Autoservisi Rīgā

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Labs vakars!
Gribēju pajautāt, kuros autoservisos Rīgā griežaties, ja auto ir kāda ķibele? Pie oficiālajiem pārstāvjiem (garantijas remonts?), pašas izvēlēta servisā? Vai kādreiz meistars ir centies jūs apšmaukt, piemēram, diagnosticējot problēmu, kuras patiesībā nav, lai tikai uzvārītos? Vai arī vairāk vai mazāk meistari ir godīgi?
Varbūt ir kāds serviss Pārdaugavā, centrā, ko patiešām vēlētos izcelt un ieteikt, vēlams, kā auto nepārzinātāju draudzīgu? :D
17.11.2014 18:04 |

Reitings 2
Reģ: 20.11.2015
Es izmantoju autoservisu meklētāju http://tavsserviss.lv
Iespēja kā atrast labu autoservisu.
Saprotami izskaidro man visu, pakonsultē un atlaides kā patstāvīgajai klientei.
20.11.2015 12:26 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Labojam paši lielākoties, draugs pats atrod visas kaites, nopērk visu nepieciešamo un pats jauc un taisa. Ja pats nespēj tikt galā tad griežas pie radiem kuri arī paši labo visu + ir arī viens mehāniķis ģimenē kam padomus uzjautāt.

Līdz šim vel nav nācies vest uz servisu jo zinām ka viņi viss drīzāk uzpucēs tādas cenās ka izdevīgāk būs pirkt citu auto :D
20.11.2015 12:36 |

Reitings 1
Reģ: 11.05.2016
Es kā Ms.Leila arī izmantoju www.tavsserviss.lv, nav jāčakarējas kkas pašai jādomā, viņi vnk paši atrod tuvāko servisu, kurš visu izdara kā nākas. Ja kkas nav kā vajag tad zvani viņiem un beigu beigās ar servisu viss ir ok.8-)
12.05.2016 10:46 |

Reitings 5
Reģ: 12.07.2017
Parasti gan ar labiem komentāriem neaizraujos, taču gribēju ieteikt autoservisu http://centradarbnica.lv/ man specializētajā servispā par turbīnas maiņu un rerstaurāciju paprasija 1200 euro, te man visu izdarija pa 600 euro + turbīna tika atjaunota. RUnāju par BMW X3, + tajos 600 e vēl ietilpa eļas un filtri. Vārdu sakot, ļoti labas cenas un tas čalis ar ko runāju (ja nemaldos Alexis) visu normāli izskaidro, riskus, iespējas un izcenojumus!8-)
22.11.2017 13:49 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Ja Rīgā, tad Ja Car.
Bet vispār auto remontēju ārpus Rīgas, labāka kvalitāte un cena. Kad dzīvoju Rīgā vēl vedu auto uz autoservisu Vālodzēs, ļooti superīgi sataisīja, bet nosaukumu gan neatceros :-(
22.11.2017 14:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits