Grutnieciba,nesaskanas gimene.

Reitings 171
Reģ: 17.07.2014
Man ir radusies problema.Tuvojos grutniecibas finisam,bet mana gimene (starp viru un mani) ir radusas memormalas nesaskanas..Virs mani vispar nesaprot,liekas,ka pat neatbalsta,es vairs nevaru.Ja kaut kur ejam,vins doma tikai par izklaidi neis par to,ka taja vieta jutos es..Jus jau saprotat,ka es jutos,kad apkart ir daudz cilveku,bet man ir mizligs veders un visi blenz virsu.Del ta mums rodas nesaskanas,stridi..Virs grib izklaidi,bet man prasas miers. :(
19.11.2014 12:00 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Pasaki viņam, ka dzīve nekādā gadījumā nav beigusies un nav iemesla stresam, un dzīve nemaz nav norakstīta un bērna ierašanās pasaulē nenozīmē, ka nu būs mūžam liegtas izklaides. taču tagad ir pienācis mirklis, kad tev ir nepieciešamas lielākas rūpes un iejūtība no viņa puses un tas nemaz nav smuki, tomēr, blandīties apkārt un ballēties, kamēr sieva gaida mazo.
19.11.2014 14:53 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
izbaudi savu grūtniecību. Ko vīrietis domā/dara, lai jau izklaidējas. Īpaši finiša taisnē-nu kādi tur vairs tusiņi grūtniecei? Izvērtē par ko ir vairāk uztraukties- vīrieti bērnu vai savu bērniņu.
19.11.2014 14:56 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es uzskatu, ka nav smuki rakstit, ka wee ir slikta mamma, bet pukite laba. Tas,manuprat, nav pareizi.
Pa lielam,piekritu tev adatin, bet neuzskatu,ka spriedelet, fantazet kko ir vajadziba. Tak redzam kaa cosmo lietas uztver. Ja mamma uzraksta,Ka dzer vakara vinu vai viskiju,tad viss,alkokholike un bezkauna, jasauc socialie, ta tak nav mate,kura dzer litriem ( ko pasas jau izfantaze).
19.11.2014 14:56 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Kopš uzzināju, ka mūsu draugu lokā mīlošākais pāris sabiedrībā (gan mūsu, gan citās), viens otru sit nost naktīs, mani nepārsteidz nekas. Visi viņus uzskata par laimīgiem, jo soctīkli burtiski pludo no mīlestības uzplūdiem, draugiem stāsta, ka otrs ir labākais pasaulē un viņi netaisās pat šķirties atrodoties arī slimnīcā pēc otra sitieniem.
Naivi ir ticēt, ka tas, ko cilvēki stāsta vienmēr ir patiesība.
Tas nav par pieminētajām cosmo meitenēm (es paļaujos,ka viņas ir pietiekami pieaugušas un ceru,ka tiešam laimīgas), bet par to, ka viss, ko saka ir patiesība - uij, uij..
19.11.2014 14:58 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Cosmo standartiņš - ja tu raksti par labo, tātad izdomā un tēlo un īstenībā tevi sit un tu esi baigā neveiksminiece, bet ja tu stāsti par saviem kašķiem un skandāliem- tātad esi slikta sieva, slikta māte utt.
19.11.2014 14:58 |

Reitings 5075
Es tomer esmu par viedokli, ja attiecibas,dzive viss kartiba, tad nav vajadziba to pieminet visas diskusijas par to un teikt,ka mans virietis nu sita jau nedaritu.
19.11.2014 15:00 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
besame neviena nerakstīja, ka viena ir laba mamma un otra slikta. Bija rakstīts, ka nav tas labākais piemērs. Tas nav viens un tas pats. Pati wee ir dalījusies ar tādu informāciju, ka grūtniecības laikā smēķēja, lietoja alkoholu, ka viņai vienalga par kredītiem, suņu kakām utt.
Interesanti, ko viņa ar šo visu savu pofig attieksmi labu nodos savam bērnam? Vai tiešām tas ir labākais piemērs grūtniecei / mammai? Noteikti, ka viņa nav slikta mamma un ir arī daudz kas labs, ko viņa dod savam bērnam, bet nu šis tomēr nav tas labākais piemērs.
19.11.2014 15:01 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Cosmo standartiņš - ja tu raksti par labo, tātad izdomā un tēlo un īstenībā tevi sit un tu esi baigā neveiksminiece, bet ja tu stāsti par saviem kašķiem un skandāliem- tātad esi slikta sieva, slikta māte utt.

