Parasti jau glancētās lakas. Tagad gan ir daudz un dažādu tekstūru - kāda labāk izdevusies, kāda mazāk. Viena no manām mīļākajām lakām ir no OPI Liquid Sand kolekcijas, tonis Emotions
Glancētas.
Jo vienkārši patīk. Nepatīk kā izskatās matētas.
Vēl man patīk kā izskatās tās graudainās(sand?) un vēl ar kkādiem tādiem efektiem, bet nu ikdienai tādas neizvēlos.
Pati lietoju parastās nagu lakas, bet gribētu pamēģināt gelish, jo ilgāk laikam tur nekā parastās.
Pēdējā laikā vairs ar nagu lakām neaizraujos, iztieku ar divām parastām nagu lakām, kuras ir galīgi sūdi :D bet vienam vakaram jau der :D
Matētu toni viegli dabūt arī no parastajām nagu lakām - uzlako nagus un palaid, zupu vārot zem tvaikiem nejauši un spīdums būs nost. :D
Pašai tā ir gadījies - īpaši priecīga par to neesmu ne reizi bijusi. :D
Spīdīgas.
Nesen esmu sākusi ķimerēties ar gelish - ideāli priekš manis - apnīk, nomainu citu, spīd un laistās, un jebkurā sev vēlamā laikā varu sev likt.
Glancētas.
Matētām neesmu redzējusi tādus variantus, kas man patiktu, vienīgais ir šis, kuru gribētu izmēģināt.
Un pagaidām izmantoju parastās lakas, kaut kad pasūtīšu visu priekš gelisha :)
Glancētas un gelish man arī patīk, bet pašai nesanāk. Kad esmu Rīgā, eju pie manikīres :)
Nopirku kkādu starter kitu' bet lampa, drošvien, par švaku, draaaausmīgi ilgi žūst :(