Kaķis Tev ir jauns un spēcīgs, ja pratīsi aprūpēt, tad var arī ''izvilkt''. Pats ir gatavs cīnīties, Tev tikai jāpalīdz.
Pašai jābūt psiholoģiski stiprai un saprotošai. Paprasi dakterim uzreiz lietas, kas Tevi satrauc. Ja nu kaut kas konkrēts notiek - kā Tev rīkoties. Vienkārši, lai nav situācija, kur Tava darbība var mainīt apstākļus, bet nezini, ko iesākt.
Pārējos dzīvniekus labāk turēt nostatus. Un turi kaķi tīrā vietā. Drošvien nav īpaši aktīvs un vari nopirkt paladziņus, ko zem dupša palikt, pats lai ir uz kokvilnas sedziņas, kamēr atkopjas un atgūst spēkus, uz sintētiskiem plediem gan nevajag likt. Regulāri piedāvā padzerties. Gan jau spēki ar nav daudz, vajadzēs pieturēt, pašai pagaidīt. Varbūt viņam bail bāzties traukam tuvumā, ka no bezspēka neiekrīt iekšā. Esi pacietīga un runājies ar kaķīti.
Ja kaķim ir spēks gana un pārvietojas pats, tad gan jau var iztikt arī bez paladziņiem, bet kokvilnas dvielīšus vai sedziņas tāpat vajag biežāk pamainīt, jo brūces tomēr sulos un lai kaķim komforts - parūpēties.
Beinerta klīniku gan neiesaku. No sirds un dvēseles. Tikai ekstremālos gadījumos, kad nekas cits nestrādā un vajag steidzamu palīdzību, tad var iemest aci tajā klīnikā. Bet savādāk - man ir tikai un vienīgi slikta pieredze. Un daudz draugiem un radiem, un paziņām tikai sliktā pieredze. Reklāma gan viņiem laba.
Bet gan jau Beinerta aizstāves ar uzradīsies un skandinās, ka viņš ir labākais. :D
Katram sava pieredze. ;)
Ārstēšanas vidū mainīt ārstējošo ārstu arī nav gluži prātīgākā izvēle, bet es arī tā esmu darījusi un tā bija daudz labāka izvēle, nekā palikt pie konkrēti sākotnējā. Galvenais visus rezultātus, visas analīzes, visu veikto skaidri aizgādāt pie jaunā daktera. Un svarīgi, lai jaunais dakteris tomēr ir arī zinošs un prasmīgs. Cenšās un meklē risinājumus, jo esat viņam klienti, nevis kārtējais zvērs, kas uz nerviem uzsēdīsies.