Precīzi :D

Es pati neredzu iemeslu neticēt tām personām šeit, kuras zinu, ka ir reāli eksistējošas.
19.11.2014 15:02 |

Reitings 6263
Kopš uzzināju, ka mūsu draugu lokā mīlošākais pāris sabiedrībā (gan mūsu, gan citās), viens otru sit nost naktīs, mani nepārsteidz nekas.

Katrs mīl citādāk un tas,ka šī mīlestība nesakrīt ar mūsējo, nenozīmē,ka tās tur nav. Mīlestība ir viena sarežģita padarīšana.
19.11.2014 15:03 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Vētrasputns
varbūt viņi piekopj sado mazo seksiņu- tad jau pāršāvuši pār svītru ar to sišanu. Visādi citādi droši vien ļoti mīl viens otru.

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Nekad jau nevar zināt, ko otrs nedarītu..Tāpēc tie ir diezgan smagi vārdi tā apgalvot ;) BET, arī neredzu nekā slikta, ja savu vīrieti gribas uzlielīt, un teikt cik izdevušās ir attiecības...Tas tomēr ir jauki, ka ir vīrieši par kuriem gribas reāli kaifot , ka viņi ir patiesi vīrieši!

Reitings 5075
Nu ticu es meitenem ko raksta ( ar daziem iznemumiem) un nedomaju, ka ja kada raksta,ka diena forsa,tatad noteikti melo. :D Varbut nedaudz parspileju ar salidzinajumu.

Vetrasputns +++
19.11.2014 15:05 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Tiešām ceru, ka tā ir tikai pirmsdzemdību izskriešanās, lai pēc tam sēdētu mājās, bet par to ļoti šaubos, jo ja šobrīd mazliet nevar ierobežot tusēšanu, lai savu sievieti stāvoklī aizvestu mājās, tad nedomāju, ka pēc bērna būs lielāka saprašana un vēlme sēdēt mājās, jo pa lielam jau arī tad vīrietim nekas nemainās, tāpat lielākās rūpes jāuzņemas sievieti par mazuli. Vīrietim tad drīzāk sieviete kļūs vēl nesaprotamāka, jo pēc dzemdībām hormoni trako vēl trakāk.

Tā kā abi ar draugu agrāk tusējām kopā, tad arī stāvoklī esot to darījām kopā un ja biju nogurusi, tad arī kopā braucām mājās vai izklaidējāmies mierīgāk. Uz klubiem negāju, draugu gan kaut kad aizlaidu, lai izplosās, bet pa lielam tā bija tik viena reize, es labprāt jau arī būtu gājusi uz klubu, jo varu izklaidēties arī nedzerot, bet zinu, ka mani tur neviens ar lielu vēderu nesaprastu, tāpēc sēdēju mājās.

Un lai cik labi draugs pret mani izturējās grūtniecības laikā, tomēr arī viņš ne vienmēr spēj saprast un aptvert kā ir kad ir bērns, tāpēc brīžiem viss man vienai uz kakla tieši attiecībā uz bērna.

Tāpēc RUNĀ ar viņu jau tagad, jo ja tagad nesāks saprast, tad būs grūti.
19.11.2014 15:05 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Un hormoni te nav pie vainas,jo viss šitais ir sācies tikai tagad.Pēdējo 2 nedēļu laikā.

tas NAV VIENS KONCERTS.Tā notiek postajanno.

Man šis neiet kopā. Pēdējās 2 nedēļās puisim ir atradušies pāris pasākumi, ko viņš vēlas apmeklēt, tagad no tā ir jātaisa tracis. Es teiktu, ka ir gan tie hormoni, kas ārdās.

kāpēc man kaut kas jāupurē???Es arī gribu varbūt skriet,lekt,dejot un tusēt,bet MĒS NOLĒMĀM par labu bērnam.MĒS,ne tikai es!!Kapēc,lai mana miera labad viņš nevarētu kaut ko upurēt????

