lezbietei nav slimība , tas ir tik pat aprobežoti kā uzskatīt ,ka HIV ir homoseksuāļu slimība un ļoti ilgu laiku visi tā arī domāja !
Bet nu kāda starpība, es taču neiešu ar tevi strīdēties tu nolaidīsi mani līdz savam līmenim un tad sakausi ar savu pieredzi !
03.12.2014 12:47 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Naža ieliktā bilde man pirms pāris nedēļām lika aizdomāties par bēdīgo situāciju mūsu valstī...
03.12.2014 12:51 |

Reitings 662
Homosekuālisms IR slimība!

pajautā to jebkuram ārstam

tas, ka Amerikā pēc politiķu spiediena to noņēma no slimību listes, nenozīmē, ka tā nav slimība un vēl jo mazāk sabiedrības viedokli par šo slimību

p.s. drīz arī šizofreniķu kopiena panāks šizofrēnijas strīpošanu no slimību listes, atkal tādas nozombētās kā tu stāstīs ka šizofrēnija nav slimība, kas tur sevišķs, ka cilvēks dzīvo sapņu pasaulē un ka dažreiz uznāk ka'da lēkme, tas nekas, Da Vinči tak arī bija šizo

tad jau viss ok
03.12.2014 12:53 |

Reitings 11162
Nu tad baidies, ka tādas slimās ,kā es tevi neaplipina, visdrošāk būs sēdēt mājās un vemt netā ;)
03.12.2014 12:56 |

Reitings 1196
Homosekuālisms IR slimība!

Taviem vārdiem vienkārši nav seguma, jo saskaņā ar klasifikatoriem un arī gana daudziem ārstiem (protams, ne visiem) tā nav slimība. Iemācies formulēt savas domas, ja tās iet pretrunā ar jaunāko zinātnisko informāciju - manuprāt, tas, tas, tas. Jo reāli tās ir tikai tavas domas, ko tu šobrīd izsaki. Kā redzi, daudzas cosmo meitenes tev nepiekrīt :D Un arī pēdējie zinātniskie pētījumi, oficiāli klasifikatori, utt. Tāpēc es ieteiktu sēdēt mājās tumšā, tumšā stūrītī, nekontaktētites ne ar vienu un ļoti cerēt, ka šī šausminošā slimība neķer tevi! Un arī no neta es izvairītos - visur taču tik daudz info par šo... To nevar pieļaut, ja nu tev pašām ar prātiņu (vēl vairāk, ja vien tas ir iespējams) kaut kas notiek ne tā?
Īsumā - nav zinātniski pamatotas, oficiālas informācijas - tavi vārdi ir vienkārši tukša muldēšana :D Es tev te vairs netraucēšu, jo tava spēja argumentēti pasniegt viedokli ir zemāka kā zābakam.
03.12.2014 13:02 |

Reitings 662
Iemācies lasīt! Starp citu nemācēt lasīt arī ir novirze no normas un slimības sekas.

tas, ka Amerikā pēc politiķu spiediena to noņēma no slimību listes, nenozīmē, ka tā nav slimība un vēl jo mazāk sabiedrības viedokli par šo slimību

Un arī pēdējie zinātniskie pētījumi, oficiāli klasifikatori, utt.

Atbilde ir iepriekšējā teikumā.LASI!

daudzas cosmo meitenes tev nepiekrīt

Man ir svarīgi ka man piekrīt 1, 9 miljoni Latvijas tautas, nevis 5 cosmo vecenes.

te arī var palasīt zinātnisko literatūru.
http://cosmo.lv/forums/topic/173127-neliela-atbilde-rinkevica-aizstavem/?sort=ASC&pnr=1
03.12.2014 13:10 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man patīk tie aktīvie homofobi-pa nakti ar sievu regulāri piekopj anālo seksu ,pa dienu pretējo tēlo!
03.12.2014 13:20 |

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 29.01.2009
Kubiete
Man patīk tie aktīvie homofobi-pa nakti ar sievu regulāri piekopj anālo seksu ,pa dienu pretējo tēlo!

03.12.2014 13:24 |

Reitings 1196
LASI!

Šo iesaku tev pašam :D Pierādījumus, ka kāds kādam lika kaut ko noņemt, jo man neinteresē, ka tev tā šķiet. neakarīgu, pasaulē atzītu ekspertu slēdzienus, ka tā ir slimība, zinātniskos pētījumus no datubazes, nevis google sameklētus murgojumus no ''ekspertiem'' - liec galdā! Ja tavs vienīgais arguments ir tas, ka tev šķiet, ka kāds kadu ir piespiedis kaut ko darīt, tad atkārtoju - TUKŠI VĀRDI. Kamēr nav pierādījumu un reāla seguma taviem vārdiem, tu esi vienkārši muļķis ar viedokli.
03.12.2014 13:27 |

Reitings 253
Reģ: 22.01.2014
Homoseksuālisms ir tāda pati novirze no normas kā zoofīlija, pedofilija utt.
03.12.2014 14:09 |

Reitings 253
Reģ: 22.01.2014
Bet paldies Dievam Latvijā homofobija ir sabiedrības norma, es lepojos ar latviešiem kā tautu, ja gribat uzzināt tautas viedokli, nevis dažu ''dāmīšu'' domas, tad palasiet tvnet, apollo, delfos komentāros pie zilo tēmām, pārsvarā homofobiski izteikumi - respect!
03.12.2014 14:11 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es nedomaju,ka kadu interese, ko geji dara gulamistaba.
Tas,ka nepatik,visi sie zilisugajieni,parades,tas , ja nevelos,lai manu bernu berbudarza maca par dzimumirganu camdisanu un ko tik vel ne , nepadara mani par homofobu.
Jums homifobi ir visi, kuri neslave un nepriecajas par koncitam,rinkeviciem utt. Ieemacities lasit,be tikai malt vienu un to pasu.
03.12.2014 14:39 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Pardon par kludam,ceru, Ka saprast var. :D
03.12.2014 14:44 |

Reitings 11162
nu tā jau ir , ja kaut kas nepatīk tad labāk izlikties, ka tā nav .... :D
03.12.2014 20:56 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Tad jautājums jums - vai zoofīlija, tas arī ir normāli? Varu derēt, ka visām zilo aizstāvēm nebūs argumenti.

Nejauc divus pilnīgi dažādus procesus:
1) Divi cilvēki guļ, abām pusēm esot vienlīdzīgi ieinterisētām
2) Cilvēks guļ ar dzīvnieku, kura "ieinterisētību" nemaz nav iespējams noskaidrot, attiecīgi tiek traktēts kā vardarbīgs akts.

Ja godīgi - kāda Jums teikšana, kas ar ko guļ? Man pilnīgi vienalga, ko katrs, "zilais" vai "zaļais" dara savā brīvajā laikā, ja nemaisās man pa kājām. Vienīgais, kas mani kaitina, ir tā nevajadzīgā klaigāšana pa praidiem un šī temata aktualizēšana pusaudžu vidū - lūk, šie ir spēcīgi argumenti par labu šīs sabiedrības grupas atdalīšanai. Citādi - tādi pat cilvēki kā pārējie.

Pazīstu vienu geju un pilnīgi normāls cilvēks, varu savu vārdu likt, ka viņš kā cilvēks ir ar lielo burtu.
03.12.2014 21:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)