Es tev ieteiktu padomāt par to vai viņam nav mīļākā.. Tavs stāsts man atsauca atmiņā vienu sarunu ar kādu vīrieti. Zināju, ka viņš krāpj savu sievu un tā kā man uzticējās, nolēmu nedaudz iztaujāt, tīri tā, interesei, lai saprastu, kāpēc viņš to dara, lai gan saka, ka savu sievu pamest nevēlas.
Atbilde- Iedomājies, es katru dienu nāku mājās un viņa ir priekšā, protams, ir prieks viņu satikt un atkal ieraudzīt pēc darbā pavadītas dienas, baudīt gardas vakariņas. Bet man tiešām pietrūkst tā, ka viņa attīstītos, strādātu, kādu reizi arī atnāktu mājās pēc manis, jo būtu aizgājusi kaut kur izklaidēties ar draudzenēm, es spētu iztikt bez tām vakariņām, pēc tam pagatavot ar viņu kopā, vai gaidot, pagatavot pats.. Tā katru reizi viņu redzot mājās, man vienkārši pamazām zuda interese un iekāre un uzradās mīļākā, kas augu dienu ir rosībā, nebeidz sevi attīstīt un pilnveidot. Bet sievu pamest netaisos, es viņu apprecēju un ar viņu veidošu ģimeni.
Man šķiet, ka tev arī vajadzētu mēģināt atrast kādu darbiņu, meklēt kko, lai varētu attīstieties un pilnveidoties. ;) Nedomāju, ka uzreiz ir jāšķirās.