Jūs nolēmāt, ka vēlaties bērnu, bet līdz bērna dzimšanai vīrietim nekas nemainās - viņš nespēj uztvert tās pārmainas, jo stāvoklī esi Tu, nevis jūs abi. Vīrietis nesaprot, kā jūties un kā skaties uz pasauli. Viņš redz tikai punci, kas paliek lielāks, viņš neko nesaprot no nelabumiem, sapampušām kājām, sāpēm mugura utt, jo viņam nekas tāds nenotiek, tas fiziski notiek tikai ar Tevi, to daba tā ir iekārtojusi. Pie kam - Tu esi finiša taisnē, tātad visu laiku mājās. Viņš dekrētā neiet, viņam gribās tos brīvdienu tusiņus pēc smagas darba nedēļas.
Ja spēsi viņam mierīgi, bez nīdēšanas, raudāšanas un histērijas izskaidrot, kā jūties, būs savādāk. Ja pasniegsi viņam to, kā mirstamo kaiti, dabūsi pretī tikai nesaprotošu skatienu.
Lai gan, ja nemaldos, Tev bija tā diskusija, kur biji apvainojusies, ka puisim ir vecpuišu balle, bet Tu nevari dzert. Tātad Tev tas aizvainojums vienkārši krājas čupā neizrunāts.
Tas, ka bērns vairāk maina sievetes, nekā vīrieša dzīvi, arī ir fakts, kamēr to neapjēgsi, kauksi, ka vīrietis slikts un Tu cietēja.
19.11.2014 15:06 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
kampanella, atsvaidzini manu ierūsējušo atmiņu- ko es esmu te rakstījusi par attiecībām? Tu te pārāk nemētājies ar spiedumiem gadījumā?
19.11.2014 15:07 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es tomer esmu par viedokli, ja attiecibas,dzive viss kartiba, tad nav vajadziba to pieminet visas diskusijas

Tad kāds, tavuprāt, ir šī foruma mērķis? Ja jau man viss ir ok attiecībās, darbā un nav nekādas nopietnas problēmas, es te labāk vispār nerādos? Te nāk tikai cilvēki ar problēmām vai kā?
Man tieši liekas, ka jo vairāk mēs te rakstīsim labo un jo vairāk runāsim par to, cik laimīgas un cieņpilnas attiecības var būt, jo vairāk meitenes aizdomāsies par savām destruktīvajām attiecībām un problēmām.
Es pati savulaik, kad bija attiecībās problēmas, lasot internetā šāda tipa forumos, ka nav labi zāģēt vīrieti un pie kā tas noved, sapratu, ko daru nepareizi un mainījos uz labo pusi.
Un arī tagad es daudz ko, ko šeit izlasu un atzīstu par labu sev, ieviešu arī savā dzīvē. Tāpēc neko sliktu es tajā nesaskatu.
19.11.2014 15:09 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Jo vairāk te kāds raksta par savu dzīvi, jo vairāk citām ir ko ķengāt un bāzt sejā!
19.11.2014 15:11 |

Reitings 6263
Es pati neredzu iemeslu neticēt tām personām šeit, kuras zinu, ka ir reāli eksistējošas.

+++
Es ari te zinu daudzas un man nav pamata neticēt kādai,ko es zinu...es vispār laikam pārāk daudz kam ticu. :D
Es kā Mazā Adatiņa- ja raksta labo, tātad ir labi. Ja raksta slikto, tātad ir slikti.
Ja gribas dalīties ar labo- padalās un tas nenozīmē,ka uzreiz kaut kas nav kārtībā..Ja gribās savu sāpi te izlikt- izliek,un tas nebūt nenozīmē,ka cilvēks ir nelaimīgs un slikts.
Vispār- ja pašam pilna dirsa problēmu, tad arī no citiem grib lasīt tikai slikto un kremt tas,ka kādam var iet labāk kaut kādā jomā...
Krč ir kas savu netīro veļu mazgā pagasta vidū, ir,kas to nedara...par jebkādu tēmu.
tā es uzskatu, bet es te tikai filozofēju :D
19.11.2014 15:13 |

Reitings 727
varbūt viņi piekopj sado mazo seksiņu- tad jau pāršāvuši pār svītru ar to sišanu. Visādi citādi droši vien ļoti mīl viens otru.

Neizplūdīšu detaļās, bet ne tuvu. Tās ir slimas attiecības, kurās draud E. Pupiņas liktenis.
19.11.2014 15:19 |

Reitings 727
Un vispār, ir jauki, kad dalās ar labo, jo tā mums pietrūkst..
Bet reizēm, tieši tad, kad ir slikti, der, ja to kādam pastāsta, lai tas cits spētu atvērt acis.
19.11.2014 15:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits