Mana mamma saka tā - viens bērns nav bērns, bet spēlīte, divi bērni ir pusbērns :D Gribu daudzbērnu ģimeni, tas ir 3 bērnus. Viens ir, izskatās, ka otrs arī drīz būs, bet pēc šī atelpošos. Grūtniecība man nepatīk, pirmā vēl ir kā jauns piedzīvojums, bet otra kā krusts. Turklāt jau sākums ir visai riebīgs, un gribas ātrāk savest sevi kārtībā un pilnveidoties kā personai. Domu līmenī būtu jau nekas dabūt reizē dvīņus, bet realitātē - uuuuuuj, nē.. Drošāk pa vienam to lietu darīt :D
Par adopciju, jā, domājusi esmu, un no seniem laikiem. Bet tā ir tik smalka lieta, kuru nedarīsi 'ķeksīša' pēc, t.i. paņemt laba darba dēļ. Pirmkārt, tiešām tas ir jāgrib Abiem. Mans vīrs nelabprāt tādu domu pieļauj. Otrkārt, jābūt sagatavotiem un patstāvīgiem. Mana vecuma dēļ diezin vai kāds ļaus man adoptēt cilvēku. Nav jau tā, ka tos bērnus kuram katram met pakaļ. Jāmeklē bērns, kurš der konkrētai ģimenei. Laikam tomēr jāiegūst pieredze ar savējiem, lai morāli spētu tikt galā ar ne sevis dzemdētu. Vēl mani ļoti biedē adaptācija - kā mani un bērnunama bērni pieņems viens otru. Arī sabiedrības ietekme. Ja es ņemtu bērnu, tad visdrīzāk pēc iespējas mazākā vecumā. Negribu, lai mans bērns (jo viņš būs mans) dabūtu ciest bērnunamā ilgstošu laiku. Te vēl problēma rodas - teikt vai nē, ka viņš ir adoptēts? Domāju, dzīve rādīs, kā mums beigu beigās būs.
Ak, nu gan izvērsos.. Bet vakar naktī pat stipri apraudājos par šo. Saņēmu aicinājumu ziedot bērnunamam, kur dzīvo mazuļi līdz 4 gadu vecumam. Ļoti vajadzīgi pampersi, valsts finansējums atvēl katram vien dažus dienā, tāpēc dupsīši iekaisuši, vajadzīgi arī krēmi, grāmatiņas, apavi.. Ziedojums man nekādu gandarījumu nedod, gribas visus mazuļus paņemt. Nolādu tos, kas spēj atstāt savus bērniņus!