Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grupa sievietēm, kas veikušas/veiks grūtniecības pārtraukšanu (abortu)

Reitings 3
Reģ: 01.12.2014
Tā kā man šis solis ir priekšā un nav, ar ko par to parunāt, vēlējos šeit izveidot grupu, kur dalīties savā pieredzē, pārdzīvojumos, uzmundrinājumos, brīdinājumos.

Internetā ir ļoti daudz informācijas par aborta kaitīgumu. Daudz informācijas no tā noliedzējiem. Taču ļoti maz (lai neteiktu, ka nav vispār) reālu pieredzes stāstu.

Sākot jau ar ginekologu, kuru labāk izvēlēties, lai neklausītos lieku moralizēšanu.Un labāko ambulatoro vai stacionāro iestādi, kur ērtāk veikt grūtniecības pārtraukšanu. Un beidzot ar to, ko darīt pēc tam?

Jo lai gan lēmums ir pieņemts, tomēr ir ļoti daudz neatbildētu jautājumu. Gan par to, vai teikt "tēvam". Gan par negatīvo rēzus faktoru. Gan to, kāpēc tā notika, ja reiz kontracepcija tiek izmantota un nekas it kā nenojuka. Gan par finansu lietām. Gan to, kas īsti un kāpēc ir jāpārbauda pirms grūtniecības pārtraukšanas. Un tā tālāk...

Lūgums grupā nepiedalīties aborta noliedzējiem un moralizētājiem. Tikai sievietēm, kas tam jau gājušas cauri vai šis solis vēl ir priekšā.
01.12.2014 09:31 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
TOP 1 diskusja ir tapusi...
01.12.2014 09:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Neesmu aborat noliedzēja, jo katrs pieņem savā dzīvē lēmumus pats, tā ir viņa dzīve, man nav daļas gar citu cilvēku dzīvi.
Tomēr, man vnm šķitis, ka negaidīts bērniņš tas ir liktenis, kaut kas augstāks kāpēc viņam ir jābūt, kāpēc viņš pieteicies, jo tajā pašā laikā ir ļoti daudz pāri, ka no sirds vēlas bērniņu, pie tā rūpīgi strādā bet tas nepiesakās, un ir cilvēki, kam gadās negaidīti, ar visu kontrcepciju, vai vienkārši negadījuma sekss, un pēcāk visas tās sekas, tas ir liels pārbaudījums dzīvē, tam ir kāds uzdevums, mērķis, kāpēc tā notiek...
01.12.2014 09:36 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Blaa, blaa, blaa, vienkārši ej un izdari to, bez liekiem jautājumiem. :)
01.12.2014 09:39 |

10 gadi
Reitings 747
Reģ: 29.01.2009
bbw +1
01.12.2014 09:41 |

Reitings 3
"Tikai sievietēm, kas tam jau gājušas cauri vai šis solis vēl ir priekšā."
01.12.2014 09:51 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
"Tikai sievietēm, kas tam jau gājušas cauri vai šis solis vēl ir priekšā."

Un kāpēc man Tevi jāklausa?
01.12.2014 09:54 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Pat nav jāmin kā šī diskusija izvērtīsies. :D
01.12.2014 10:02 |

Reitings 8407
Neko dižo te par šo tēmu nekomentēšu, bet atceries, ka arī pēc aborta, ja ir negatīva asinsgrupa, tad nepieciešama pote, lai nākošajās grūtniecībās nebūtu problēmas ar antivielām, jo tad jau tev būs otrā grūtniecība.

Un šeit tik daudz māmiņu, ka diez vai sameklēsi atbalstu.

Kopš dzirdēju, ka bērna sirsniņa pukst jau 5-6 nedēļās, kad pats vēl gandrīz nemanāms, abortu nespētu taisīt, bet nu nemoralizēšu, katram sava izvēle.
01.12.2014 10:06 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nē, nu, nopietni?
01.12.2014 10:27 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
nē nu, kā jau cosmo..meitene lūdz nemoralizēt un uzdod vienkāršus jautājumus, a protams citām vienkārši jāatstāj šeit savas pakaļas nospiedums, ka es te kaut ko pateicu..
autore, ja vēlies parunāt tad uzraksti man privāti..saprotu ka vēlies daudz ko uzzināt, bet šeit diskusijā nav vērts neko rakstīt.
01.12.2014 10:28 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ej un taisi savu abortu, pamuljkje. Gadsimta probleema. Paskaties statistiku, cik tuukstoshi tiek aborteeti, kas buutu, ja katra veertu valjaa teemu, neteelo te cieteeju. Pareizi veikts aborts FIZISKI VESELAI, PSIHISKI NOSVEERTAI sievietei vispaar nekaadas sekas neatstaaj.

Bet vajag tachu uzcept jaunu teemu un publiski paraudaat. Ja ir psihes probleemas, jaadodas pie psihiatra.

Kaadus jautaajumues, pie velna? Te ir aarstu forums? Te klukstes klukstees kaut kur sagraabstiitu info. Embriju aizstaaves gaudos kaa velna apseestas savus religjiozos murgus. Ej uz savu abortu un peec tam ieveero aarstu noraadiijumus.

