Sveikas!
Tuvojoties Ziemassvētkiem, baudot nedēļas nogali, nolēmu izmēģināt pati pagatavot karstvīnu. Un sanāca pārsteidzoši labi. Tādēļ gribēju padalīties ar jums ar recepti, varbūt kādai noder:
Vajadzēs: 2 pudeles sarkanvīna (pati izmantoju Cabernet Sauvignon), 2 apelsīnus, citronu, krustnagliņas, kanēļa standziņas un cukuru.
Katlā sajauc sarkanvīnu ar 4 kanēļa standziņām (garšai var vēl piebērt malto kanēli), 2 apelsīnu sarīvētu mizu, 1 citrona sarīvētu mizu, Liek sildīties (nepieļaut vārīšanos). Pēc 15 minūtēm pieliek cukuru vai medu pēc garšas un gaumes, pati liku diezgan daudz, jo nemīlu stipru. Un silda vēl 10 minūtes.
Dekorē ar svaiga apelsīna šķēlēm! Baudiet šo skaisto Ziemassvētku laiku :)