saimnieks ir mans brālis. Negribu sūtīt sms ar tekstu "Viens kaķis ir slims, aizvedu operēt, cerams, ka izdzīvos. Bet jūs tur neuztraucieties, baudiet ceļojumu vēl pāris nedēļas"..
Un ko viņiem tas mainīs? Metīs visu pie malas un lidos uz šejieni, lai kopā pie daktera aizietu? Nevienam šajā gadījumā labāk nepaliks, tāpēc neredzu jēgu sūtīt satrauktas īsziņas.
zīvnieki tika atstāti uz tavu atbildību un tu ne pārāk labi tiki galā,
šis gan mani ļoti aizvainoja, sitiens zem jostasvietas.. :( Es kaķus mīlu tik ļoti kā neviens. Un kas tāds varēja notikt arī viņu dzīvoklī. Gan bērni var izmētāt kaķim bīstamas mantas/lietas, gan paši var kaut kur ielīst un kaut ko izvilkt ārā, lai paspēlētos un vēlāk nejauši norītu. Es pa šīm dienām biju atstājusi tīrā dzīvoklī (nevis kur visādi gruži un lietas mētājas. Savu istabu biju aiztaisījusi ciet. protams, mani tirda jautājums - nu KUR un KĀ viņš varēja atrast to diegu spoli?? es tās turu savā istabā kaķiem diezgan neaizsniedzamā vietā!
Otrkārt, dzīvnieki pie manis ir jau kuro reizi. Un VIENMĒR līdz šim biju labi tikusi galā.
Jā, mana vaina bija tā, ka, atbraucot svētdien pirms 11tiem vakarā un pamanot, ka minks rīstās un vemj ik pa brīdim, nesaucu taksi un nebraucu uz Rīgu pie veta. Jo es taču domāju, ka mazums - varbūt spalvu saēdies, varbūt barību pārāk daudz sarijies. Varbūt alveju apēdis. Kuram gan varēja ienākt prātā uzreiz, ka lieta ir tik bīstama! :( Mums mammai kaķi diezgan bieži vēmuši (jo saēdas spalvas, zāli vai peles), un nevienam nebija ienācis prātā saukt "ātros" vai vest uz klīniku....
Arī 1dien, kad devos uz darbu līdz pat vēlajam vakaram, nedomāju, ka ir tik traki ar kaķīti un, ka vajag ņemt brīvu dienu, atsaukt visus pierakstus darbā un vest pie ārsta.. To visu sapratu un apjēdzu tikai šodien..
nu beidzot diemžēl man ir pirmā pieredze, kas ir beigusies pavisam bēdīgi...