Nervi

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Varbūt kādai ir bijis līdzīgi kā man - pēdējo 2 gadu laikā mana nervu sistēma ir nenormāli pasliktinājusies. Viss ātri nokaitina, krīt uz nerviem, dusmās vairs nevaru savaldīties. Pēdējos mēnešos jau tas vispār ir palicis par traku. Vistrakāk jau ir tas, ka jācieš citiem, īpaši bērnam (nē, es viņu neklapēju :D ) es ātri aizsvilstos un kliedzu par visādiem sīkumiem, pati beigās tik saprotu, ka es taču neesmu normāla. Brīžiem liekas, ka nav tālu no depresijas, sēžu un domāju, cik ļoti man viss riebjas, pati sev riebjos utt.. Kaut gan nekas tāds traģisks man nenotiek. Nesen pat iepazinos ar jaunu puisi, un ir tauriņi vēderā un mīlestības jomā viss it kā ok :D es tik nesaprotu, kāpēc, kad esmu viena mājās, tad uzreiz ir vāks.

Varbūt ir vērts padzert kkādus Nervostrong vai kāviņtursauc tabletes? :D
19.11.2014 23:14 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
ninasskapis Ja stipra tabletīte, tad iestājas gan tāda.. savāda sajūta. NEjau laimīgs un lēkā dzīvē uz priekšu, bet tāda.. peldoša. Trula. Bet nu tur bieži vien rodas atkarības un nespēja dzīvot bez zālēm.

Nu savāda sajūta jā, bet es būtu priecīga, ja atrastu laimes formulu tabletēs. :P
19.11.2014 23:52 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ja līdzekļi un laiks atļauj,izremontē dzīvokli. t.i. pārlīmē tapetes. Pārbīdi mēbeles,tas tiešām ir labs ieteikums. :)
19.11.2014 23:52 |

Reitings 2872
Varbūt tiešām kaut kas jāpamaina te mājās, lai savādāks skats uz dzīvi :D
19.11.2014 23:56 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Man šķiet, ka svarīgāk ir saprast - kāpēc Tu uzvelcies? Kas konkrēti Tevi nokaitina tiktāl, ka jāsāk kliegt? Bērns, ok, bet tieši kādā veidā? Man personīgi ļoti grūti iztēloties, kam būtu jānotiek, lai es sāktu kliegt, bet cilvēki un temperamenti jau ir dažādi. Mani vienīgi nedaudz mulsina, ka Tu mini - nervu sistēma pasliktinājusies pēdejo divu gadu laikā. Tad acīmredzot, kaut kas pa šiem diviem gadiem ir noticis? Kaut kas līdz galam neizrunats, neizsāpēts, nesaprasts? To Tu pati labi zini.

Man parasti ļoti labi palīdz, ja apjukuma brīžos uzrakstu savas emocijas uz papīra. Tas ļauj paskatīties uz sevi no malas, labāk izprast.
19.11.2014 23:57 |

Reitings 100
Reģ: 17.03.2014
lasot šo es saprotu, ka neesmu vienīga. Mani ari mēdz aizkaitināt dažādas lietas bez iemesla, galvenokārt viss ir mūsu galva. Godīgi sakot esmu domājusi par psihologa apmeklējumu, un zāļu dzeršanu ar.
Tagad jau esmu palikusi mierīgāka, jo ir darbs.
20.11.2014 00:00 |

Reitings 2872
Jā, rakstīju pēdējo 2 gadu laikā, jo bija laiks dzīvē, kas pamatīgi sagrāva mani. Bet nu jau tam ir tikts pāri, viss pārdzīvots, liekas, ka viss ir it kā labi, bet nu tas ir atstājis sekas noteikti, un tāpēc arī ar mani ir tā, kā ir...

jāmeklē kaut kas, kas nomierinās arī mani :D
20.11.2014 00:11 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es vsp tevi lasu un tu man tada pozitiva liecies, tas del tiem smailikiem smejosiem.

Bet vsp, traki, ka uz bernu kliedz. Vai tiesam tas,ka tu draga berna psihi, nav gana labs iemesls,lai apstatos.
Varbut ir kkas kas tevi nomac,kaut vai,ka majas jasez,kadai draudzenei dzeks krutaks utt.
Nu kadam iemesla jabut,neticu, ja var ne no sa ne no ka sakt psihai palikt.
20.11.2014 00:21 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Tu jau vari cīnīties ar sekām, dzert nomierinošas zāles, novērst domas, pārbīdīt mēbeles utt., bet, kamēr neatradīsi un neatrisināsi cēloni, nekas līdz galam nepalīdzēs un nemainīsies.
20.11.2014 00:24 |

Reitings 2872
nē, es noteikti neesmu tāda, kas staigā ar akmens seju apkārt un noraudātām acīm :D Man patīk pasmieties, ar bērnu paākstīties, bet kkas, aiziet šķērsām, kad esmu mājās tieši. Iespējams, tas, ka jādzīvo ar vecākiem. Neko jau sliktu man te neviens nedara, bet nu acīmredzot, kkas sit pa tiem nerviem. Šodien visa diena tāda nekāda, bet to noveļu uz to, ka man bija saplānota diena, bet mazais pekšņi saslima un nācās mājās pavadīt laiku. un nē, es uz viņu nesāku kliegt tāpēc, ka ieraudzīju, ka slims :D Man vnk visas dienas garumā ātri viss kaitināja, ka tas nav nolikts, to neēd utt.... nu nemaku apskaidrot.
20.11.2014 00:28 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Sekss. Labs sekss un daudz orgasmi.

+++++ (l)
Balsoju par šo variāciju , pievienojot klāt vēl to, ka ievest no ikdienas murga sevi , kā mazu meiteni atrakciju parkā, pilns ar karuseļiem, if you know what i mean :D :D!

Bet arī tā nopietni, tad tagad tāds laiks- viss besī, viss tumšš, drēgns. Uz zālēm nevajag uzsēsties, būs grūti tikt vaļā,pluss īstermiņa iedarbība. Saku pēc pieredzes.
Nervostrong , vismaz man radīja miegainību, tapēc dzēru vakaros.
Man vislabāk palīdzēja homeopātija, vai vecais labais - NOTTA. (arī homeopātisks preperāts uz augu bāzes)
Vislabāk jau ir izlādēties sporta zalē, ja lūzt un plīst tur, kaut kas, tad pat zāle Tev netur līdzi. :D
20.11.2014 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits