Kaķis slims?

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
šobrīd iekšēji noskaņojums, kas tiešām atbilst zem "problēmām un klapatām".
Kā jau rakstīju vienā no diskusijām, kaķi saplēsuši kožas dīvānu. Ehh, tas nu tā..
Otra sāpe, kas līdz tam, kad pamanīju dīvānu, bija pirmajā vietā. Mazais kaķis ir saslimis (piemetināšu, minkas pie manis tikai ciemojas uz dažām nedēļām. Tie nav manējie. Saimniekiem lūgt padomu tagad nevaru). Gribēju tik pastāstīt jums, lai varbūt kāda var ko pastāstīt no pieredzes, nomierināt vai pamatoti satraukt. Nedēļas nogalē šie bija palikuši te vieni, es biju "laukos". Vakar atbraucu, viens no minkiem pievēmis istabā un pēc tam atlikušo vakara daļu ik pa laikam rīstījās un vemstījās (izskatās, ka neko nav ēdis, jo vemj šķidrumu, nevis kaķu kraukšķus).
Lielos vilcienos runājot, vakarvakarā un šodien viņš ir neaktīvs, skatiens viņam bēdīgs. Dīvainākais tas, ka viņam spalva uz muguras ir nedaudz "saslējusies" kā parasti "saceļas", kad kaķis ir satraukts, nobijies vai gatavojas konfliktam ar kādu zvēru vai putekļusūcēju. Vienīgie augi, pie kuriem viņš varēja tikt pa brīvdienām, bija ziedošas hiacintes, alveja un viena izdīgusī lapa no amariļļa.
Šovakar jau ir nakts, rītā ir svētki. Ko darīt? Kaķiem tādas lietas pāriet vai tas ir pa nopietnam?
18.11.2014 00:09 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Klau, tik tiešām piedod, bet nu neesi tu atbildīga... Kā būs, kad tev būs bērns un tu naktis nebūsi gulējusi, bet mazais slimos, apkakāsies vai ēst prasīs?... Tā arī būs, ka sīcis būs zils nobrēcies, kamēr tu lasīsi internetu, izgulēsies, uz laukiem aizbrauksi, vispirms savas ģēlas izdarīsi un tad varbūt kaut ko pasāksi ar pašu bērnu? Kā vispār vari saldi gulēt, kad mājās ir kāda maza dvēsele, kura reāli vārguļo?... Ai, nu... Saimnieka vietā es tevi pa sienu izsmērētu!... Piedod, par tādu skarbumu, bet nu rēāli tava situācija mani satracināja, kaut arī būtībā pret tevi nekādu pretenziju man nav un nevar būt...
19.11.2014 01:40 |

10 gadi
Reitings 10604
paldies, neon, tagad gulēšu "vēl saldāk".. tā jau uz nervu zālēm jādzīvo
19.11.2014 01:44 |

Reitings 11996
Šobrīd šī tava pārdzīvošana un "nervu zāles" izklausās vēl nožēlojamāk. Kāpēc vakar varēji būs vēsa un mierīga, bet tagad pēkšni nu tāāāda histērija?... Labi. Viss. Man laiks aizverties. Ceru, ka kaķis izveseļosies un tev arī viss būs labi! Vienkārši nomierinies un savāc sevi rokās.
19.11.2014 01:50 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Turēšu īkšķus par mazo minkānu.
Domāju, ka mācība jau gūta, no ''sāls kaisīšanas brūcēs'' labāk paliek?

Bieži ir situācijas, pēc kuram domājam, ka otrreiz rīkotos savādāk, bet tajā mirklī katrs reaģē pa savam. Un visi mēdz kļūdīties, tas nenozīmē, ka kāds tāpēc jācenšas morāli nobeigt.
19.11.2014 01:51 |

10 gadi
Reitings 10604
neon, man par tevi šajā diskusijā ir vienkārši šoks. esmu uz pauzes.. ļoti labi iederas visburvigakas teikums
Un visi mēdz kļūdīties, tas nenozīmē, ka kāds tāpēc jācenšas morāli nobeigt.

eh, viss, paldies par uzmanību! piekrītu tev -esmu kaķa mocītāja, sadiste un mani vajag noslānīt, kas noteikti arī tiks darīts.....
19.11.2014 01:58 |

Reitings 11996
Es tevi nenosaucu tādos vārdos kā tu pati sev piedēvēji. Taču, lai būtu apbusēji - par tevi arī man šoks šīs diskusijas iespaidā... Necentos tevi morāli nobeigt, bet neesmu arī no tiem, kuri turēs rociņu un mierinās, un glaudīs pa spalvai sakot "ak, tu, nabadzīte!", kad bija iespēja rīkoties. Kļūdīties var jebkurš, protams, bet nu tad attiecīgi arī saņem sevi rokās. Savādāk no taviem tekstiem var saprast, ka tev šobrīd ir sliktāk, kā kaķim un tu tagad tik ļoti ciet... Tieši tāpēc man uznāca dusmas! Es pati neesmu nekāds baigas dzīvnieku aizstāvis, ja būtu kļūdījusies kā tu, tad aizvedot uz slimnīcu vienkārši mierīgi gaidītu, nevis raudātu, negulētu, dzertu nervu zāles vai kā savādāk nervozētu. Taču te tā leikulīgi sanāk - vakar tev viss bija ok, lai gan apmēram nojauti, ka šāds iznākums varētu būt gaidāms, šodien bez maz vai traģēdija... Kaut kā nelīmējas kopā... Vēlreiz - piedod par kritiku tādā brīdī! Neuztver pārāk personīgi.
19.11.2014 02:15 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tu tagad esi naktsmaiņā, atvaino? Ej taču izgulies kamēr vari, mazajam mincim būs vajadzīga aprūpe, tad Tu tiešām negulēsi.
19.11.2014 02:17 |

Reitings 382
Reģ: 25.11.2010
Man par Beinartu nav tās labākās atsauksmes. Ne ārstēšanas, ne cenu ziņā.
19.11.2014 02:31 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nepārdzīvo un nevaino sevi, var saprast, kādēļ mazliet nogaidīji .. nedomāju, ka Tev jājūtas vainīgai arī brāļa priekšā, tu taču nevarēji to kaķēnu krātiņā turēt :( bet ko nu par to, cerams minkai viss būs labi (s)
19.11.2014 07:46 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Žēl, ka lasu tik vēlu, jo jau momentā kad pateici par tukšu spoli es kliegtu VED PIE ĀRSTA NEKAVĒJOTIES. jā - kaķis tik tiešām var apēst visu kamolu! Manai mammai kaķene apēda veselu dziju kamolu! Labi, ka mamma to uzreiz pamanīja, pārnākot mājās un steigšus aizveda uz operāciju. Izoperēja, viss ok. Bet nu tagad nekur neviens diegs dzīvoklī nerēgojas.
Tagad viss ir atkarīgs tikai no ārsta profesionālisma un tā, cik ļoti kaķēns ir novārdzis, vai ir kādi traumējumi orgāniem. Izturību Tev, veselību kačim. Un tās, kas te brūk virsū - labi, ka jūs esat miss perfektās. Āmen.
19.11.2014 08:07 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Savukārt man par Beinertu un viņa klīnikas ārstiem ir palicis ĻOTI labs iespaids. Mēnesi vedām dien-dienā uz šo klīniku savu minceni. Bija č.p. ar samaksām, ko Beinerts varēja noklusēt, bet bija godprātīgs un pateica mums par notikušo situāciju. Turklāt bija reizes, kad visi uz vietas esošie ārsti un palīgi bija apkārt mūsu kaķenei un veica nepieciešamās procedūras. Tā kā neklausies negatīvajās atsauksmēs, ir arī pozitīvas ;) Katrs gadījums tomēr ir individuāls!
Lai kaķis veseļojās..
19.11.2014 09:18 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Sāpīgi dikti, bet jūtu līdzi! Nekādas kaucējas un ar pirkstu acī bakstītājas neklausies. Kā ir sanācis, tā ir sanācis! Laiku atpakaļ nepagriezīsi!
Tās,kam ir kaķi sapratīs tevi. Tu visu, visu bīstamo no dzīvokļa nekad nevarēsi aizvākt, jo kaķi lien pie visa.
Man pašai smerdelis saēdies bija zobu diegu,kas jau po žižņi nekad nestāv uz žurnālgaldiņa iztīts.
Atrada, iztina un sāka ēst. Es ātri noreaģēju un viss veiksmīgi.
19.11.2014 09:37 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Lasu šo diskusiju un asaras birst. :( Turu īkšķus, lai mincītis izveseļojas! Es nekad nemūžam nevarētu iedomāties, ka kaķis var diegus saēsties. Man ir bijuši 4 kaķi un neviens neko tamlīdzīgu nav grauzis. Vienīgi puķes. Un tad paši pavemstās un izveseļojas. Mammas Mincene vienreiz saēdās jaunu istabas puķi, kuru kāds bija nesen uzdāvinājis. Izvēmās, 1 dienu bija caureja un kaķis tāds lēnāks palika, bet tad atveseļojās. Izrādījās, ka puķe bija indīga. Bet lai citas lietas kaķi ēstu - pirmā dzirdēšana. Nezinu, kā pati būtu rīkojusies autores vietā. Droši vien ar savu histēriķes dabu noteikti būtu aizskrējusi pie vetārsta, man par dzīvniekiem ir ļoti bail...
19.11.2014 09:58 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Man pie Beinerta nav bijusi operācija kaķim,bet gan brūču apkopšana. Ļoti patika kā manu minku tur apčubināja un sauca par mazo cālīti.
Jā,kaķi mēdz atvemt spalvas,matus utt,bet lai cik bieži mans minks rīstītos viņš nekad nav tāds sašļucis bijis,izvemj un drasē tālāk. Katrā ziņā cerams,ka būs mācība,ka arī dzīvnieku dvēselītes nav tā lieta ar ko jokot. Gan jau minks ir ņiprs un operāciju pārcietīs. Turam īkšķus. :)

Bet,Neon,Tu gan varētu savu muti pievaldīt kādreiz.
19.11.2014 10:25 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Uh, cerams, viss būs kārtībā! :(
19.11.2014 10:38 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Iepriekš domāju, ka noklusēšu un pēc būtības man nekas arī nav jāsaka, jo Neons pateica visu, ko domāju. Saimnieka vietā es būtu ļoti dusmīga uz Cukurvāveri.
Cerams, ka kaķis izveseļosies.
19.11.2014 10:51 |

Reitings 24
Reģ: 19.11.2014
Te tikai meitenes var izteikt asus dzēlienus uz Cukurvāveri. Īsts cosmo, nu ko lai saka.
Pēc apraksta man no sākuma likās, ka tā ir barības vaina. Manējam runcim ir tā bijis.
Bet Cukurvāver, turies! Es sūtu kaķītim labo enerģiju lai viņš ātrāk tiktu uz savām pekām!
19.11.2014 10:58 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Iedod prettarpu tablet. Mums ir bijis tieshi ta ka tu saki. Si tablete visu ir atrisinajusi.
19.11.2014 11:10 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Nedomāju, ka te vaina ir vēlmē iedzelt. Meitene diskusijas pieteikumā min, ka ādas dīvāns viņai svarīgāks par kaķa vairāku dienu slikto pašsajūtu; pēc spoles atrašanas nereaģē; pēc daudzajiem ieteikumiem vest pie veta vai uzzvanīt dara to nākamajā dienā un tikai tad sāk uztraukties, kas izskatās kā bailes no saimnieka reakcijas gadījumā, ja kaķis nomirs. Viņu var saprast, ja agrāk nav bijuši dzīvnieki + fakts, ka kaķis svešs, bet nu sorry, kāpēc viņai tiek izteikta līdzjūtība? Man žēl tikai kaķi.
19.11.2014 11:10 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Meitene diskusijas pieteikumā min, ka ādas dīvāns viņai svarīgāks par kaķa vairāku dienu slikto pašsajūtu;

daudzām savs ādas dīvāns būtu svarīgāks par svešu kaķi.

Meitene diskusijas pieteikumā min, ka ādas dīvāns viņai svarīgāks par kaķa vairāku dienu slikto pašsajūtu;

+++
19.11.2014 11:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits