Nē, nu man tiešām jābrīnās, ka tik stulbas sievietes tiešām ir. Vienmēr tik mērās ar saviem maciņiem un vēl iesmej par tiem, kuri tērē 80 eiro mēnesī, vai Tu nedod Dievs, vienai pašai ar 80 eiro ir reāli izdzīvot, i gaļu arī paēst un kādu auglīti, un saldumu :) Ne jau visiem vajag katru dienu veikalā 20 eiro iztērēt. Es arī tērēju uz diviem 300 eiro uz pārtiku, bet 80 ir reāli, ja nepirktu čipšus, colas, cigaretes, Kubietes dārgo labo kafiju un olas, saldumus u.t.t , ja vajag, es varu aiziet reizi nedēļā uz veikalu iztērēt 30 eiro un dzīvot labu laiku i pilnu vēderu, i veselīgi, i garšīgi. I tāpāt ar tām savām algām, kā jūs varat smieties, ka kāds pelna tos teiksim 400 eiro par 180 h mēnesī? Tā taču ir vairāk kā 50% iedzīvotāju, un neticu, ka te visas pelna tos 1500, un ja arī kāda iedomājas sūdzēties par savu algu, vēl pasaka, ej meklē citu darbu, tā itkā tas būtu tik viegli kā čiks un viss. Bet kādam jau arī par to Maximas pārdevēju jāstrādā, taksistu un apkopēju. Sievietes, Jūs esat čūskas un tiešām dumjas vārnas , viss ko es varu pateikt, mūždien mēraties ar krāniņiem, tā teikt! Sakat, ka nauda nav galvenā, bet redz kā izrādās!
Atbildot uz jautājumu, viss atkarīgs no tā, kā esi pieradusi tērēt, vispār jau arī ar tiem 500 eiro var iztikt, un arī ar 1500 var būt par maz, sarēķini cik tev vajag pārtikai, higiēnai, mazulim, u.t.t, tu jau savas vajadzības zini. :)