Personiigo pieredzi gribi sheit? Kaadu? Te ir jaunkundzes, kuras poti nevar uztaisiit vai no auss korkji izskalot :D Katrs organisms ir individuaals. Sviests.
01.12.2014 11:31 |

Reitings 3
Zini, DieKlaieneHexe, es tevi par pamuļķi nesaucu, tāpēc palūgšu arī pret mani ar cieņu izturēties. Es neesmu nekāda cietēja. Vienkārši ir sanācis, kā ir sanācis. Novēlu kaut tev dzīvē nekad kontracepcija nepieviltu, kaut tev nekad nebūtu veselības problēmas, un kaut tev nekad nevajadzētu darīt ko tādu, par ko vismazākā saprašana. Zinu, ka ir sievietes, kam aborti kontracepcijas vietā, viņām noteikti viss zināms un saprotams. Bet man tā ir pirmā reize. Es nezinu neko. Un tāpēc gribu parunāt AR TĀM, KAS JAU IR PĀRTRAUKUŠAS GRŪTNIECĪBU. Nerunāju pat ne tik daudz par emocionālo, kā vairāk par tīri fizisko sajūtu un organizatoriskajiem jautājumiem. Neņirgājies par ārstu forumiem. Ne reizi vien ir pierādījies, ka no pieredzes var uzzināt un saprast daudz ko vairāk, nekā aizejot pie viena speciālista, kam ir tikai 1 uzskats. Tāpēc prasu padalīties pieredzē - katra ar savu INDIVIDUĀLO gadījumu, lai saprastu kopainu.
01.12.2014 16:43 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Pilnīgi nopietns ieteikums - uztaisi šādu grupu forumā, kur ne visi lietotāji var lasīt jūsu diskusijas! Forumā calis.lv ir kaut kādi klubiņi vai kas tamlīdzīgs, kas reāli ir grupiņas lietotājiem, kurus interesē konkrēta tēma. Tajās grupiņās lietotāji piesakās un kāds par grupu atbildīgais lietotājs var izvēlēties, vai kādu apstiprināt. Tādējādi tu atbrīvosies no moralizētājām un varēsiet mierīgi savā starpā dalīties pieredzē un padomos. Ok, arī tur kāda moralizētāja iefiltrēsies, bet labāk dažas sievietes nekā 90% cosmo foruma.
Te būs grūti diskutēt, jo tikai katrs 15. komentārs būs par tēmu.
01.12.2014 16:48 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Ļoti iespējams, ka tāda grupiņa jau pastāv.
Nesaku, ka konkrētām cilvēku grupām obligāti jāmigrē uz citu forumu, bet tā gluži vienkārši ir, ka calis.lv darbojas citādi, un tas var tev aiztaupīt daudz nervu un pacietības.
01.12.2014 16:51 |

Reitings 1873
Laba diskusija, varbūt reālās pieredzes kādai palīdzēs,jo ne vienmēr viss ir tā kā liekas. Visi tik saka- dzemdē,dzemdē, bet,kad piedzemdē tad dari ko gribi,jo reāli pēc tam jau visiem ir tikai žēl,ka Tev nav darba/naudas/bērnam tēva utml. \
Žēl,ka cosmo neapgrozas tās,kurām vajadzētu aizdomāties vai dzmedēt 5-6to bērnu,ja nav jau ko dot ēst tiem pārējiem.
01.12.2014 16:54 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ko tur daudz runāt?! - NEVELC LAIKU, ej pie ginekologa!
01.12.2014 16:55 |

Reitings 214
Reģ: 05.02.2013
Man radas jautajums Ka var neteikt bernina tevam par to ka esi stavolki?
Vinam ir tiesibas zinat, tas nav tikai tavs berns bet ari vina. Jums javienojas par to ko darit.
01.12.2014 17:04 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vai tiešām ir tik grūti normāli atbildēt ar jautājumiem, dalīties ar pieredzi? Priekš kam ir uzreiz pašām jāpavelkas uz kašķi ar tekstiem "Ej un dari". Ja nav ko teikt, tad varbūt ar nevajag teikt?

Par tēmu esmu neitrāla, katrs var darīt ko grib, galvenais lai uzskata ka tas ir bijs labākais variants viņu acīs.

Man radas jautajums Ka var neteikt bernina tevam par to ka esi stavolki?
Vinam ir tiesibas zinat, tas nav tikai tavs berns bet ari vina. Jums javienojas par to ko darit.

Ja paliek stāvoklī vienas nakts sakarā tad maz ticams ka tēvam ko teiks. Un ja attiecības ir nestabilas tad ar ir iespējams ka nevēlas neko teikt.
01.12.2014 17:12 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Labi,nefantazesim kadas attiecibas autorei ir ar berna tevu, lai autore pati pasaka.

Ja viss kartiba attiecibas, bet abortu gribi taisit, jo pec menesa lielais dzerstins vai bail, ka berna tevs atrunas, tad ....klusesu labak.

Nekada gadijuma neslep no berna teva.
01.12.2014 17:16 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Vai tiešām ir tik grūti normāli atbildēt ar jautājumiem, dalīties ar pieredzi? Priekš kam ir uzreiz pašām jāpavelkas uz kašķi ar tekstiem "Ej un dari". Ja nav ko teikt, tad varbūt ar nevajag teikt?

C'mon, tragad visai pasaulei jāgrozās ap vienu abortu? Un kas būs tālāk? "BEZTĒMA - plānojam sērijveida slepkavības kopā!" vai "Ieteikumi, kā labāk apzagt pensionārus?" Moš vēdera izeju apspriežam labāk? Kad troļļi aprasksta savus locekļus, visiem ir fuj, bet te parādās kaut kas tik debīls, un visas plaukšķina rociņas. Nesaprotu un nesapratīšu. Arī to, kāpēc nedrīsktētu izpaust savu viedokli, ja es "neplānoju abortinju"? Pf! Murgs.
01.12.2014 17:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!