Mani interesē-ja uz ballīti nāk virs 10 cilvēkiem, jūs visiem taisāt šokolādes fondantus un trušus? nopietni?sasmejos.. Nu man nereti nak lidz 25 apmeram. Vismaz 3 reiz gada točna, ziemasvetki un dzimenes. :) Kadreiz ari visa 4 reizes. Nva tik daudz lai neiveitodu riktigu balli lidz ritam.:)
un tas ir labi, ka cilvēki nenāk pieēsties, bet nu, ja ballē ilgst vismaz 6 stundas, nu, gribot negribot jāēd ir. vismaz maniem viesiem.
Vispār, es labāk arī ietu pie Kubietes, jo viņas bildēs tie ēdieni vismaz izskatās garšīgi. Te tās izsmalcinātās porcijas divu tējkarošu lielumā, izskatās diezgan briesmīgi. Pat vizuāli, tie nenormāli izsmalcinātie princešu ēdieni dažās iepriekšējās bildēs izskatās pēc puņķiem. Pat pagaršot negribas.+++
Wow, cik jūs smalki cilvēki
Es ietu ciemos pie Kubietes
Uz svētkiem dārzā grilejam gaļu, taisu rosolu, dažādus salātus, dārzeņu plates, maizītes, torte. Nestiligi, bet ļoti garšīgi!
P.S. ķilavmaizītes tiešām bieži redzētas saviesigos pasākumoses tak saku sākot ar saeimas , aktieru,restorana un citam lielām ballēm un beidzot māja viesibas un darba pasakumi.:)