Ne pa tēmu, bet ombre liekas kaut kas ļoti novecojis, varbūt vienkarši piekrāso tumšāk blondus matus un tā saucamos highlight.
No hate please, tikai izsaku viedokli.
nē, nu es negribu tādu konkrēu pāreju , bet tādu , lai saknes ir dabīgā krāsā un gali gaišāki , bet tā dabīgi nevis tādu pāreju :)
un bildē jau ir kkāds balayage , ombre , ko tagad dēvē par sombre .
nu tieši tādu kko jau es gribu :)
ja varētu noskrūvēt savu galvu , pati uztaisītu , bet diemžēl tā nevar :D
tapēc jau meklēju atsauksmes , jo ne visi varēs uztaisīt tādu dabīgu pāreju :(
jā, man arī.
tieši tapēc neeju vnk pie kura katra, bet gaidu kādu atsauksmi .
Jo Ppilnīgi nekur google neatradu kādu , kam ierakstīts salona mājaslapā: ombre , sombre utt krāsojums , par tādiem vnk nav informācijas
To create the look, there are three areas we focus on: Your hairline, natural part, and the ends of the hair. The highlights should be baby-fine around the hairline and in the crown, with a soft graduation of color that is two shades lighter at the ends. Rather than ombre’s two-toned contrast in color, the overall appearance is more natural, as if you spent a little extra time in the sun. Professional hand-painted color, known as balayage, allows for more control over placement and helps unrealistic root-to-tip strips of color. This should be able to accentuate your cut, taking into account how you style it every day.