3. (123) Trīne1
Tā, uzreiz saku, ka varbūt būs grāvis, bet to jau vērtēsi pati :D
Man rādās, ka viņš tev blakus jūtās labi un viegli - ir kopīga dzīves svinēšana, sarunas, jautrība. No prāta gan viņam neiziet, ka attiecības ir darbs un par tām ir jārūpējas un pie tām jāpiestrādā. Attiecības attīsta pa mazam gabaliņam un man gribētos teikt, ka arī viltīgi, kā rāda citas kārtis. Jo - šobrīd viņam ir kaut kāda neapmierinātība attiecībā uz tevi. Šķiet, ka viņš atrodas izvēles priekšā un apdomā iemeslu atsvešināties. Bet, nē, ne tāpēc, lai tiktu no tevis prom (jo viņam ir bail, ka attiecības izjuks, ka tu pazudīsi), bet tāpēc, lai tevi "sodītu" vai iegūtu lielāku kontroli pār tevi. Tev gan jārēķinās, ka ne visu viņš var tā vienkārši pateikt, bet izdomāt visādus viltīgus plānus un lietas, strādāt pie tā cītīgi un pakāpeniski, lai galu galā notiktu tā, kā viņš vēlas. Te arī juceklītis, tāpēc, kad prasu, kāpēc viņš no tevis tad neiet prom pavisam - tāpēc, ka mīl.
Bet, jā, par ko ir runa - viņš gadījumā netraucē tavai izaugsmei? Vairāk tieši par darba lietām. Jo parādās, ka tu varētu justies ierobežota un vispār kā attiecību potenciāls parādās, ka viņš pat varētu uzstādīt ultimātu "Vai nu es, vai darbs!"
Kā tev vajadzētu rīkoties, lai Viņš justos labāk - šeit parādās izteikta attiecību un intimitātes kārts, kā arī novēršanās no ārējiem "kairinājumiem" - nevajadzētu skriet apkārt pa draugiem, darbiem, utt. Bet, kad skatos, kā tev vajadzētu rīkoties, lai tu attiecībās justos labāk - tev nedaudz emocionāli jāatsvešinās un jārīkojas pa savam. Ne par spīti, bet tāpēc, ka tev ir savs viedoklis un redzējums uz lietām un nav vērts sevi pazaudēt. Šī kārts gan nozīmē arī sava biznesa izveidošanu vai koncentrēšanos uz karjeru.
Lai attiecībām būtu lielāks potenciāls, jums abiem būtu jāiemācās paskatīties uz lietām no cita skatpunkta, plašāk. Pakāpties nedaudz uz augšu, lai tā kopaina vieglāk apjaušama. Bet man rādās, ka jūs abi esat tā dikti iespringuši uz kaut kādām pagātnes lietām un apstākļiem - viņš uz veciem uzskatiem par pienākumiem un atbildību, bet tevī es redzu bailes pazaudēt brīvību.
Kaut kā tā.