Kāds no cosmo foruma skatās šo ''seriālu'' ? Šodien esmu noskatījies kādas 5 sērijas un viena ir par otru labāka. Vienā sievietei pēc vienas nakts sakara čalis neliek mierā, citā meitai ir par maz 300 eiro kabatas nauda mēnesī, vēlvienā bijušā sieva prasa bijušajam vīram naudu priekš fiktīvo kāzu kleitas. :D :D
Es arī skatos, gaidu vienmēr vakarus,lai skatītos. Ļoti patīk un ļoti interesanti. Tikai nevar zināt vai tas ir iestudēts, vai īstenība. Citreiz bišku liekas,ka nav īsti reāli kas tur notiek.
Kad šī varone pēc mātes kredītkartes datu nozagšanas un 200 eiro dārgu kurpju nopirkšanas pateica ''mana māte vispār ir SKOPULE, kas neko nesaprot, es taču gribu izskatīties SEKSĪGU'' es gandrīz no krēsla nokritu. :D
7. sērijā māte aizsūta 13. gadīgo meitu uz veikalu zagt kosmētiku 500 eiro vērtībā, par to uzzina viņas bijušais vīrs - bērnu tēvs, šis protams ir šokā un nesaprašanā, bet sieviete pasaka '' kas tur tāds ka viņa zaga? mēs taču visi bērnībā esam kautko nočiepuši''. Pirmstam vēl savam mazajam dēlam ieskaidroja, ka zagt no dārziņa esot normāli, jo tur tāpat nepamanīs vienu mašīnu šur vai tur. :D
Nepatīk, neskatos, kaitina.
Tēlo briesmīgi, nedabiski. Tikpat labi es arī varētu tur filmēties un tikpat briesmīgi runāt, tēlot. Līmenis- neņēmām cilvēku no ielas.
Atceros pašu pirmo sēriju - 15 gadīgs sīcis satikās ar striptīzdejotāju un stāstīja, ka tā ir mīlestība abpusēji beigas gan es neatceros.
es atceros vienā sērijā sižets bija tāds - ievācas dzīvoklī sieviete ar savu meitu un vīrietis ar savu dēlu, pēc kāda laika meitene paliek stāvoklī, sieviete domā, ka no tā viņas drauga (vīrieša), beigās izrādās ka tā bija nodrāzusies ar savu audžubrāli.