Tonālais

Reitings 14
Reģ: 01.11.2014
Sveikas!
Meitenes, kādu tonālo krēmu lietojat. Pati ikdienā nelietoju, bet nu ir nepieciešamība radusies.
Uz sejas psoriāze (parasti tas ir rādītājs pārāk lielam stresam...)
Man ir pasākums 2 dienu garumā,kur nevaru rādīties kā tāds dalmācietis. Vajadzīgs tonālais krēms,kuru uzklājot sejas ādas krāsa būtu vienmērīga un psoriāzes pleķi nespīdētu cauri.
20.11.2014 11:59 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
sausām zvīņām lieliski palīdz aptiekā nopērkams šķidrums, kas paredzēts grūtniecēm iekšķīgai lietošanai (uz sitienu neatceros nosaukumu) + bērnu ziepītes ar normālu hp. Visu lieko notīra un āda ir tīra uz ~3 dienām.
20.11.2014 20:02 |

Reitings 14
Reģ: 01.11.2014
Paldies par padomiem! :)
Ar psoriāzi cenšos sadzīvot jau no pusaudžu gadiem. Ikdienā man viņas nav, ja neskaita dažus dežūrperēklīšus(uz elkoņiem) , ar kuriem var viegli tikt galā.
Uz sejas sametas uz lieliem stresiem un pārdzīvojumiem. Pagājušais mēnesis viss tāds bija - vienos pārdzīvojumos. Un tagad tam ir sekas uz manas sejas. Zāles (smēres) ir, bet uz sejas nevar bliezt virsū tās, ko lietoju uz pārējā ķermeņa, tādēļ seju dabūt normālā izskatā ir laikietilpīgāks process. Man tie pleķi nezvīņojās. Viņi ir vienkārši pleķi - sarkani.
Man psoriāze ir vieglā formā. Pa gabalu izskatās,ka daudz pumpas sametušās uz sejas.
Bet pasākums ir svarīgs, tādēļ ir nepieciešamība pēc laba tonālā,kas tos pleķus nomaskēs.
Man bija ienākusi doma prātā par korektoriem, bet kaut kā līdz galam neesmu pārliecināta.
20.11.2014 20:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)