Ja taisnoju tad kārtīgi,šķipsnu pa šķipsnai,nepietiek izbraukt ar tasinotāju caur matiem pāris reizes.
Ja lokoju,tad parastās lokšķēres izmantoju kā konusu t.i. aptinu šķipsnu apkārt bez galu ielikšanas tajā metālā. līdz ar to liekas,ka labāk lokot,jo nededzinu pašus galus.
Viss, kas ir saistīts ar augstu temperatūru, lai ieveidotu matus, ir nelabvēlīgs matiem.. zinot to, kā es taisnoju matus (šķipsnu pa šķipsnai, kas aizņem ~20min), tad, protams, taisnošana bojā matus vairāk nekā lokošana.
Protams,ka apzinos ka vislabāk būtu nefēnot,netaisnot,nelokot,neizmantot laku,putas.
Bet tad es izskatītos kā džungļu bērns,jo nav man tie foršie mati,ko pietiek tikai izmazgāt un viņi ir smuki.
Carolina, Mana situācija ir ļoti līdzīga. Mati pēc fēnošanas pufīgi kā astoņdesmitajos!! :D
Es tev iesaku, pamēģini pēc mazgāšanas nelietot fēnu, atstāj, lai mati žūst dabīgi un tad nedaudz ieloko. Pati tā daru, rezultāts labs! :)
Nu, šajā situācijā, lokošana saudzīgāka!
Man arī pūdeļmati un bez matu dedzināšanas, mati ir draaausmīgi, tā nu kopju un svilinu.
Tagad ir keratīns un mati uzreiz pēc mazgāšanas jau ir taisni (l), ielokoju galiņus vai staigāju tāpat - tā tik ir laime (l)!
arieta, kadas firmas keratinu tu liki? es tagad atkal uztaisiju un vispar nekadas atskiribas nav. tagad taisija ar global keratin, vot nepajautaju ieprieksh ar kadu
ērzelis, jā, ebay pirkums un pašas veikums. Mati joprojām ir superīgi (l) ak, Tu laime :D Jau no 27. oktobra esmu bezproblēmu matu īpašniece - efekts joprojām turas! Pirku no šī sellera. Piegāde ir ļoti ātra. Mani gan sabiedēja, zinošo meiteņu stāsti, par kaitīgo vielu klātbūtni sastāvā, beeeet rezultāts pavisam noteikti ir to vērts un pavisam noteikti likšu atkārtoti.
Es liku keratīnu Jūnija vidū. Pirms tam mati bija lokaini un traki pūkaini, bez histērijas no mājas nevarēju iziet. Nu jau 6 mēneši riņķī, mati pēc žāvēšanas ar fēnu ir taisni, bet nedaudz spuraini. Toties nav lauvas efekta. Nezinu kādēļ jums tik ātri efekts zudis. Vai arī nezinu kādēļ man efekts vēl nav zudis pilnībā :D