Grutnieciba,nesaskanas gimene.

Reitings 171
Reģ: 17.07.2014
Man ir radusies problema.Tuvojos grutniecibas finisam,bet mana gimene (starp viru un mani) ir radusas memormalas nesaskanas..Virs mani vispar nesaprot,liekas,ka pat neatbalsta,es vairs nevaru.Ja kaut kur ejam,vins doma tikai par izklaidi neis par to,ka taja vieta jutos es..Jus jau saprotat,ka es jutos,kad apkart ir daudz cilveku,bet man ir mizligs veders un visi blenz virsu.Del ta mums rodas nesaskanas,stridi..Virs grib izklaidi,bet man prasas miers. :(
19.11.2014 12:00 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
katram laulības modelis ir savādāks, nevajag likt uzreiz rāmjos, ka tagad visi tusiņi un pārējais ir jāmet pie malas.
piparene, es sākumā domāju, ka vīrietis vienkārši nav gatavs. tad pasaka, ka rūpīgs/gādīgs, vienkārši koncertā ilgāk gribēja palikt. tad beigās izrādās, ka maita visu laiku pūkojas. es apjuku :D
19.11.2014 14:01 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Neesmu dzirdējusi, ka viņas vīrs daudz piedalītos bērna audzināšanā ( atvainojos, ja tā nav ).

Atvainošanās pieņemta.
Tā jau te pārāk daudz par sevi rakstu vēl trūka vīra dzīvi jums atreferēt ;)
19.11.2014 14:01 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Nedomāju, ka wee un the one ir labākie attiecību / laulību piemēri pēc tā, ko viņas ir te rakstījušas par savām attiecībām. Neuzskatu, arī, ka labākais piemērs ir tāds, ka dzīve paralizējas grūtniecības laikā. Uzskatu, ka ir jābūt zelta vidusceļam. Un ar tādu pofigistisku attieksmi, kā wee dzīvo, šaubos , ka var ko labu panākt. Neesmu dzirdējusi, ka viņas vīrs daudz piedalītos bērna audzināšanā ( atvainojos, ja tā nav ). Katrā ziņā, man tā attieksme nešķiet normāla. Uzskatu, ka vajag cienīt sevi un meklēt attiecībās kompromisus. Kā arī , ja abi nolemj, ka laiks ģimenes dzīvei, tad tā kā būtu jāsāk dzīvot savādāk un noteikt citas prioritātes, to parādot arī ar darbiem.

+++
19.11.2014 14:02 |

Reitings 171
Winterra,es teicu,ka viņš ir gādīgs un rūpejas visu laiku,līdz brīdim,kad gaidāms kāds tusiņš,viņš izmainās.Tda leikas,ka galvenais ir patusēt.
19.11.2014 14:04 |

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
sākumā kamēr es savu vīrieti kā saka, nenoliku pie vietas, viņs arī šitā rīkojās, jo viņs nu pilnīgi nesaprata to kā jūtos es, tad kad viņam visu izskaidroju, viņs tiktiešam aizdomājās un pēkšni viss mainijās :) bet nu mums tads periods bija pašā sākumā, kad puncis vēl maziņš
un jā es biezi vien dusmojos, ka mana dzīve ļoti mainijās, vien tas ka bija jāstaiga pa dakteriem, bet man tas uzdzina šausmīgu stresu, bet viņs svilpodams no rīta devās uz darbu, kamēr man bimbat gribējās, jo mūsu gadījumā pat vairak bērnu gribēja vīrs, es arī gribeju, bet ne tik stipri, bija daudz aizvainojumu, bet tiešam jutos ļoti labi kad visu viņam izskaidroju, pat īsti nezinu vai viņs saprata, bet uzvedība tiešām mainijās
19.11.2014 14:05 |

