Protams, katram sava gaume, bet reiz iegādājos vienu balinošo zobu pastu, bet tā garša bija tik pretīga, ka nespēju zobus pat kārtīgi izmazgāt. Atgādināja kaut kādas vecās, padomju laiku zobu pastas, gan pēc smaržas, gan garšas.
Pēc labajām atsauksmēm iegādājos balinošu zobu pastu, bet palika ļoti, ļoti jūtīgi zobi. Kādu laiku tas ļoti apgrūtināja manu ikdienu.Bet tā vispār man pozitīvas atsauksmes par Himalaya, īpaši nīma produkcija
Man gan patīk produkcija. Zobu pasta arī. Vienkārši pieradām pie superpiparmētrīgām garšām,tas arī viss. Tur zālīšu garša. Madaras smarža taču arī ne visiem patīk. Putas baigi patīk, sajūtu ziņā neatpaliek no Madaras putām,bet atkal-katram individuāli.
Kura te teica,ka Drogās ir feiki?Vakar nopirku skrubi atkārtoti, skatos,ka ražots Indijā un pirku Drogās.
Es jau kādu gadu pērku tikai šo zobupastu, jo forši baltina nepadarot zobus jūtīgus, kā tas ir no citām pastām.. man ļoooti patīk. Neko citu no viņu produkcijas gan neesmu mēģinājusi.
Man patīk šie produkti (lietoju daudz - sejas krēmu, toniku, skrubi utt., pirku Drogās un izcelsmes valsts ir Indija. Drogas vēl iedeva dāvanā klāt to krēmu, ko ielika Misscuty.