Vai tev neliekaas,ka buutu vienkaarsi vieglaak-pateikt-labi ,ka tev neprasaas,bet man tomeer liekaas saatiigaak uttklau tu man isteniba gadiem pisies klat par krejmu ...piegriezas. NMu esi veca tev par treknu nu need ibio. Es edu ka gribu es, tava virtuve nelienu.
agad jāmērās ar krējuma krāniņiem? )))) es ēdu trekno lauku krējumu 45-50% , reizēm atjaucu ar kefīru. Kādi secinājumi?nu odetttai jaker pie sirds, piemeinesi vel kadu reizi ka ed krejumu vsjo gadie tev siesies klat....JO KREJUMS..... ka tu driksti est...:-D:-D:-D
27.11.2018 20:11 | nosūdzēt | sa
Skatos ,juus to ibumetinu kaa konfektes lietojiet!
Es taa nesteigtos ar zaaeem,jo kermenis loti pierod.Ko lietosiet velaak,kad tiesaam buus "nopietnas" saapes?Pusmuuza gados un vecumdienaas.Es uztrauktos arii par "nabaga kungiiti"!
Manaa zaalu skapiitii gandriiz nekaa nav,iznemot vitamiini!
Riidziniece-nu tad gada beigaas varbuut pieliksim punktu?!Taa varbuut buus vieglaak?ja avien macesi BEIDZOT samierinaties ka ir tadi kas ed un edis krejumu un bez tavas atlaujas un bez tavas kliegsanas cik tas sausmigi. Tad ja varam likt punktu. ;-)
u mazliet saapiigi man bija ,kad aizskaara viiru.Nu mees te varam pasmieties par visu,nu dziive jau taa nav viegla,nu vajag mazliet to humorinu utt.!Es visu to saprotu,bet man ir sapiigi,ja aizskar man tuvu cilveeku-iipasi tagad.....kad te agrak citu foto publiceja ari bernu, n aizgara radus tu saldi smeji lidzi. Es tikai noradi ka tavam kungam ir alsuveders, nu un? Tev tiesam tapec vins liekas sliktaks?:-O:-O:-O:-O:-O
Cataleya-nu vaardi ir "suliigi"-nebiju ilgi dzirdeejusi.Mani viiriesi pat taadus nelieto,bet te sieviete ....nu ir ,ir liimenis!a tads mans limenis, visas nevarv ap stieni dejot! Un tikai nevakag te telot...cosmo ne ta vien gadiem lamajamies, ko telo dievgosninu?Smiekligi..:-D:-D:-D:-D:-D:-D
27.11