Reitings 171
Tikai neizmet vai nenosit vīrieti pirmajā nedēļā pēc dzemdībām

aj,wee,tu vispār esi nenormāla.
19.11.2014 14:05 |

Reitings 171
Nu bet vaitad no manas puses nebija kompromiss-aziet uz konci,pasēdēt pēc tam vēl 3 h? :D
19.11.2014 14:06 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Pati tu neesi normala ,vispirms noliec savu veci pēc tam aizstāvi ! Kur tava loģika ?
19.11.2014 14:07 |

10 gadi
Reitings 8191
jūs tak abi sarunājāt aiziet un tad nedaudz patusēties, kādēļ tikai tavs kompromiss?
19.11.2014 14:08 |

Reitings 171
Es neko neaizstāvu,vienkārši kkāds stulbums,goda vārds.Nenosit vīru,ak vai!Tev varbūt tas būtu raksturīgi,es pat skandālus nerīkoju.

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man šķiet, ka jūs ar šādu attieksmi tikai veiciniet vīriešos bezatbildību pret bērniem un ģimeni.

Nu atzīsim, vīrietim dzīve krasi mainās,kad bēbisir mājās un piedzimis. Tīri grūtniecība, manuprāt, viņu ikdienā neko baigi nemaina

Nepiekrītu. Normāls vīrietis, kam rūp sava sieviete, centīsies iedziļināties viņas sajūtās un arī mainīs savus ieradumus / vēlmi izklaidēties utt. Līdz ar to normālam vīrietim arī mainītos dzīve, jo viņš saprastu, ka grūtniecība ir abu lēmums un viņam jābūt ar sievu kopā gan fiziski, gan emocionāli un jāatbalsta viņa šajā laikā. Protams, kaut kādas histēriskas lēkmes hormonu iespaidā es neatbalstu, bet 3h staigāt aukstumā ārā, bez iespējas apsēsties, pieļauju, ka grūtniecei nav viegli paveicama lieta un to vajadzētu saprast.

Reitings 171
Sakuma vispar bija runa,ka ejam tikai uz konci,tad es pateicu,ka varam tac vel pabut kadu h,vins tik ja,butu forsi..A pec tam saputas,ka pec 3 h es pateicu,ka varbut iesim majas!
19.11.2014 14:09 |

10 gadi
Reitings 8191
Strīdēties par, kas kuram ir normāls vīrietis, vispār ir neprāts. Nav viena standarta, nav jēgas par to diskutēt. Tāpat neviens neko neatrisinās. Jācenšas autorei salabot attiecības.
19.11.2014 14:10 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Visas autores vēlmes un sajūtas ir normālas. Es, piemēram, grūtnieces statusā jutos neērti, stāvoklis un vēders mani mulsināja. Tas nenozīmē, ka bērns bija nevēlams vai kādas citas muļķības. Vienkārši arī sabiedrības attieksme ir savādāka, to labi jūt. Skaidrs, ka grūtnieces pievelk skatienus un sarunas, ko tik nenācās man klausīties! Dažas pat nāca klāt un bezmazvai raudāja, kur es tik jauna ar bērnu, mācīties nu jau nevarēšu. Beigās vispār prasīja, kā mani īsti saucot :D Es zinu, ka mazā pilsētā visiem ir darīšana gar tavu ģimeni, te vienkārši nostrādā sargāšanas instinkts.
Par vīriem runājot - daudzreiz esmu dzirdējusi, ka vīrieši runājot, ka pirms mazuļa piedzimšanas vajagot iztusēties, jo vēlāk jau nevarēs. Man vienmēr tas likās ļoti rupji pret grūtniecēm. Jo viņām JAU nevar ballēties kā parasti, neviens arī nepiedāvā. Tādēļ savam vīram skaidri un gaiši liku noprast, ka bērnu gaidām MĒS, un viņam jāatbild par ģimeni, tādēļ mana pašsajūta ir primāra. Augstākais stulbums ir teikt, ka vīrietim jāļauj tusēties, savādāk paliksi vientuļā māte. Autore, Tu neesi slikta, arī Tavs vīrs nav! Viņam vienkārši jāpaskaidro, ka pārmaiņas jau ir notikušas. Izrunājaties. Kolīdz būsi pārliecināta topošajā tēvā, būs miers mājās. Vēlu veiksmi! :)

