Pārējā daļa gan jau ēd gaļu ar kaimiņieni Vaļu :D :D :D
Ja nopietni,tad sēžu ieritinājusies gultā siltajā pledā, skatos visu ko netā un gaidu vīru mājās :) Vakariņas arī jau pagatavotas,tad varu drusku palaiskoties :) Šovakar abi pa māju dzīvosimies,gribas atpūsties pēc pilnas programmas divatā :) (l)
Plānā doties uz virtuvi gatavot vakariņas, sagaidīt draugu no darba, noskatīties Boyhood un besīties par to, ka rīt uz augstskolu. Pārāk gara un nogurdinoša nedēļa.
hei, es arstejos no kelpus kaut ka no visiem sasoditiem klepus sirupiem, viskijs k vakar 2 sotus eidzera dizgan mazinaj kleposana spakapi. vel joprojam klepoju, tacu ieverojami mazaaak. viismaz en lekmjveidigi :D
Čau, man tagad baigi gribās nosvinēt manu prieku, bet nevaru izdomāt, gribu kaut kur iet vai sēdēt un ēst šokolādi, kas man miedz ar kāru aci un skatīties Home Alone :D
ko vel uzgaaju drausmiigi pretigas, neforsas bildes ne jausi..vakar, vel sodien blins kur soka staavoklis. taadejaadi sakt preks ka dzivoju LV nevis kaut kur Afrikas nosturos :D
Čau!
Skatos tv un ik pa laikam vingroju bišķi,
Jāmet mieru, turpināšu meklēt zābakus sev :)
Šodien tak piektdiena!!! Es varētu amaretto iepidžināt juuuuuu
hei, es arstejos no kelpus kaut ka no visiem sasoditiem klepus sirupiem, viskijs k vakar 2 sotus eidzera dizgan mazinaj kleposana spakapi. vel joprojam klepoju, tacu ieverojami mazaaak. viismaz en lekmjveidigi
Es tak te sludināju, ka viskijs palīdz :D
Pašam gribas kaut kur aiziet, bet nevar saprast vai vajag.
Plānos skatīties šo te - These.Final.Hours..
Ahh biju aizmirsis tās sajūītas, kad Tu kādu laiku neesi sportojis. Tagad grūti pat jaku uzvilkt :D
Bet tas offtopic.
Šķiet, ka visi ar otrām pusītēm kaut ko rušinās. Prieks :)