Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Letāli

 
Reitings 196
Reģ: 30.07.2014
Kādu medikamentu pārdozēšana rada letālas sekas? Vispār skatījos procentuāli, liela iespējamība nenomirt pārdozējot. Vēnas griežot vēl mazāka iespējamība nomirt. http://lostallhope.com/suicide-methods/statistics-most-lethal-methods Davaj bez muļķīgiem jokiem. Mani tiešām interesē... Kādi vēl varianti? Efektīvākais esot nošaut, bet LV kur tikt pie pistoles? Legālas jau tikai gāzenes gaisenes bet ar tām jau neko nevar izdarīt. Un vēl atļaujas vajag. Pilnīgi dusmas. Cilvēks nevar pat galu sev padarīt.

Internetā tik daudz informācijas par visu ir, bet ja kāds jautā par pašnāvību tā citi tikai vai nu stulbi joko, vai cenšās atrunāt vai nez vēl bībeles pantus citēt sāk. It kā kāds to būtu prasījis.

Ir jau arī gadījumi, kad tiešām cerības ir veltīgas. Neiet runa par mainīgām problēmām, kas laika gaitā var atrisināties...
01.12.2014 13:34 |
 
Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ja vēlies parunāt, vari uzrakstīt un tā. Nu jā. Ja sirds jāizkrata.
01.12.2014 23:56 |
 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Es īstenībā saprotu. Arī es skolas laikā nebiju skaista. Mani arī apcēla dēļ tā un puiši smējās.

Ja tas nebūtu mainījies, es laikam arī nespētu būt laimīga. Nu izskats ir svarīgs..
01.12.2014 23:58 |
 
Reitings 160
Reģ: 17.07.2010
AnnaAnna, tagad nē, bet kādreiz jā- un kā vēl.
oks, tu man netici, bet tā jau ir tava problēma. tu vienkārši gribi nostādīt sevi tādā pozīcijā, ka tev ir dzīvē visgrūtāk un nevienam nekad nav bijis sliktāk. tu pati sevi negatīvi noskaņo.
Ja tu tiešām gribi, lai es pastāstu par savu situāciju konkretāk, tad tu man vēstuli vari uzrakstīt, atbildēšu. Nu ja vēlies.
02.12.2014 00:27 |
 
Reitings 790
Reģ: 14.03.2014
Tev dzīvība tika dota ne tādēļ, lai to sev atņemtu. Jā, piekrītu, ka mūsdienās visi tik ļoti ir ieciklējušies uz ārējo izskatu, ka pat racionāli padomāt vairs nevar, bet ko tu iegūsi sev padarot galu? Kļūs vieglāk? Un kas tālāk? Tev nemaz nav intereses dzīvot? Nav vēlmes dzīvot, kaut vai tādēļ lai ko sasniegtu un izveidotu sevi par tādu kādu vēlies sevi redzēt tu pati? Mācies, strādā, pilnveido savu izskatu, ir tik daudz tādu cilvēku ,kuri nebija glītākie pēc izskata, bet ar gadiem, sevi pilnveidojot kļuva par skaistiem. :) Pašnāvība ir visvieglākais ceļš, bet vai tad tie visi ilgie, kā tu pati minēji, ciešanu gadi, atmaksāsies, ja tagad tik vienkārši padosies.
Un visi tie cilvēki, kas bija MissJoker linkos manī vienmēr ir izraisījuši apbrīnu, jo tāda vēlme dzīvot tik tiešām ir APBRĪNOJAMA. Un arī viņiem ir otrās pusītes, tātad, ja līdz šim tev nav veicies attiecībās, nenozīmēka neveiksies visu dzīvi, pie tam arī skaistiem cilvēkiem attiecībās mēdz būt daudz problēmu. Tāpēc es uzskatu, ka tas ārējā izskata kults ir koks ar diviem galiem. Ja vēlies vari uzrakstīt privāti, uzklausīšu, un varbūt pat spēšu dot kādu padomu, ja vien nesāksi stāstīt savus pašnāvības plānus,jo es esmu par dzīvību un skaistumu(iekšējo). :)
02.12.2014 00:42 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
AnnaAnna, tā kā esmu redzējusi pa daļiņai no Tevis, tad arī tagad, un atkārtoti, varu Tev apgalvot, ka tas viss tiešām ir Tavs izdomājums! Tu esi pavisam normāla izskata meitene!
Pati esi ieņēmusi kareivīgo nostāju pret visiem un Tev šķiet, ka Tevi grib žēlot, vai noklusē patiesību, bet TĀ NAV!!! Tev nav pamata šādām domām sava izskata dēļ! Ar Tavu seju viss ir kārtībā!
Pati esi atradusi, ka vainojama slimība, tur pat ir minēts kā ar to cīnīties - medikamenti, uztura maiņa, psihologs - rīkojies! Kādēļ jāķeras pie gļēvākās rīcības? Netaisi upuri no sevis un beidz sevi žēlot! R Ī K O J I E S, lai sev palīdzētu !
02.12.2014 08:57 |
 
Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Ir cilvēki, kuriem prātā sagājis uz īso un viņi redz, dzird, jūt to, kā nemaz nav! Šis laikam ir viens no tādiem gadījumiem. Piemēram, man iepriekšējā darbā katru dienu nāca tantuks un sūdzējās, ka viņai dzīvoklī smird pēc kaut kā briesmīga, lai gan gājām skatīties un nekā tāda tur nebija! Bet viņa to jūt un viss. Vai pasniedzēja stāstīja, ka pie viņas nākusi paciente, kurai licies, ka viņai zem nagiem kaut kas ir. Taisīja visādas analīzes, pārbaudes, bet neko neatrada! Beigās aizsūtīja pie psihiatra, kurš izrakstīja tabletītes un visas kaites pārgāja.
Neticu, ka autorei uz sejas aug kartupelis vai ir kaut kas tik drausmīgs, ka visi novēršas. Kvazimodo esi, vai? Tas viss ir Tavā galvā.
Autorei iesaku vērsties pie psihiatra, stāstīt viņam visu, ko jūti un domā. Mūsdienās medicīna ārstē ne tikai fiziskās slimības, bet arī garīgās, pie tam ļoti veiksmīgi. Ir tik daudz medikamentu, kas Tev varētu palīdzēt gan normāli dzīvot, gan paskatīties spogulī uz sevi bez šīm emocijām.
02.12.2014 13:40 |
 
Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Zoss stulbaa, ja Tev ir kaut kaada tieshaam patalogjija, vaacies uz kaadu paarrobezhu zemi un sapelni naudu plastiskajai operaacijai.
Ja esi vienkaarshi negliita, nesatraucies, man viena pazinja, kas izskataas nedaudz peec trollja un ir ar negliitu figuuru, nesen appreceejaas ar itin jauku viirieti, kursh vinjaa nepraatiigi samiileejies. Gan pienaaks arii Tava kaarta.

P.S. Tikai nelec zem vilciena, tas buutu droshi, bet sapisiisi cilveekiem dienu, kuri dodas uz darbu vai citaas dariishanaas. Kameer Tevi nokasiis nost, buus blokjeeta satiksme.
02.12.2014 17:20 |
 
10 gadi
Reitings 654
Reģ: 31.03.2012
http://www.dzintari.lv/
izlasi, :)
03.12.2014 00:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits