Wow, cik jūs smalki cilvēkiPaaldies. Man mājā nav super smalki. ēdam daudz, dziedam ,spelejam speles, dejojam un ja ari dzeram. Un viosu daram no sirds. Un ka patīk mums:D
Es ietu ciemos pie Kubietes
Kubiete, piedod, bet nu ķilavas pasniegt dzimšanas dienā, man liekas neriktīgi
Un shiis te "parastaas uzkodas" nozuda pashas pirmaas viesu mutees, neskatoties uz to, ka uz galda bija daudz veertiigaakas delikateses un izsmalcinaataaki eedieni+ zinu mums zviedru galdi ja svetkos notiek tieši tas pats. Un pasutina ķilav maizites ļoti bieži, un cuilveki kas naudu neskaita:) Tāpēc zinu..man maja ari visas apēd , un katru reizi čortojos ka jataisa vairak... jo prasa vēl un vēl:D
Taapeec varu teikt tikai to, ka lai cik prastas arii nebuutu kjilavu maiziites, taas tomeer ir sasodiiti gardas!Prasta ir DIO ar savu pārāk lielo izsmalcinātīu vienmer un visur, ari majs dzimenes baļļukā. Tā ir bezgaumība, bet nu pēc kapzeķēm jau to noskaidrojām:)
piekrisana" rosolinam,kas Latvijaa bija viens no pamateedieniem viesiibaas.rosolu es nēēdu, apnicis riktīgi un negatavoju. Darba svetkos gan nereti pasūtina .
. Tomēr man liekas, ka tie laiki ir garām, kad uz svētkiem gāja kā uz izēšanos ar n-tajām rosola bļodām un karbonādēm. Un ir taču labs vidusceļs starp ķilavām un , piemēram, austerēm/ ikriem.kā kuram. Nafig man jaiet uz riktigu balli ja pirms tam japaēd labi? Unman patik tuseties riktigi, pieedas , izdejojas, izdziedas, spele speles, smejas... nekas smalks un nekas perfekts. MĀJAS BAĻĻUKS . :D
Un, to ka saimniece ir skopa Tu tāpat nepateiktu.izdaritu ta ka saprastu, un pie vioenas radiniece4s tapec neeeju nekad vairs. Garlaicigi, pat nedejo,nepele neko, nedzid un vel pusbada jasez ka mulkim. Ne paldies.
Prasta ir DIO ar savu pārāk lielo izsmalcinātīu vienmer un visur, ari majs dzimenes baļļukā. Tā ir bezgaumība, bet nu pēc kapzeķēm jau to noskaidrojāmPrasta vai neprasta,to lai katrs mēra pēc savas mērauklas,bet cilvēkam vismaz piemīt viselementārākās manieres,kas Tev,pieklājīga vecuma dāmai,ir tumša bilde.