Un hormoni te nav pie vainas,jo viss šitais ir sācies tikai tagad.Pēdējo 2 nedēļu laikā.
tas NAV VIENS KONCERTS.Tā notiek postajanno.
Man šis neiet kopā. Pēdējās 2 nedēļās puisim ir atradušies pāris pasākumi, ko viņš vēlas apmeklēt, tagad no tā ir jātaisa tracis. Es teiktu, ka ir gan tie hormoni, kas ārdās.
kāpēc man kaut kas jāupurē???Es arī gribu varbūt skriet,lekt,dejot un tusēt,bet MĒS NOLĒMĀM par labu bērnam.MĒS,ne tikai es!!Kapēc,lai mana miera labad viņš nevarētu kaut ko upurēt????
Jūs nolēmāt, ka vēlaties bērnu, bet līdz bērna dzimšanai vīrietim nekas nemainās - viņš nespēj uztvert tās pārmainas, jo stāvoklī esi Tu, nevis jūs abi. Vīrietis nesaprot, kā jūties un kā skaties uz pasauli. Viņš redz tikai punci, kas paliek lielāks, viņš neko nesaprot no nelabumiem, sapampušām kājām, sāpēm mugura utt, jo viņam nekas tāds nenotiek, tas fiziski notiek tikai ar Tevi, to daba tā ir iekārtojusi. Pie kam - Tu esi finiša taisnē, tātad visu laiku mājās. Viņš dekrētā neiet, viņam gribās tos brīvdienu tusiņus pēc smagas darba nedēļas.
Ja spēsi viņam mierīgi, bez nīdēšanas, raudāšanas un histērijas izskaidrot, kā jūties, būs savādāk. Ja pasniegsi viņam to, kā mirstamo kaiti, dabūsi pretī tikai nesaprotošu skatienu.
Lai gan, ja nemaldos, Tev bija tā diskusija, kur biji apvainojusies, ka puisim ir vecpuišu balle, bet Tu nevari dzert. Tātad Tev tas aizvainojums vienkārši krājas čupā neizrunāts.
Tas, ka bērns vairāk maina sievetes, nekā vīrieša dzīvi, arī ir fakts, kamēr to neapjēgsi, kauksi, ka vīrietis slikts un Tu cietēja.