Laimīgi 4 mēnešus esmu kopā ar puisi, bet es joprojām nespēju atslābināties un vienkārši baudīt. Esmu 2 reizes tā nopietni aplauzusies attiecībās, līdz ar to pie katra sīkākā strīda vai nesaprašanās man liekas, ka tā ir nu tāaada traģēdija. Labi apzinos, ka vislielākā mana kļūda ir tas, ka katrā vīrietī, ko sastopu, meklēju potenciālo vīru, nevis skatos, kas laika gaitā izveidosies, bet kā lai no šīs „mānijas” tiek galā? Šobrīd man ir 29, un, protams – ļoti gribas gan vīru, gan kāzas un ģimeni. Diemžēl gribu to pārāk ļoti, kā dēļ nevaru atslābināties un baudīt kopīgo ikdienu. Liekas, ka esmu tā saputrojusies ar savām iepriekšējām pieredzēm un domām, ka vairāk pat nezinu, kā lai veido normālas, mīlošas attiecības. Baidos, ka atkal nodzīvošu kopā vairākus gadus ar vīrieti, kas nemaz nevēlas būt mans vīrs. Un, protams, baidoties ir vislielākā iespēja pie tā arī nonākt.
Labi apzinos, ka visa lielā problēma ir tikai un vienīgi manā galvā. Varbūt kāda var dalīties pieredzē, kā tikt no šādām bailēm vaļā?