Visu laiku esmu bijusi ļoti tieva. Vienkārši tāda iedzimtība. Visi radi arī ļoti kaulaini. Lai arī cik es ēstu, es nekad mūžā nesvēru vairāk par 47 kg. (Tagad 46) 17 gados, būdama 170 cm, svēru 46 kg. Visi vienmēr apbrīnoja, ka biju ļoti slaida. Tad aizvien biežāk un biežāk sāka uznākt domas, ka varētu notievēt vēl. Līdz tiem 44-45 kilogramiem. Tā arī sāku ēst mazāk un mazāk. Aizvien vairāk sāku uztraukties par augumu. Un pāris mēnešu laikā man parādījās bulīmija. Pārāk stipri uz to ieceklējos, bet no ēdiena atteikties nevarēju. Tā kā, kā jau pieminēju, es varu ēst cik vien vēlos, bet vienalga svarā nepieņemšos, man bija ļoti daudzi periodi. Kādu laiku uznāca ēšanas lēkmes un ēdu visu, kas pagadās. Svars vienalga nemainījās. Bet pēc katras tādas ēšanas lēkmes man sekoja vainas apziņa par to, ko darīju ar sevi, un biju sākusi neēst. Tieši šajos mirkļos, kad neēdu, svars strauji samazinājās. Respektīvi bija tā, ka es ar katru badošanos, kas tuprinājās apmēram nedēļu, nometu pa 0,5-1 kg. Un pēc pāris nedēļām, kad beidzās kārtējais rīšanas laiks, atkal tievēju un kilogrami gāja mīnusā vēl vairāk. Un tā pa periodiem kādu mēnešus 6. Beigās svēru tikai 40 kg. Kad draugs bija uzzinājis par šo, uzreiz kontrolēja ēdiena daudzumu un katru dienu atkārtoja, ka esmu skaista un ar perfektu augumu. Tikai pateicoties viņam arī izārstējos. Skaidri apzinos, ka bez viņa es netiktu tam pāri.