Man jāpalīdz uzrakstīt biznesa plāns, bet gribētu no sākuma apskatīties kādus reālus paraugus,
varbūt kāda no Jums varētu padalīties ar saviem? Šoreiz no neta nederēs.
Zinu, ka tas ir grūts process, un katrs savu darbiņu negrib par velti rādīt citiem, bet varbūt kāda var izpalīdzēt. :) [email protected]
Ideja saistīta ar ēdināšanas uzņēmumu, pati neko sīkāk vairs nezinu. Gribu redzēt arī aprēķinus, lai redzētu kā tas kopumā izskatās, jo man īsti ar to pieredzes nav, bet no skaitļiem nebaidos :D Protams paskatīšos arī netā, bet varbūt kāda no jums var vēl atsūtīt.
Gribu tam cilvēkam palīdzēt. :)
Tu tak neko nesapratisi no tiem aprekiniem. Tabulu ir daudz , visam jabut pierādāmam, lidz ar to jābūt izpratnei. Paludz kadam privāto konsultaciju. Un ar vienu bus par maz.
Saprotu, ka tas viss ir sarežģīti, bet tapēc arī gribu izskatīt vairākus bp, apskatīties kas ko ir iekļāvis, kas nav utt. Un tie skaitļi arī interesē, nesapratīšu_ nāksies saprast :D
nu padoma pati, amortizācija SIA īpašumam, telpu īre, elektrība+ citas izmaksas, sākotneji remonts+ iekartojums+ etc. Tad darba procesa izmaksas. Nu ta uz īso.
Ja tas būtu universitātei, tad es nemaz nepalīdzētu :D
Te mazliet nopietnāk :)
Mēģināšu tikt galā, bet ja nu kāda tomēr vēlas palīdzēt_ [email protected]
Diez vai kāda cita BP skaitļi Tev varēs ko dot, jo katram uzņēmumam ir citi ienākumi/izdevumi, kurus sastāda individuālas prasības
Domā, ko vajag uzņēmumam, ko tas darīs, ko vajadzēs iegādāties un kas tiks patērēts, lai uzņēmums pastāvētu un varētu darboties un uz priekšu.
Uztaisi to plānu pēc kaut kāda standarta vai pieņemtās kārtības. Tikai jāatrod gudri "virsrakstiņi" un japievieno daudz neskaidras un nearko nesaistītas tabulas un 10 balles garantētas.