manai mammai ir 62 gadi, bet man ir 17, dažreiz jūtos ļoti neērti, kad draudzenes runā par savām jaunajām mammām
Iekāpjot otra cilvēka kurpēs (šajā gadījumā Tu iekāp mammas), Tev sirds nesāp par šiem vārdiem?
Nošpļauties, ko domā apkārtējie! Tu ar šo kauna sajūtu, ko kaut kādas īslaicīgas draudzenes (?!) ir likušas izjust, sāpināsi to cilvēku, kurš Tev ir veltījis 18 gadus no savas dzīves?
Jā, nu mans komentārs izklausās savādāk kā biju domājusi Es neaizstāvu autori, bet tā kā man ir zināmas vairākas tādas meitenes, tad saukt meiteni par stulbu un vēl nez kādu, ir arī kaut kā nepieņemami. Meitene jau teica, ka jūt to audzināšanā. Varbūt mammas uzskati par meitas audzināšanu ir krietni atšķirīgi kā viņu klasesbiedrenēm. Un 17 gados taču gribās tik daudz ko - ballītes, puiši, attiecības. Es nesaku, ka autores mamma aizliedz kaut ko manis iepriekšminētā, bet man pazīstamajai meitenei aizliedza visu. Un jā, bieži dzirdēja saucienus - ai, tava vecā mamma tāda un šitāda. Nu grauž tas jaunu cilvēku un tad ir kauns nevis no vecuma kā skaitļa, bet no tās bagāžas, ko vecums nes līdzi.
it kaa jo vecaaka mamma,jo aizliedz vairaak....... izraadaas tu esi tikpat stulba cik autore,,ja domaa,ka visaam jaunaam mammaam jaatbalsta mazgadiigo dzerstini un tusi
kaarteejais stereotips