Jā, izrāda gan rūpes, gan plāno nākotni, gan ārprātīgi rūpējas par manu suni :D Gan draugiem ir teicis, ka būšu viņam sieva. Bet laikam jau, ka man galvā tas vīrs un ģimene ir nu tik nenormāli svarīgi, ka kā bērnam - vajag tūlīt un tagad. Un vēl jau vecāki, kas to tikai saka, ka jāprecās ir uzreiz.
Es, protams, to visu neizrādu, vismaz mēģinu, bet ikdienā man pašai gan tas ļoti traucē, nemāku atslābināties un izbaudīt ikdienu. Kaut gan apzinos, ka arī kāzas taču nav garantija tai lielajai laimei uz visu mūžu, un pie attiecībām jāstrādā visu laiku. Gribu to sajūtu, pārliecību par sevi, ka man nav jālien no ādas ārā un jābūt ideālai, un, ja arī nekas nesanāks, būs arī citi vīrieši. Bet iepriekšējās attiecības mani pamatīgi satraumēja ar to, ka sākumā jau tāpat viss bija skaisti, un man bija lielā pārliecība, ka kāzas arī būs, kamēr vienu dienu pēc mūsu sarunas viņš teica, ka negrib precēties un bērnus, un es nemaz to neesmu pelnījusi. Ar visu to, ka attiecībās darīju un ieliku sevi visu un biju labākais cilvēks, kāds es spēju būt. Pašapziņu tas iedragāja pamatīgi. Droši vien arī tādēļ pie maziem strīdiem vai nesaprašanās tādas bailes iezogas.
Katrā ziņā, paldies, meitenes, par viedokļiem un pieredzi :) Pareizi jau ir - jāatbrīvojas no savām bailēm un jāpaļaujas uz to, ka jebkurā gadījumā notiks labākais variants :)