Ddelirium, a es visu laiku šamējam devu iespēju (jo bija ļoti patīkami kopā, nu sapasēja vārdu sakot), bet, kad šis vienu ceturtdienu pateica, tiekamies sestdien, davai? (jo viņam piektdien esot tusiņš, labākajam draugam dz.diena) , vienkārši pazudu. Es sapratu, ka nav vērts ar cilvēku, kas jau pēc 3 nedēļu tikšanās (un nav svarīgi, ir sekss bijis vai nav), mani ar saviem draugiem neiepazīstina. :)
Bet es reāli apvainojos, jo tas ir cūciski. :) Aicināt uz filmu pie sevis. pf. Bija gan man viens puisis, viņš dzīvoja kojās, nabaga students, nekur neveda, bet man to arī nevajadzēja, jo es zināju, ka naudas viņam tiešām nebija, toties mēs daudz ko citu darījām... :) Bet ja normāls, situēts puisis jau pirmajos randiņos Tevi nekur neved (un tikai nevajag, bet viņš man ziedus da'vina, jap, man arī dāvināja, bet es jau jūtu, vai cilvēks to no sirds dara, vai automātā, lai ievilktu, + konfektes dāvināja un man bija sajūta, ka viņš cenšās mani uzpirkt), tā nu izšķīros.. Nespēju būt kopā ar cilvēku, kas manis dēļ nav gatavs uz visu.