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Nu nezinu.. Es kad biju stāvoklī,pati pēc studijām vēl strādāju,takā biju mājās pusnaktī,tad bērna tēvs varēja tusēt cik uzziet. Man pat laika tajā brīdī nebija domāt par to,ka jājiet kaut kur. Bet nu es fiziski nevarēju nemaz paspēt. :D Pēc bērna piedzimšanas braucām gan visi kopā,gan atsevišķi. Katras attiecības jau savādākas,un ja jau viņš ikdienā ir gādīgs un rūpīgs,tad lai viņš brauc pa brīvdienām tusēt,bet tu atpūties,ja negribi pievienoties.

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Nedomāju, ka wee un the one ir labākie attiecību / laulību piemēri pēc tā, ko viņas ir te rakstījušas par savām attiecībām.

Liels, trekns -
Šīs lietotājas tieši otrādi- atstāj reālu cilvēku iespaidu, kas neiztaisās labākas kā ir. Drīzāk abas par savām attiecībām maz stāsta atšķirībā no dažu "jūsmīgiem" garumgariem palagiem, kā mēs zinām, internets un papīrs pacieš visu :D
19.11.2014 14:11 |

Reitings 171
Lalya,pēc tava komentāra es aizdomājos-varbūt tiešām viņš mēģina ''ķert'' pēdējos,kā viņam liekas,brīvibas mirkļus?
19.11.2014 14:12 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Man gan liekas , ka wee ir ļoti labs piemērs jaunajām māmiņām ;) .. Es gan ne par to, ka alkoholu un cigaretes lieto grūtniecības laikā, tas man nav saprotams un pieņemams, bet kas es arī tāda esmu, lai kādam kaut ko aizliegtu? Var izteikt savu viedokli, bet piespiest rīkoties tā un šitā gan nevaru..

Un par to, ka man viņa liekas labs piemērs, no tāda aspekta, ka nevaimanā cik grūti , cik apstājusies ikdiena ar bērnu un tiri piri... Forši , ka ir tādas māmiņas, kas neaizmirst par sevi, bet arī neatstāj bērnu novārtā. Iekļauj to savā ikdienas solī un atceras, ka ir sieviete ne tikai mamma.
19.11.2014 14:13 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Nezinu kā būtu tad,kad man būtu tas vēders un viss pārējais, bet pagaidām es palieku pie sava un uzskatu,ka piemēram, manam draugam īsti dzīvē nekas nemainītos pa lielam,ja es paliktu stāvoklī. Nu ietu uz darbu tāpat, uz sacensībām brauktu tāpat, treniņus apmeklētu tāpat. Tā,kā tusēšana un klīņošana riņķī nav aktuāla, tad tas mūs neskar. Bet tā lielos vilcienos - nekas jau nemainītos. Nu neslēgtu es viņu 4 sienās,lai sēž ar mani. Dzīve jau pie punča neapstājas. Jā, emocionāli vairāk tuvāks būtu, bet tā ikdiena - man liekas,ka nemainītos. Tas laikam būtu nāvīgi slikti pēc cosmo standartiem :D
19.11.2014 14:14 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Par wee man palikusi atmiņā diskusija pirms kāda mēneša vai diviem, kad viņa stāstīja, ka attiecībās ir krīze, ka viņai ir sajūta, ka viņai vienai tas bērns ir un vīrietis nepiedalās audzināšanā. Un tad laikam viņa uzrakstīja, ka abi iešot vakarā vīnu dzert uz Vecrīgu, kaut kas tāds. Un tā smēķēšana un dzeršana grūtniecības laikā - piedodiet neizteikšos. Neko atbalstāmu te tajā visā neredzu.
19.11.2014 14:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits