Garīgā izaugsme

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Liela daļa no cilvēkiem, kas dzirdējuši par taro kārtīm, uzskata, ka tās ir paredzētas nākotnes zīlēšanai un vispār saistītas ar tumšajiem spēkiem, negatīvām enerģijām, sātanu un vispār visu slikto, ko vien var iedomāties.

Patiesība ir tāda, ka ar kārtīm ir iespējams pareģot nākotni, tomēr galvenokārt tās ir lielisks garīgās izaugsmes instruments. Ar taro kāršu palīdzību ir iespējams gan tikt galā ar pagātnes traumām, gan izprast situāciju cēloņus un sekas, gan atrast savu virzienu un ceļu, kur dzīvē doties. Taro kārtis ir kā mazs psihoterapeits, kuru var iemest somiņā, nēsāt līdzi, un izvilkt jebkurā mirklī, kad nepieciešams kaut ko saprast.

Ja nu gadījumā jūs interesē taro nevis kā nākotnes pareģošanas līdzeklis, bet gan kā garīgās izaugsmes instruments, esat aicinātas ieskatīties Baltā Kraukļa facebook lapā.

Tur arī ik pa laikam nelielas akcijas, lai būtu iespējams dziļāk ieskatīties un saprast, kādā veidā iespējams ar taro kārtīm strādāt. Ceru, ka būs interesanti.
24.11.2014 19:36 |

Reitings 22
Reģ: 08.08.2014
Apņemos izpildīt!

Pamest darbu vai palikt tajā pašā?
08.07.2015 14:48 |

Reitings 763
1. (104) KristīnA!

Tev abos variantos izkrīt stabilas un naudīgas kārtis.
Skatoties sīkāk parādās, ka tev esošajā darbā varētu būt tāda nepiepildīta sajūta, varbūt pat zaudējuma sajūta vai neiederības sajūta. Bet iespējams, ka šāda sajūta parādīsies tuvā nākotnē.
Bet par to darba piedāvājumu - šķiet, ka tev tur būs lielākas iespējas izmantot savu smadzeņu potenciālu. Uzņēmums varētu būt vai nu lielāks un stabilāks vai krietni ģimeniskāks, vai arī tāds, kurā tu strādātu kopā ar līdzīgi domājošiem. Šķiet, ka arī nopelnītu tu tur vairāk, nekā esošajā darbā.

Katrā ziņā es noteikti ieteiktu izvērtēt to darba piedāvājumu un neatmest viņam ar roku. Izskatās, ka tur ir labs potenciāls.
08.07.2015 14:53 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Es izpildīšu :)
08.07.2015 14:54 |

Reitings 5395
Laboju
un izvēle būs ar M kaut kas vai nebūs? :) "uzdevumu izpildīšu!"
08.07.2015 14:55 |

Reitings 763
2. (105) nostalgia0

Šobrīd izskatās, ka esošajā darbā tev vēl ir daudz, ko mācīties. Nezinu, vai runa ir par profesionālām spējām vai par cilvēciskām attiecībām, bet kaut kāda mācība tev tur vēl ir apgūstama un, ja tu tur paliksi, būsi tikai ieguvēja.

Ja aiziesi no darba - kārtis sola diezgan lielas pārmaiņas. Izskatās, ka varbūt pat tu sāktu studēt vai apmeklētu kādus kursus. Arī būtu izaugsme, bet lēnāka un pavisam cita veida.

Šķiet, ka es ieteiktu vēl kādu laiku palikt esošajā darbā.
08.07.2015 14:58 |

Reitings 766
uzdevumu izpildīšu!

esošais darbs vai jauns
08.07.2015 14:58 |

Reitings 763
3. (106) Liana

Tev abas kārtis izkrīt tādas nopietnas un smagas.
Ja stāsies maģistros, jārēķinās ar diezgan grūtu ceļu, kurā tu jutīsies tā, it kā tev vienai pašai jācīnās ar visu pasauli. Bet, nenoliedzami, tas būs vērtīgs pārbaudījums un laika posms tev pašai. Ne tikai tāpēc, ka apgūsi jaunas zināšanas izvēlētajā programmā, bet labāk iepazīsi arī sevi pati.

Ja neiestāsies maģistros, parādās, ka tevi tāpat sagaida kaut kādi ierobežojumi un neredzu, ka tev būs liela iespēja tā brīvi darīt, ko vēlies, un izpaust savu būtību. Šķiet, ka šie ierobežojumi "sitīs" tieši pa tavu sievišķo un radošo enerģiju.

Es ieteiktu apbruņoties ar pacietību, uzkrāt iekšējās rezerves un stāties maģistros.
08.07.2015 15:01 |

Reitings 763
1. (107) Graciela_Andreina (ar uzdevumu)

Šī nu ir tā reize, kad neko aizraujošu un vērtīgu neredzu nevienā no iespējām. Stingrā režīma darbs tevi padara par to, kas tu neesi, bet brīvā laika darbs arī tevī neatraisa tavu enerģiju, bet kaut kādā ziņā padara tevi par vīrieti. Nu, ļoti vīrišķīga enerģija man rādās.

Man vispār izkrita kārtis, kas saka, ka, tev vai nu jāmācās kaut kas vai jāceļo. Norāde uz ārzemēm. Man izskatās, ka šis varētu būt tas mirklis, kurā tu vari pacelties spārnos un pārraut tās ķēdes un ierobežojumus, kas tev traucē būt tam, kas tu esi.

Bet, ja nu akurāt jāizvēlās no tiem diviem darbiem, tad tomēr teiktu, ka labāk jutīsies brīvā laika darbā.
08.07.2015 15:06 |

Reitings 763
2. (108 ) Nikolīne (ar uzdevumu)

Noteikti pilnīga nodošanās mācībām (un šeit patiešām, patiešām izkrīt kārts, kas norāda uz to, ka tavi pūliņi atmaksāsies). Darba meklējumi vai pats darbs tev var izraisīt ļoti daudz emocijas, kas pamatīgi ietekmēs mācību kvalitāti. Tiesa gan, izņēmums varētu būt, ja tu atrodi kādu radošu darbu, kurš tevi piepilda, nevis iztukšo. Nekādi grāmatveži, pārdevēji nederēs tev.
08.07.2015 15:22 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Uzdevums man tā iepatikās, ka es to izpildīju arī tāpat. :D
Patīkami palasīt šo diskusiju, paldies, ka mudini meitenes uz labiem darbiem. :)
08.07.2015 15:22 |

Reitings 763
3. (109) mistalee (ar uzdevumu)

Kaut kā tie maģistri tev izskatās ārkārtīgi neparedzami, vairākas kārtis norāda uz nestabilitāti un pārmaiņām. Tā kā, ja šogad stāsies, es pieļauju, ka mācībām pa vidu nāksies ņemt pauzi. Vai arī vari pārdomāt un studēt ne to, kas iepriekš ieplānots.
Par darbu līdz galam nesaprotu - tev jau ir darbs vai nav. Darbā ir norāde uz kaut kādas diezgan būtiskas izvēles izdarīšanu, bet vispār kārtis krīt ļoti labas kārtis, kas norāda uz uzvarām, panākumiem, apkārtējo cieņu un apbrīnu.
08.07.2015 15:52 |

Reitings 763
4. (110) vichy (ar uzdevumu)

Tev kārtis tādas neskaidras krīt. Man kaut kā līdz galam nepatīk tās esošās dzīvesvietas kārtis. Vai nu tas ir slikts rajons, nelāgi kaimiņi vai arī dzīvo kopā ar cilvēkiem, kas mēģina ar tevi manipulēt vai tevi ierobežot, bet tā sajūta par esošo dzīvesvietu patiešām nav laba. Nē, nepavisam nav laba, kaut kas tur nav tīrs tajā visā.

Par jaunu dzīvesvietu - šeit parādās, ka, ja tu tagad aiziesi, tad, visticamāk, ātri vien atkal nomainīsi uz citu dzīvesvietu. Kārtis iesaka pagaidām palikt tur, kur esi, bet turēt acis plati atvērtas un skatīties piedāvājumus. Pārvācies uz vietu, par kuru jūti, ka tas ir kaut kas tavs. Neķer ciet vietu, lai tikai tiktu prom no šejienes. Sagaidi piedāvājumu, kuru dzirdot tev ietrīcās sirds un ir sajūta, ka tās ir tavas Mājas.

Ja vari, lūdzu atsūti vēstulē, kas tev notiek ar esošo dzīvesvietu. Nevaru saprast, bet kārtis interesantas.
08.07.2015 15:58 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man ari ieintereseeja.
08.07.2015 16:10 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Kailsals, ar to darbu ir tā, ka mani ņems no oktobra. Pagaidām. It kā viss aizrunāts, vienkārši jāgaida, kad darbiniece ies prom un rakstīs atlūgumu. Bet vienmēr jau pastāv kaut kāds procents daļas, ka plāni mainās un darbiniece izdomā nekur neiet un mani nemaz nepaņem. Tad man ir doma par tiem maģistriem, vismaz dokumentus iesniegt un tālāk jau redzēs. Un tā pauze visdrīzāk būtu saistīta ar to, ka studijas mani vairs īpaši neinteresē, dzīve Rīgā ne tik, tāpēc, pat, ja es tur tieku un nomācos kādu laiku, pati apzinos, ka ilgi es tur neizturēšu. Vienkārši kamēr atrastu citu darbu, man būtu ko darīt :-/
08.07.2015 16:12 |

Reitings 763
5. (111) nannerle (ar uzdevumu)

Kamēr maisīju kārtis, no kavas izleca prombraukšanas kārts. Tomēr, kārtis arī iesaka nesasteigt un "nebēgt" no Latvijas, bet gan lēnā garā gaidīt piedāvājumu. Negrāb ciet kuru katru iespēju aizbraukt, nogaidi. Lēmumus pieņem bez liekām emocijām. Principā, man izskatās, ka konkrētais piedāvājums aizbraukt būs ļoti pašsaprotams, vienkāršs un radīs tevī miera un harmonijas sajūtu. Tev nevajadzētu būt šaubām, bet gan sajūtai "tā ir pareizi". Un, kad tevi pārņem šī sajūta, tad vari mierīgi arī doties prom :)
08.07.2015 16:26 |

Reitings 763
Meitenes, pieteikšanās beigusies! :))

mistalee, nu, tad viennozīmīgi darbs. Protams, vari iesniegt tos dokumentus, lai pēc tam nav sajūta, ka esi palaidusi garām iespēju, bet nedomāju, ka tev savu uzmanību un enerģiju vajadzētu veltīt studijām, it īpaši, ja tas tevi neinteresē. Labāk pastrādā pāris gadus un tad varbūt pienāks mirklis, kad skaidri zināsi, ko gribi studēt, kāpēc un kur :)
08.07.2015 16:28 |

Reitings 5395
Kailsals - Tev PM
08.07.2015 16:28 |

Reitings 763
Pirmie pieci, kas pieteiksies, nosauks konkrētu jomu un turpmāko 5 minūšu laikā aizsūtīs pozitīvu, uzmundrinošu vai vienkārši mīlīgu, bet personisku, sms cilvēkam, ar ko vismaz mēnesi nav bijusi nekāda komunikācija, tiks pie kārts padoma - kas jādara, kam vajadzētu pievērst vairāk uzmanību vai ko nevajadzētu darīt, lai izvēlētajā jomā sasniegtu savu nosprausto mērķi.

Sākam! :)
12.07.2015 21:33 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Piesakos, ja nu paspēju, tad joma - darbs :)
12.07.2015 21:36 |

Reitings 77
Piesakos :) Joma - universitāte (inženierija).
12.07.2015 21:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits