Vēl neesmu izlēmusies par 2. ēdienu, bet noteikti būs kaut kas ar jēra gaļu :)
Nevarēju izlemt..velvet cake (iedvesmojos no cosmo) vai Cielaviņu, bet sievietes intuīcija saka - cep labāk Cielaviņu :D
Saldajā uztaisīju jau medus kūku ar dzērvenēm. Savukārt, kā pamatēdiens svētku vakariņām būs iemarinēta c/g fileja ar dzērveņu-sīpolu mērci, kartupeļu biezenis un ābolu-seleriju salāti.
Sophie, jā, tur ir āboli, selerijas sakne, burkāni - tos visus sarīvē, pievieno mazliet pētersīļus un sajauc ar krējumu. Šie ir mani mīļākie salāti pēdējā laikā :)
Par biskvīta kūkām lasot un iedomājoties gan šķērmīgi metas, tiešām apbrīnoju, kā viņas cilvēkiem iet iekšā
Man līdzīgi ir ar biskvīta kūkām, kuras pildītas ar putukrējumu..tas ir par smagu un pēc pirmās karotes jau šķebina, bet vārītais krēms tādā aiziet pa pirmo :D
Es vakar izcepu gardu kēksu ar marmelādi un šokolādi. Jau vakar nogaršojām, iznāca dikti salds, bet pievienoju svaigas dzērvenes un ir labu labais :)
Par vakariņām vēl domāju, bet ir jau izceptas vistas karbonādītes, klāt domāju, ka varētu kartupeļu biezeni un kādu salātiņus. :)
Mūsu mājās būs kaut kas līdzīgs kā VIT@. Vakar atbraucām no laukiem un atvedām divus mazus trusīšus (gaļas veidā, ne dzīvus). Tad nu būs jāsagatavo tie ar kādu dārzeņu miksu.
Saldajā netaisīšu neko, jo saldumus un kūkas ēdām jau no sestdienas un vakar tik beidzām.
Cepetis ar vārītiem kartupeļiem un štovētiem kāpostiem. Sanāk tāds Ziemassvētku paēdiens. Saldajā ceru ka neko nenopirkšu. Lašmaizītes pa starpai būs un pietiek.
Nabaga biskvīts un putukrējums :D Man kā kārtīgai gardēdei garšo viss labi pagatavots, bet samērīgās devās pat ļoti mazās. Taču maksimāli izslēgt sintētiku un fast food tā teikt. Gita42, super. Tev ir kāda īpaša truša recepte?