Meitenes, esmu izmisumā, un tā nomocījusies ar šo visu!
Pagājušais mēnesis man bija kā viens liels murgs, dzīvojos uz vienām slimības lapām. Pirmo reizi mūžā uzmetās kaut kāda "zaraza" - liels sāpīgs furunkuls padusē. Aizgāju pie ķirurga, izgrieza. Izrakstīja man vēl 5 dienu antibiotikas. Nepagāja ne pāris dienas, kad bija sataustāmi vēl divi, gāju atkal pie ķirurga, bet šoreiz izlīdzējāmies ar dažādām kompresēm (nezinu kādām tieši), pārgāja. Atkal nepagāja ne nedēļa kad bija klāt nākamais furunkuls, un jau atkal nācās griezt. Veselības centrs uz kuru gāju tiešām sakarīgs, ķirurgs labs un tā. Teica, ka imunitāte švaka, un galvenais lietot dezodorantu ar spirtu, kas dezinficēs padusi. Nu neko, likās, ka beidzot murgs būs garām, jo nākamo 2 nedēļu laikā furunkuļi mani vairs nepiemeklēja. Un še tev!! Atkal ir uzmeties viens tieši tajā pašā vietā/padusē. Lokācijas vieta nemainīga.
Meitenes, esmu izmisumā. Jūtos kā pele ritenī, un neredzu tam visam galu. Negribu atkal griešanu un slimības lapas! Dzeru citroseptu, zivju eļļu pēc ieteikuma jau teju mēnesi, līdz ar to par vāju imunitāti nevaru sūdzēties, visādi citādi jūtos lieliski. Ķirurgs teica, ja kas tāds vēl uzmetas, jāsmērē jods vairākas reizes dienā sākumposmā, bet ir jau 3-4 diena šim visam, un liekas tomēr, ka furunkuls tik aug atkal...
Varbūt kāda ir saskārusies ar šo problēmu?